TIR SİSTEMİ EĞİTİM SEMİNERİ googlepng

 Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, Ortadoğu'da yaşanan bazı gelişmelerin firmaları olumsuz etkilediğini belirtti.
TIR+SİSTEMİ+EĞİTİM+SEMİNERİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Çinçin, Anemon Otel'de düzenlenen ''Tır Sistemi Eğitim Semineri''nde yaptığı konuşmada, nakliyeciliğin cefalı ve zor bir meslek olduğunu söyledi.      Nakliyecilerin kendilerinden kaynaklanmayan sorunlarla uğraşmak zorunda kaldığını ifade eden Çinçin, ''Nakliyeciliğin disiplinli bir şekilde icra edilmesi gerekiyor. Tır sistemi kendini yenileyen, gelişmelere ve yeniliklere açık bir sektör. Ortadoğu'da yaşanan bazı olumsuzluklar firmalarımızı olumsuz etkiledi. Bu siyasi karışıklığın bir an önce sona ermesi en büyük dileğimiz'' diye konuştu.        Gümrük Müsteşarlığı Gümrükler Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Sefa Ekin'in oturum başkanlığı yaptığı ''Tır Sistemi'' hakkında Gümrük Uzmanı Zeynep Nil Çelik, Ruken Mermer ''Tır karneleri hamilinin sorunları ve karne kullanımında dikkat edilecek hususlar'' konusunda katılımcılara bilgi verildi.      Gümrük uzmanı Çelik, tır sisteminin, ulusal prosedür gereklerini azalttığını, iş gücü avantajı bulunduğunu, tek tip karnesi ve gümrük idaresinde kolaylık sağladığını kaydetti.        Tır sisteminin nakliyeciler açısından da büyük avantajlarının bulunduğunu ifade eden Çelik, sistemde sınırda minimum engelleme olduğunu, gecikmeleri ve maliyeti azalttığını söyledi.      Daha sonra, gümrük uzmanı Koray Sokullu ve Semra Bektaş, tır işlemleri açısından yetkilendirilmiş gümrük müşavirliği konusunda bilgi verdi.
TIR SİSTEMİ EĞİTİM SEMİNERİ haberi 28 Haziran 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  12346 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TIR SİSTEMİ EĞİTİM SEMİNERİ haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 12346 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TIR+SİSTEMİ+EĞİTİM+SEMİNERİ+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TIR SİSTEMİ EĞİTİM SEMİNERİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 02 Mayıs 2024 Perşembe 09:12 https://firmarehberim.com/haber/yerel/tir-sistemi-egitim-semineri--6500?id=6500&sayfa=3 #TIR #SİSTEMİ #EĞİTİM #SEMİNERİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TIRSİSTEMİ #SİSTEMİEĞİTİM #EĞİTİMSEMİNERİ #TIRSİSTEMİEĞİTİMSEMİNERİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Tir Sistemi Eğitim Semineri Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Tir Sistemi Eğitim Semineri için Sıkça Sorulan Sorular
Tir Sistemi Eğitim Semineri En Gücel Haberler
Tir Sistemi Eğitim Semineri Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Tir Sistemi Eğitim Semineri Firma Rehberi Nerde?
Tir Sistemi Eğitim Semineri Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Tir Sistemi Eğitim Semineri Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Tir Sistemi Eğitim Semineri En Popüler Haber Listesi Nerede?
Tir Sistemi Eğitim Semineri Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Tir Sistemi Eğitim Semineri İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Tir Sistemi Eğitim Semineri Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Tir Sistemi Eğitim Semineri Son Güncellemeleri Neler?
Tir Sistemi Eğitim Semineri Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Tir Sistemi Eğitim Semineri Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Tir Sistemi Eğitim Semineri Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?