SENEDE 1 GÜN DEĞİL 365 GÜN 6 SAAT BERABERİZ googlepng

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, 3 Aralık “Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Savaş Engelliler Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında duygu ve düşüncelerini şöyle belirtti;

SENEDE+1+GÜN+DEĞİL+365+GÜN+6+SAAT+BERABERİZ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

“Engelli vatandaşlarımızı insanca yaşatacak ortamları hazırlamak, onları topluma kazandırmak bizim en önemli sorumluluğumuzdur. Hep birlikte engelsiz bir yaşam için çalışmalıyız, engelliler konusunda toplumsal duyarlılığın artırılması gerekmektedir. Engelli kardeşlerimize daha kolay yaşanılabilir bir ortam bırakma adına var gücümüzle çalışmaktayız. Engellilerimizle “Senede 1 Gün Değil 365 Gün 6 Saat Beraberiz”.  3 Aralık Dünya Engelliler Günü ” insani duygularımızı en fazla hissetmemiz gereken günlerden biridir. Birtakım engellerine rağmen, hayata tutunmaya çalışan ve onurlu bir şekilde yaşamak amacıyla ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız toplumumuz için, birer güç kaynağıdır. Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi, ülkemizde ve şehrimizde engelli insanlarımız bulunmaktadır. Bu insanlarımızın toplumun tüm kazanımlarından gerektiği gibi yararlanmaları amacıyla kentimizde Antakya Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmekteyiz. Şehrimizde görev süremiz boyunca hizmet ve uygulamalarımızda öncelikli ve özen gösterdiğimiz en önemli konuların başında yapılan cadde, kaldırım ve park düzenlemelerinin engelli kardeşlerimize göre yapılmasıdır. Amacımız engelli insanlarımızın evlerinden dışarıya gönül rahatlığıyla çıkabilmelerini sağlayarak, çalışan, üreten ve kendi kendilerine yeten bireyler haline getirmektir.  Engelli kardeşlerimizin daha modern ve çağdaş ortamlarda faaliyet göstermeleri için Belediye Parkı’nda hizmet binasının yapımını sağlayarak engelli kardeşlerimizin hizmetine sunduk. Sosyal, kültürel ve sportif alanda birlikte hareket ediyor, engelli kardeşlerimize çeşitli imkânlar sunuyoruz. Engelli kardeşlerimizin kent içi ulaşımlarını daha rahat ve kolaylıkla sağlayabilmeleri amacıyla kentte faaliyet gösteren özel Halk otobüslerinin engelli kardeşlerimize göre dizayn edilmesi sağlanmıştır. Engellilere yönelik faaliyet gösteren derneklerimiz desteklenmekte, bu derneklerimize ziyaretler gerçekleştirilerek ihtiyaçları karşılanmaktadır. İhtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin akülü-aküsüz tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını gideriyoruz. Her zaman onların yanında ve destekçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Engellilik sadece engelli vatandaşlarımız ve ailelerini değil, tüm toplumu ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Bu nedenle Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak, yaşamlarını daha iyi şartlarda ve başkalarına muhtaç olmadan sürdürmek, onlara daha güzel yarınlar sunmak adına, bugüne kadar yapılan iyileştirme çalışmaları bundan sonrada artarak devam edecektir. Bu duygu ve düşünceler ile bütün engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”
SENEDE 1 GÜN DEĞİL 365 GÜN 6 SAAT BERABERİZ haberi 01 Aralık 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  34466 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
SENEDE 1 GÜN DEĞİL 365 GÜN 6 SAAT BERABERİZ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 34466 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SENEDE+1+GÜN+DEĞİL+365+GÜN+6+SAAT+BERABERİZ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SENEDE 1 GÜN DEĞİL 365 GÜN 6 SAAT BERABERİZ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 22:29 https://firmarehberim.com/haber/yerel/senede-1-gun-degil-365-gun-6-saat-beraberiz--14788?id=14788&sayfa=2 #SENEDE #1 #GÜN #DEĞİL #365 #GÜN #6 #SAAT #BERABERİZ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SENEDE1 #1GÜN #GÜNDEĞİL #DEĞİL365 #365GÜN #GÜN6 #6SAAT #SAATBERABERİZ #SENEDE1GÜNDEĞİL365GÜN6SAATBERABERİZ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Medeniyetler Korosu Seçmeleri 15 Ocak’ta Yapılacak

Özelde Şehrimizin genelde Ülkemizin gururu olan Antakya Medeniyetler Korosu yeni dönemde bünyesine katacak gönüllü,seyahat engeli olmayan yetenekli sesler ve müzisyenler arıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:49
Antakya Ticaret Borsası Kıbrıs Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloglu, Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu ve Meclis Üyeleri, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ikili görüşme yapmak üzere makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 13:10
HATAY’DA BİR İLK Çocuk Nöroloji Kliniği Açıldı

Çocuk Nörolojisi Doçent Doktoru Yılmaz Akbaş'ın, çocuk nöroloji kliniği Antakya'da hizmete açıldı. Serinyol Mahallesinde bulunan kliniğin açılışında meslektaşları, Doç. Dr. Yılmaz Akbaş'ın önemli gününde yanında yer aldılar. Meslektaşları, gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Yılmaz Akbaş'a başarı dileklerinde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:57
Kış Çayının Tamda Zamanı

Havaların soğuması ile birlikte artış yaşanan Grip ve Nezle için doğal zırh olarak bilinen kış çayının tamda zamanı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:30
By Hakan Çankır Kuyumculuk Açıldı

Hatay’ın tanınmış simalarından Hakan Çankır’ın işletmeciliğini yaptığı “By Hakan Çankır Kuyumculuk” Antakya’da hizmete başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:41
YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATININ YÜZDE 49’U AKDENİZ’DEN

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, Türkiye geneli sektör ihracatının ekim ayında 239,2 milyon dolara ulaştığını, Birlik olarak bu performansa yüzde 49 oranında destek verdiklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:14
HATAYSPOR KADIN TAKIMINI DESTEKLEYECEK

Yıllardır Hatayspor’u iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği, Dünya Kupası arası olması dolayısıyla bu defa Hatayspor Kadın takımını destekleyecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:28
HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin İskenderun Temsilciliği yoğun bir katılım ile hizmete girdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 26 Kasım 2022 15:53
Senede 1 Gün Değil 365 Gün 6 Saat Beraberiz Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Senede 1 Gün Değil 365 Gün 6 Saat Beraberiz için Sıkça Sorulan Sorular
Senede 1 Gün Değil 365 Gün 6 Saat Beraberiz En Gücel Haberler
Senede 1 Gün Değil 365 Gün 6 Saat Beraberiz Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Senede 1 Gün Değil 365 Gün 6 Saat Beraberiz Firma Rehberi Nerde?
Senede 1 Gün Değil 365 Gün 6 Saat Beraberiz Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Senede 1 Gün Değil 365 Gün 6 Saat Beraberiz Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Senede 1 Gün Değil 365 Gün 6 Saat Beraberiz En Popüler Haber Listesi Nerede?
Senede 1 Gün Değil 365 Gün 6 Saat Beraberiz Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Senede 1 Gün Değil 365 Gün 6 Saat Beraberiz İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Senede 1 Gün Değil 365 Gün 6 Saat Beraberiz Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Senede 1 Gün Değil 365 Gün 6 Saat Beraberiz Son Güncellemeleri Neler?
Senede 1 Gün Değil 365 Gün 6 Saat Beraberiz Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Senede 1 Gün Değil 365 Gün 6 Saat Beraberiz Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Senede 1 Gün Değil 365 Gün 6 Saat Beraberiz Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?