SPOR KULÜBÜNDEN BAŞKAN KİMYECİ YE ZİYARET googlepng

Akmancanlar Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim ve sporcuları, Antakya Belediye Başkanı Mimar   İsmail Kimyeci’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

SPOR+KULÜBÜNDEN+BAŞKAN+KİMYECİ+YE+ZİYARET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Ziyarete Akmancanlar Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Murat Akman, kulüp yönetim kurulu üyeleri Şeref Dilek Akman, Ayşe Kurt ve kulüp sporcuları katılım gösterdi. Akmancanlar Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Murat Akman ziyarette yaptığı açıklamada; 1 Haziran 2014 Pazar günü Antakya Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Kick Box Hatay Şampiyonası’nda kulüp sporcularının 17 Altın, 3 Gümüş, 2 Bronz Madalya ve takım halinde kupa  kazandığını, bu başarının elde edilmesindeki büyük katkı ve desteklerinden ötürü Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci’ye teşekkür ettiklerini ifade etti. Akman, özellikle yetenekli ancak çeşitli imkansızlıklardan ötürü spor yapma imkanı bulamayan çocukların ve gençlerin çeşitli branşlarda spor yapmasına imkan sağlamak, onlara destek olmak amacıyla Antakya Belediyesi ile Akmancanlar Gençlik ve Spor Kulübü arasında başlatılan “Sokakta Değil Sporda Buluşalım” projesine destek ve katkılarından ötürü Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci’ye plaket sundu, şükranlarını belirtti. Akman, ayrıca Başkan Kimyeci’ye hayırlı olsun temennilerini belirterek, hem halkımıza hem de Antakya’ya çok önemli ve başarılı hizmetler gerçekleştireceklerine olan inançlarını bildirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, Akmancanlar Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim ve sporcularını elde edilen başarıdan dolayı tebrik etti. Başkan Kimyeci “Bugüne kadar yapmış olduğunuz başarılı spor faaliyetleri ve turnuvalarda kazandığınız kupa ve madalyalardan ötürü çocuklarımızı, gençlerimizi ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte de yavrularımızın, gençlerimizin, spor faaliyeti gösteren kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Başarılarınızın daim olmasını diliyorum.” dedi.Ziyaretin sonunda Antakya Belediye Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, Akmancanlar Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim ve sporcuları ile günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekildi. Kimyeci, sporculara meyve suyu ve kek ikramında bulundu. 
SPOR KULÜBÜNDEN BAŞKAN KİMYECİ YE ZİYARET haberi 02 Haziran 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  13916 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
SPOR KULÜBÜNDEN BAŞKAN KİMYECİ YE ZİYARET haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 13916 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SPOR+KULÜBÜNDEN+BAŞKAN+KİMYECİ+YE+ZİYARET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SPOR KULÜBÜNDEN BAŞKAN KİMYECİ YE ZİYARET Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 17:23 https://firmarehberim.com/haber/yerel/spor-kulubunden-baskan-kimyeci-ye-ziyaret--18881?id=18881&sayfa=3 #SPOR #KULÜBÜNDEN #BAŞKAN #KİMYECİ #YE #ZİYARET #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SPORKULÜBÜNDEN #KULÜBÜNDENBAŞKAN #BAŞKANKİMYECİ #KİMYECİYE #YEZİYARET #SPORKULÜBÜNDENBAŞKANKİMYECİYEZİYARET #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Spor Kulübünden Başkan Kimyeci Ye Ziyaret Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Spor Kulübünden Başkan Kimyeci Ye Ziyaret için Sıkça Sorulan Sorular
Spor Kulübünden Başkan Kimyeci Ye Ziyaret En Gücel Haberler
Spor Kulübünden Başkan Kimyeci Ye Ziyaret Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Spor Kulübünden Başkan Kimyeci Ye Ziyaret Firma Rehberi Nerde?
Spor Kulübünden Başkan Kimyeci Ye Ziyaret Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Spor Kulübünden Başkan Kimyeci Ye Ziyaret Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Spor Kulübünden Başkan Kimyeci Ye Ziyaret En Popüler Haber Listesi Nerede?
Spor Kulübünden Başkan Kimyeci Ye Ziyaret Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Spor Kulübünden Başkan Kimyeci Ye Ziyaret İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Spor Kulübünden Başkan Kimyeci Ye Ziyaret Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Spor Kulübünden Başkan Kimyeci Ye Ziyaret Son Güncellemeleri Neler?
Spor Kulübünden Başkan Kimyeci Ye Ziyaret Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Spor Kulübünden Başkan Kimyeci Ye Ziyaret Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Spor Kulübünden Başkan Kimyeci Ye Ziyaret Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?