TARLALAR BOŞ ÇÜNKÜ MALİYETİ KARŞILAMIYOR googlepng

<p style="margin-left:0cm; margin-right:0cm"><strong><span style="font-family:tahoma,sans-serif">&Ccedil;alışkan: &ldquo;K&ouml;yler boş, işsizlik ve savaş endişesi ile sessizlik hakim. Tarlalar boş, &uuml;rettiğinin karşılığını alamayan k&ouml;yl&uuml; &ccedil;areyi şehir merkezlerine gurbete giderek &ccedil;alışmakta buluyor&rdquo;.</span></strong></p>
TARLALAR+BOŞ+ÇÜNKÜ+MALİYETİ+KARŞILAMIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç Dr. Necmettin Çalışkan, Yayladağı ilçesinde yoğun ilgi ile karşılaşarak seçim çalışmalarını sürdürdü.Çalışkan, beraberinde Milletvekili adayları Nevin Zeytineli, Metin Yeşilkaya, Atila Erol, Mustafa Ertaç, İl Başkanı Mustafa Eğe ve  partililer Yayladağı ilçesi Çabala, Güveççi, Görentaş, Aslanyazı, Uluyol, Hisarcık, Kışlak, Ayışığı’nda Köy köy gezerek, esnaf, Pazar ve kahvehanede köylü ile bir araya geldi.Pazar esnafının da sorunlarını dinleyen Çalışkan, Pazar’daki meyve sebze fiyatlarının artışından yakınan ve maaşların ay sonuna zor yetiştiğini söyleyen vatandaşlarla karşılaştı. Çalışkan, mevcut hükümet üretmeden ithal edilmesi ile başka ülkelere iş imkanı sağladığını belirterek, “Tarlalar boş, çiftçiler ekmiyor çünkü maliyeti karşılamıyor. Her şey ithal ediliyor. Haritada adını dahi göremediğimiz Afrika ülkelerinden canlı hayvan ithal ediyoruz. Kendi ülkemizin işsizliğini çözmüyor, ithal ederek başka ülkelerin işsizliğini çözüyoruz, ne acı! Yardım dağıtmak sorunu çözmüyor, iş vermek lazım” dedi.Çalışkan Saadet’in mecliste bulunmasının önemine vurgu yaparak.  “Mecliste akil gruba ihtiyaç olduğunu belirterek, Saadet Partisi mecliste olursa iyiliklere destek, kötülüklere fren olur” dedi ve bazı projelerinden bahsetti. İktidar olmalı durumunda da, ilk iş olarak tüm çalışanlara yüzde 50 zam vereceklerinş, tarımı üretimi destekleyecek projeler, faizsiz kredi verip, üreticiye, çiftçiye mazotu 1 Tl’den vereceğiz” diye konuştu. Günün sonunda Antakya’ya dönen Saadet heyeti Narlıca İlöğretim Okulu mezuniyet gecesi katıldılar. Burada Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.
TARLALAR BOŞ ÇÜNKÜ MALİYETİ KARŞILAMIYOR haberi 01 Haziran 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Erkan Mutlu İnan tarafından  562 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TARLALAR BOŞ ÇÜNKÜ MALİYETİ KARŞILAMIYOR haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 562 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TARLALAR+BOŞ+ÇÜNKÜ+MALİYETİ+KARŞILAMIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TARLALAR BOŞ ÇÜNKÜ MALİYETİ KARŞILAMIYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 04 Mayıs 2024 Cumartesi 18:17 https://firmarehberim.com/haber/yerel/tarlalar-bos-cunku-maliyeti-karsilamiyor--21974 #TARLALAR #BOŞ #ÇÜNKÜ #MALİYETİ #KARŞILAMIYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TARLALARBOŞ #BOŞÇÜNKÜ #ÇÜNKÜMALİYETİ #MALİYETİKARŞILAMIYOR #TARLALARBOŞÇÜNKÜMALİYETİKARŞILAMIYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Tarlalar Boş Çünkü Maliyeti Karşilamiyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Tarlalar Boş Çünkü Maliyeti Karşilamiyor için Sıkça Sorulan Sorular
Tarlalar Boş Çünkü Maliyeti Karşilamiyor En Gücel Haberler
Tarlalar Boş Çünkü Maliyeti Karşilamiyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Tarlalar Boş Çünkü Maliyeti Karşilamiyor Firma Rehberi Nerde?
Tarlalar Boş Çünkü Maliyeti Karşilamiyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Tarlalar Boş Çünkü Maliyeti Karşilamiyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Tarlalar Boş Çünkü Maliyeti Karşilamiyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Tarlalar Boş Çünkü Maliyeti Karşilamiyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Tarlalar Boş Çünkü Maliyeti Karşilamiyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Tarlalar Boş Çünkü Maliyeti Karşilamiyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Tarlalar Boş Çünkü Maliyeti Karşilamiyor Son Güncellemeleri Neler?
Tarlalar Boş Çünkü Maliyeti Karşilamiyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Tarlalar Boş Çünkü Maliyeti Karşilamiyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Tarlalar Boş Çünkü Maliyeti Karşilamiyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?