ŞEHİTLER NURLANMIŞ GAZİLER ONURLANMIŞ ASKERDİR googlepng

Tüm yurtta olduğu gibi 19 Eylül Gazileri Anma günü Dörtyol’da da törenle kutlandı.Kutlamalar sabah saat 10:00’da Atatürk Anıtına Dörtyol Kaymakamlığı, Garnizon Komu-tanlığı, Dörtyol Belediyesi ve Kuvayi Milliye Mücahit Gaziler Derneğinin çelenk sunması, saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
ŞEHİTLER+NURLANMIŞ+GAZİLER+ONURLANMIŞ+ASKERDİR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kutlamalara Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Garnizon Komutanı J. Yb. Tolunay Başer, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Kuvayi Milliye Mücahit Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Ergin, siyasi parti ilçe başkanlarından sadece MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Şube Müdürleri ve çok sayıda Okul Müdürü, Daire Amirleri, Dörtyol Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Askeri Erkan, Okulların Bayrak ve Flama ekipleri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Astsb. Kd. Çvş. Önder Onat; “Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin yanı sıra, Kore Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin varoluş mücadelesinde ve iç güvenlik harekatı sonucunda kazanılan gazilerimizi, onurlandırdığımız gündür. Gaziler günü, canlarını bu aziz ulusa adayan tüm gazilere kutlu olsun. Bizi bu mutlu günle onurlandıran herkese şükranlarımızı sunarız. Dün olduğu gibi bugünde, aynı inançla, bu aziz vatanın birliği ve bölünmezliğine ve ulusal değerlerine saldıranlara karşı, her zaman kanımızı akıtmaya, canımızı feda etmeye hazırız. Bizim için vatan savunmasında şehit ve gazi olmak kadar onurlu bir kavram olamaz. Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir. Vatanımızın kurtuluşunda düşmanla amansız mücadele eden, malul veya gazi olarak hayat mücadelesi veren bu değerli şahıslara sahip çıkmak ve, onlara saygılı olmak, milletimizin tarihine ve mazisine bağlılığının bir ifadesidir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve O’nun silah arkadaşları olmak üzere bu vatan için toprağa düşen tüm şehitlerimizin ve ebediyete intikal eden gazilerimizin manevi huzurlarında saygı ile eğilir, kahraman gazilerimize sevgi ve şükranlarımızı sunarım.” dedi.Şiirlerin okunmasıyla sona eren törenin ardından Dörtyol Belediyesi tarafından Kuvayi Milliye Mücahit Gaziler Derneği üyeleri ile Kıbrıs Gazilerine öğle yemeği ikramında bulunuldu. Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)  
ŞEHİTLER NURLANMIŞ GAZİLER ONURLANMIŞ ASKERDİR haberi 22 Eylül 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  405 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ŞEHİTLER NURLANMIŞ GAZİLER ONURLANMIŞ ASKERDİR haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 405 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ŞEHİTLER+NURLANMIŞ+GAZİLER+ONURLANMIŞ+ASKERDİR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ŞEHİTLER NURLANMIŞ GAZİLER ONURLANMIŞ ASKERDİR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 20:13 https://firmarehberim.com/haber/yerel/sehitler-nurlanmis-gaziler-onurlanmis-askerdir--23094?id=23094&sayfa=3 #ŞEHİTLER #NURLANMIŞ #GAZİLER #ONURLANMIŞ #ASKERDİR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ŞEHİTLERNURLANMIŞ #NURLANMIŞGAZİLER #GAZİLERONURLANMIŞ #ONURLANMIŞASKERDİR #ŞEHİTLERNURLANMIŞGAZİLERONURLANMIŞASKERDİR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Şehitler Nurlanmiş Gaziler Onurlanmiş Askerdir Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Şehitler Nurlanmiş Gaziler Onurlanmiş Askerdir için Sıkça Sorulan Sorular
Şehitler Nurlanmiş Gaziler Onurlanmiş Askerdir En Gücel Haberler
Şehitler Nurlanmiş Gaziler Onurlanmiş Askerdir Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Şehitler Nurlanmiş Gaziler Onurlanmiş Askerdir Firma Rehberi Nerde?
Şehitler Nurlanmiş Gaziler Onurlanmiş Askerdir Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Şehitler Nurlanmiş Gaziler Onurlanmiş Askerdir Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Şehitler Nurlanmiş Gaziler Onurlanmiş Askerdir En Popüler Haber Listesi Nerede?
Şehitler Nurlanmiş Gaziler Onurlanmiş Askerdir Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Şehitler Nurlanmiş Gaziler Onurlanmiş Askerdir İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Şehitler Nurlanmiş Gaziler Onurlanmiş Askerdir Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Şehitler Nurlanmiş Gaziler Onurlanmiş Askerdir Son Güncellemeleri Neler?
Şehitler Nurlanmiş Gaziler Onurlanmiş Askerdir Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Şehitler Nurlanmiş Gaziler Onurlanmiş Askerdir Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Şehitler Nurlanmiş Gaziler Onurlanmiş Askerdir Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?