SÜLEYMAN DEMİREL ANADOLU LİSESİ YUNANİSTAN’DAYDI googlepng

Dörtyol Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Avrupa Birliği  Comenius  Projesi kapsamında ortak oldukları beş ülkenin (Yunanistan, İspanya, İtalya, Polonya, Romanya) öğretmen ve öğrencileri ile Yunanistan‘ın Trikala şehrinde buluştu.

+SÜLEYMAN+DEMİREL+ANADOLU+LİSESİ+YUNANİSTAN’DAYDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Farklı kültürleri tanımak amacıyla , Okul Müdürü Ali ARSLAN, Proje Koordinatörü İngilizce Öğretmeni Yavuz Derya KİBAR, Edebiyat Öğretmeni Gökçen TELLİOĞLU, Rehber Öğretmen Elif ÖZDEMİR  ve  Tayfun KUNT, Celal TELLİOĞLU, Gizem ÇETİN, Ezgi ALKAYA adlı öğrenciler çalışmalarını gerçekleştirdiler.Trikala şehrindeki ev sahibi okulda, diğer ortak ülkelerden gelen öğrenciler hazırlamış oldukları çalışmalarını sundular. Proje ile ilgili çalışmalar tamamlandıktan sonra şehrin tarihi ve turistik yerleri ziyaret edildi. Süleyman Demirel Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin ilk ziyaret ettiği yer, Selanik ‘te bulunan ATATÜRK’  doğduğu  ev  oldu.  Trikal ve çevresinde bulunan Meteora Manastırı, Teopetra Mağarası, Kalambaka Şehri, Osman Şah Camii ve Atina ‘da bulunan Tarihi Acropolis Kenti  ziyaret edilen yerler arasındaydı. Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili olarak bir açıklama yapan Süleyman?Demirel?Anadolu Lisesi Müdürü Ali Arslan;?“Proje çalışmaları kapsamında  ortak olunan ülkelerin öğretmenleriyle yapılan toplantılar başarıyla tamamlanmıştır. Çalışmaya katılan öğrencilerin de uyum içinde çalıştığı ve kaynaştığı gözlenmiştir. Öğrencilerimiz farklı kültürel değerleri ve farkı mimari özellikleri tanıma imkanı bulmuş, aldıkları yabancı dil eğitimlerinin pratik uygulamasını yapma açısından da imkan yakalamıştır. Tüm bunların yanı sıra öğrencilerimizin de ifadeleriyle çok sıkı dostluklar kurulmuş, kültürlerimiz arasında benzerlikler bulunan Yunan vatandaşları ile ilimiz Hatay arasında bir sevgi köprüsü inşa edilmiştir.” dedi.        
SÜLEYMAN DEMİREL ANADOLU LİSESİ YUNANİSTAN’DAYDI haberi 16 Mart 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  27118 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
SÜLEYMAN DEMİREL ANADOLU LİSESİ YUNANİSTAN’DAYDI haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 27118 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
+SÜLEYMAN+DEMİREL+ANADOLU+LİSESİ+YUNANİSTAN’DAYDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SÜLEYMAN DEMİREL ANADOLU LİSESİ YUNANİSTAN’DAYDI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 08 Mayıs 2024 Çarşamba 06:36 https://firmarehberim.com/haber/yerel/suleyman-demirel-anadolu-lisesi-yunanistandaydi--15704?id=15704&sayfa=2 #SÜLEYMAN #DEMİREL #ANADOLU #LİSESİ #YUNANİSTAN’DAYDI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SÜLEYMANDEMİREL #DEMİRELANADOLU #ANADOLULİSESİ #LİSESİYUNANİSTAN’DAYDI #SÜLEYMANDEMİRELANADOLULİSESİYUNANİSTAN’DAYDI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Medeniyetler Korosu Seçmeleri 15 Ocak’ta Yapılacak

Özelde Şehrimizin genelde Ülkemizin gururu olan Antakya Medeniyetler Korosu yeni dönemde bünyesine katacak gönüllü,seyahat engeli olmayan yetenekli sesler ve müzisyenler arıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:49
Antakya Ticaret Borsası Kıbrıs Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloglu, Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu ve Meclis Üyeleri, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ikili görüşme yapmak üzere makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 13:10
HATAY’DA BİR İLK Çocuk Nöroloji Kliniği Açıldı

Çocuk Nörolojisi Doçent Doktoru Yılmaz Akbaş'ın, çocuk nöroloji kliniği Antakya'da hizmete açıldı. Serinyol Mahallesinde bulunan kliniğin açılışında meslektaşları, Doç. Dr. Yılmaz Akbaş'ın önemli gününde yanında yer aldılar. Meslektaşları, gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Yılmaz Akbaş'a başarı dileklerinde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:57
Kış Çayının Tamda Zamanı

Havaların soğuması ile birlikte artış yaşanan Grip ve Nezle için doğal zırh olarak bilinen kış çayının tamda zamanı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:30
By Hakan Çankır Kuyumculuk Açıldı

Hatay’ın tanınmış simalarından Hakan Çankır’ın işletmeciliğini yaptığı “By Hakan Çankır Kuyumculuk” Antakya’da hizmete başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:41
YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATININ YÜZDE 49’U AKDENİZ’DEN

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, Türkiye geneli sektör ihracatının ekim ayında 239,2 milyon dolara ulaştığını, Birlik olarak bu performansa yüzde 49 oranında destek verdiklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:14
HATAYSPOR KADIN TAKIMINI DESTEKLEYECEK

Yıllardır Hatayspor’u iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği, Dünya Kupası arası olması dolayısıyla bu defa Hatayspor Kadın takımını destekleyecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:28
HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin İskenderun Temsilciliği yoğun bir katılım ile hizmete girdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 26 Kasım 2022 15:53
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Yunanistan’Daydi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Yunanistan’Daydi için Sıkça Sorulan Sorular
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Yunanistan’Daydi En Gücel Haberler
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Yunanistan’Daydi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Yunanistan’Daydi Firma Rehberi Nerde?
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Yunanistan’Daydi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Yunanistan’Daydi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Yunanistan’Daydi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Yunanistan’Daydi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Yunanistan’Daydi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Yunanistan’Daydi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Yunanistan’Daydi Son Güncellemeleri Neler?
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Yunanistan’Daydi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Yunanistan’Daydi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Yunanistan’Daydi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?