ŞEHİT FIRAT İLÇELER ARASI BİLGİ YARIŞMASI googlepng

 

Hatay Ülkü Ocakaları Eğitim ve Kültür Vakfı Naci Akkaya öncülüğünde düzenlenen bilgi yarışması Süreyya Düğün Salonun’da gerçekleştirildi.

ŞEHİT+FIRAT+İLÇELER+ARASI+BİLGİ+YARIŞMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Hatay Ülkü Ocakaları Eğitim ve Kültür Vakfı  ev sahipliğinde yapılan “Şehit Fırat İlçeler Arası Bilgi Yarışması” adı ile Erzin Ülkü Ocakları, Payas Ülkü Ocakları, İskenderun Ülkü Ocakları, Belen Ülkü Ocakları, Kırıkhan Ülkü Ocağı, Kumlu Ülkü Ocağı Yayladağı Ülkü Ocağı , Dörtyol Ülkü Ocağı ülkücü gençler ve Ocak İlçe Başkanları katıldı.Hatay Ülkü Ocakaları Eğitim ve Kültür Vakfı Naci Akkaya yaptığı konuşmada şunları dile getirdi.Yakın zamanda şehit olan ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu için gerçekleştirdiklerini belirten Akkaya: “Kendi aramızda gerçekleştirdiğimiz bu programı eksiklerimizi gün yüzüne çıkarmak için ve bu eksikliklerimizi giderip, yolumuza daha emin adımlarla ilerlemek istedik. Anne babalarınız ne istiyorsa bizde, sizden bir fazlasını istiyoruz.  Oda daha fazla çalışmanızdır.Ülkücülük ocağa gelip çay içmeyle olmaz çalışmak ve alanında en iyisi, en başarılısı olmakla olur.Az önce yarışmada Cengiz Baktemur’u sorduk, Cengiz Baktemur kendisini savunacak bir avukatı olmadığı için idam edildi, bir çok şehidimiz çok basit yaralanmalardan şehit oldular çünkü onları tedavi edecek ülkücü doktorlarımız yoktu. Bizim sizden istediğimiz okulunuzda başarılı olup avukat, savcı, hakim, doktor veya devletin önemli kurumlarında bir yerlere gelmenizdir. Başbuğun bir sözünü sizlere hatırlatmak istiyorum; Ya Devlet Ülkücüleşecek Ya Ülkücüler Devletleşecek. Devletin ülkücüleşmesi MHP ile ülkücülerin devletleşmesi Ülkü Ocakları ile gerçekleşecektir. Bu programa karıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulunarak sözlerine son verdi.Şehit Fırat İlçeler Arası Bilgi Yarışmasın’daHatay Ülkü Ocakları birinci,  Dörtyol Ülkü Ocağı ikinci, İskenderun Ülkü Ocağı üçüncü olarak plaket ve sertifikalarını alırken diğer katılımcılara ise  sertifikalar verilmiştir. Ülkü Ocakları Basın Danışmanı Seren Güllü  
ŞEHİT FIRAT İLÇELER ARASI BİLGİ YARIŞMASI haberi 02 Mart 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  3554 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ŞEHİT FIRAT İLÇELER ARASI BİLGİ YARIŞMASI haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3554 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ŞEHİT+FIRAT+İLÇELER+ARASI+BİLGİ+YARIŞMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ŞEHİT FIRAT İLÇELER ARASI BİLGİ YARIŞMASI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 18:34 https://firmarehberim.com/haber/yerel/sehit-firat-ilceler-arasi-bilgi-yarismasi--20983 #ŞEHİT #FIRAT #İLÇELER #ARASI #BİLGİ #YARIŞMASI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ŞEHİTFIRAT #FIRATİLÇELER #İLÇELERARASI #ARASIBİLGİ #BİLGİYARIŞMASI #ŞEHİTFIRATİLÇELERARASIBİLGİYARIŞMASI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Şehit Firat İlçeler Arasi Bilgi Yarişmasi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Şehit Firat İlçeler Arasi Bilgi Yarişmasi için Sıkça Sorulan Sorular
Şehit Firat İlçeler Arasi Bilgi Yarişmasi En Gücel Haberler
Şehit Firat İlçeler Arasi Bilgi Yarişmasi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Şehit Firat İlçeler Arasi Bilgi Yarişmasi Firma Rehberi Nerde?
Şehit Firat İlçeler Arasi Bilgi Yarişmasi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Şehit Firat İlçeler Arasi Bilgi Yarişmasi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Şehit Firat İlçeler Arasi Bilgi Yarişmasi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Şehit Firat İlçeler Arasi Bilgi Yarişmasi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Şehit Firat İlçeler Arasi Bilgi Yarişmasi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Şehit Firat İlçeler Arasi Bilgi Yarişmasi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Şehit Firat İlçeler Arasi Bilgi Yarişmasi Son Güncellemeleri Neler?
Şehit Firat İlçeler Arasi Bilgi Yarişmasi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Şehit Firat İlçeler Arasi Bilgi Yarişmasi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Şehit Firat İlçeler Arasi Bilgi Yarişmasi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?