SURİYE'DE TÜRK TIR SÜRÜCÜSÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİ googlepng

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad yanlıları ile muhalifler arasında çıkan çatışmanın ortasında kalarak ölen tır sürücüsünün baba evinde yas var.
SURİYE+#39;DE+TÜRK+TIR+SÜRÜCÜSÜNÜN+ÖLDÜRÜLMESİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Hatay'ın Çekmece beldesi Pınarbaşı Mahallesi 63. Sokak'ta yaşayan tır sürücüsünün kardeşi Fuat Akdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ağabeyi Mecit Akdoğan'ın (51) dün sabah saatlerinde Suriye'ye gitmek için evden ayrıldığını söyledi.      Vedalaşarak ayrıldıkları ağabeyinin 12 yıldan bu yana tır sürücülüğü yaptığını ifade eden kardeş Akdoğan, ''Ağabeyimin ölüm haberiyle yıkıldık. Ağabeyimin cenazesini almak için Türkiye'nin Şam Büyükelçiliği yetkililerinin gerekli girişimleri yaptığını öğrendik. Cenazeyi almaya Suriye'deki karışıklık nedeniyle biz gidemiyoruz. Ağabeyimin çalıştığı şirket, büyükelçilik aracılığıyla cenazeyi alarak Hatay'a getireceklerini söylediler'' diye konuştu.                         Mecit Akdoğan'ın karısı Gül Akdoğan da eşinin ölüm haberiyle yıkıldı. Sinir krizi geçiren ve yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Gül Akdoğan, Arapça ''Çok erken oldu. Biz şimdi ne yapacağız. Evimizin direği gitti'' diyerek ağladı.      Baba Hasan ve anne Zehra Akdoğan da oğullarının ölüm haberiyle gözyaşlarını tutamadılar.      Mecit Akdoğan'ın oğulları Ali (21) ve Deniz (17) Akdoğan'da babalarının ölüm haberiyle yıkıldı.           -CENAZE HATAY'A GETİRİLECEK-           Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yılmaz da AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Şam Büyükelçiliği yetkililerinden aldığı bilgiye göre, idaresindeki Sağlam Nakliyat Şirketi'ne ait tır ile Türkiye'den Suriye'ye Yaş Sebze ve Meyve taşıyan Mecit Akdoğan'ın, Hama ile Humus arasındaki Maarra mevkisinde Beşşar Esad yanlıları ile muhalifler arasında çıkan çatışmanın ortasında kalarak öldüğünü belirtti.        Akdoğan'ın cenazesinin en kısa sürede alınarak karayolu ile Hatay'a getirileceğini ifade eden Yılmaz, ''Hayli üzüntülüyüz. Suriye'deki otorite boşluğundan yararlananlar, zaman zaman da Türk ve diğer yabancı plakalı tırları soymak istediler. Dileğimiz bu gibi olayların son bulması'' dedi.      Yılmaz, olayın, Türklere yönelik bir saldırı olmadığını kaydetti.
SURİYE'DE TÜRK TIR SÜRÜCÜSÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİ haberi 26 Ağustos 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  90350 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
SURİYE'DE TÜRK TIR SÜRÜCÜSÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 90350 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SURİYE+#39;DE+TÜRK+TIR+SÜRÜCÜSÜNÜN+ÖLDÜRÜLMESİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SURİYEveamp;#39;DE TÜRK TIR SÜRÜCÜSÜNÜN ÖLDÜRÜLMESİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Temmuz 2024 Cumartesi 14:49 https://firmarehberim.com/haber/yerel/suriyede-turk-tir-surucusunun-oldurulmesi-10977?id=10977&sayfa=3 #SURİYEveamp;#39;DE #TÜRK #TIR #SÜRÜCÜSÜNÜN #ÖLDÜRÜLMESİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SURİYEveamp;#39;DETÜRK #TÜRKTIR #TIRSÜRÜCÜSÜNÜN #SÜRÜCÜSÜNÜNÖLDÜRÜLMESİ #SURİYEveamp;#39;DETÜRKTIRSÜRÜCÜSÜNÜNÖLDÜRÜLMESİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Suriye&Amp;#39;De Türk Tir Sürücüsünün Öldürülmesi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Suriye&Amp;#39;De Türk Tir Sürücüsünün Öldürülmesi için Sıkça Sorulan Sorular
Suriye&Amp;#39;De Türk Tir Sürücüsünün Öldürülmesi En Gücel Haberler
Suriye&Amp;#39;De Türk Tir Sürücüsünün Öldürülmesi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Suriye&Amp;#39;De Türk Tir Sürücüsünün Öldürülmesi Firma Rehberi Nerde?
Suriye&Amp;#39;De Türk Tir Sürücüsünün Öldürülmesi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Suriye&Amp;#39;De Türk Tir Sürücüsünün Öldürülmesi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Suriye&Amp;#39;De Türk Tir Sürücüsünün Öldürülmesi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Suriye&Amp;#39;De Türk Tir Sürücüsünün Öldürülmesi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Suriye&Amp;#39;De Türk Tir Sürücüsünün Öldürülmesi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Suriye&Amp;#39;De Türk Tir Sürücüsünün Öldürülmesi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Suriye&Amp;#39;De Türk Tir Sürücüsünün Öldürülmesi Son Güncellemeleri Neler?
Suriye&Amp;#39;De Türk Tir Sürücüsünün Öldürülmesi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Suriye&Amp;#39;De Türk Tir Sürücüsünün Öldürülmesi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Suriye&Amp;#39;De Türk Tir Sürücüsünün Öldürülmesi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?