SEVGİ BARIŞ HOŞGÖRÜ ZİRVE II googlepng

Hatay Kadın Girişimciler Derneği  Sevgi Barış Hoşgöru Kenti Hatay’da çeşitli illerden ikiyüz’e yakın kadının katıldığı panel düzenledi.
SEVGİ+BARIŞ+HOŞGÖRÜ+ZİRVE+II Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

KAGİT yönetim kurulu ve üyeleri bu organizasyonu hazırlarken büyük emek sarfetti. Kadının Sivil Toplum Örgütünde, ekonomide ve siyasetteki yeri ve önemi konulu panelde Hatay Kadın Girişimciler Derneği Yönetim KuruluBaşkanı Hatice Dilek Karadeniz açılış konuşmasında; Sivil toplum örgütlerinde gurup çalışmasını öğrenen, sayıları azda olsa ekonominin içinde emeklemeye başlayan kadınlarımızın yeterli olmasada eğitim seviyelerini artırtıklarını  bu gelişmeler ile birlikte politikaya girmeleri gerekmektedir dedi. Ve kendini maddi manevi hazır hisseden kadınlarımızın siyasete girmesi ve hemcinslerimizin yaşadığı sosyo ekonomik ve kültürel problerimize çözüm aramalıdır dedi. Panelin ilk bölümünde rol model olarak Belgin Ünal modoroterliğinde MAGICFORM yönetim kurulu üyesi Handan Ercengiz başarı öyküsünü anlattı. Kader derneği başkanı Çiğdem aydın derneğinin çalışmlarını anlattı ve kadının sisayasete girmesi için mutlaka bir kota olması gerektiğinin altını çizdi. Tuluhan TekelioğluModorotörlüğünde ( Sunucu Yazar Televizyon Programcısı ) KAGİDER başkanı GüldenTürkan sivil toplum örgütün içerisindeki kadınların dernek amaçları aynı ise bölünmeden birlik beraberlik içerisinde yolarına devam etmeleri gerektiğini söyledi. Gazeteci yazar Serpil Yılmaz;Kadının ekonomideki yeri ve önemini anlattı. Nazım Alpman; Erkek gözüyle kadının ekonomi ve siyasetteki yeri ve önemini anlattı.İki gün süren programda medeniyetler korosu konseri yer aldı. Programın ikinci gününde kısa bir turistik gezi yapıldı.Hatay Kadın Girişimciler Derneği Yönetim Kurul Başkanı Hatice Dilek Karadeniz Antakya’da başlayan kadın dayanışması toplantılarının tüm Türkiye’de yapılıp her ilde gerçekleşmesi gerektiğini, ilk çağrıyı Hatay’dan yaparak başlamasından mutluluk duyduğunu belirtti.
SEVGİ BARIŞ HOŞGÖRÜ ZİRVE II haberi 20 Şubat 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  8418 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
SEVGİ BARIŞ HOŞGÖRÜ ZİRVE II haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 8418 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SEVGİ+BARIŞ+HOŞGÖRÜ+ZİRVE+II Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SEVGİ BARIŞ HOŞGÖRÜ ZİRVE II Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 16:56 https://firmarehberim.com/haber/yerel/sevgi-baris-hosgoru-zirve-ii--18000 #SEVGİ #BARIŞ #HOŞGÖRÜ #ZİRVE #II #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SEVGİBARIŞ #BARIŞHOŞGÖRÜ #HOŞGÖRÜZİRVE #ZİRVEII #SEVGİBARIŞHOŞGÖRÜZİRVEII #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Sevgi Bariş Hoşgörü Zirve Ii Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sevgi Bariş Hoşgörü Zirve Ii için Sıkça Sorulan Sorular
Sevgi Bariş Hoşgörü Zirve Ii En Gücel Haberler
Sevgi Bariş Hoşgörü Zirve Ii Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sevgi Bariş Hoşgörü Zirve Ii Firma Rehberi Nerde?
Sevgi Bariş Hoşgörü Zirve Ii Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sevgi Bariş Hoşgörü Zirve Ii Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sevgi Bariş Hoşgörü Zirve Ii En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sevgi Bariş Hoşgörü Zirve Ii Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sevgi Bariş Hoşgörü Zirve Ii İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sevgi Bariş Hoşgörü Zirve Ii Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sevgi Bariş Hoşgörü Zirve Ii Son Güncellemeleri Neler?
Sevgi Bariş Hoşgörü Zirve Ii Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sevgi Bariş Hoşgörü Zirve Ii Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sevgi Bariş Hoşgörü Zirve Ii Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?