SP Hatay İl Kongresi 1 Ocakta yapılacak googlepng

 Saadet Partisi (SP) Hatay İl Başkanı ve SP Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Necmettin Çalışkan, olağan il kongresinin Genel Başkan Mustafa Kamalak'ın katılımıyla 1 Ocak Pazar günü yapılacağını belirtti.
SP+Hatay+İl+Kongresi+1+Ocakta+yapılacak+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

  Çalışkan, düzenlediği basın toplantısında, var olan süreçte ulusal, bölgesel ve küresel ölçekte yaşanan gelişmelerin partilerinin önemini ortaya çıkardığını ve bugün Saadet Partisi'ne her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu söyledi.      Saadet Partisi'nin milletin bin yıllık geçmişini, tarihini, kültürünü, inanç ve medeniyetini temsil ettiğini vurgulayan Çalışkan, şöyle devam etti:      ''Fetret Devri yaşadığımız bu süreçte aldığımız oyun azlığı, üç sebeple kimseyi üzmesin. Birincisi bir davanın büyüklüğü aldığı oyla değil, savunduğu değerler ve taşıdığı fikirlerle ölçülür. İkinci olarak biz gönüllerde yer aldığımızı biliyoruz. Bu milletin gönlünde Saadet Partisi'nin taşıdığı değerler ve savunduğu fikirler vardır. Partimiz yol gösterici bir partidir. Üçüncüsü de bu önemli mücadelede yer alan herkes görevini yapmış olmanın hazzı ve huzuru içindedir.''      Çalışkan, son dönemde ülkede ve dünyada yaşanan hassas olaylara rağmen mecliste görüşülen milletvekili zammının yakışıksız olduğunu savunarak, bu durumun ne iktidara ne de anamuhalefet partisine yakışmadığını öne sürdü.      Partilerinin olağan il kongresinin 1 Ocak Pazar günü yapılacağına değinen Çalışkan, kongreye SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın da katılacağını ifade etti.
SP Hatay İl Kongresi 1 Ocakta yapılacak haberi 28 Aralık 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  13821 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
SP Hatay İl Kongresi 1 Ocakta yapılacak haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 13821 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SP+Hatay+İl+Kongresi+1+Ocakta+yapılacak+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SP Hatay İl Kongresi 1 Ocakta yapılacak Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 04 Mayıs 2024 Cumartesi 19:06 https://firmarehberim.com/haber/yerel/sp-hatay-il-kongresi-1-ocakta-yapilacak--12662?id=12662&sayfa=3 #SP #Hatay #İl #Kongresi #1 #Ocakta #yapılacak #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SPHatay #Hatayİl #İlKongresi #Kongresi1 #1Ocakta #Ocaktayapılacak #SPHatayİlKongresi1Ocaktayapılacak #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Sp Hatay İl Kongresi 1 Ocakta Yapılacak Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sp Hatay İl Kongresi 1 Ocakta Yapılacak için Sıkça Sorulan Sorular
Sp Hatay İl Kongresi 1 Ocakta Yapılacak En Gücel Haberler
Sp Hatay İl Kongresi 1 Ocakta Yapılacak Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sp Hatay İl Kongresi 1 Ocakta Yapılacak Firma Rehberi Nerde?
Sp Hatay İl Kongresi 1 Ocakta Yapılacak Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sp Hatay İl Kongresi 1 Ocakta Yapılacak Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sp Hatay İl Kongresi 1 Ocakta Yapılacak En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sp Hatay İl Kongresi 1 Ocakta Yapılacak Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sp Hatay İl Kongresi 1 Ocakta Yapılacak İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sp Hatay İl Kongresi 1 Ocakta Yapılacak Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sp Hatay İl Kongresi 1 Ocakta Yapılacak Son Güncellemeleri Neler?
Sp Hatay İl Kongresi 1 Ocakta Yapılacak Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sp Hatay İl Kongresi 1 Ocakta Yapılacak Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sp Hatay İl Kongresi 1 Ocakta Yapılacak Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?