TOOB Genç Girişimciler’in Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu googlepng

Hatay TOBB Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında   Başkan vekili Çağrı Belibağlı başkanlığında yapılan olağan genel toplantıda bir araya gelerek yeni başkanlarını seçti.

TOOB+Genç+Girişimciler’in+Yeni+Başkanı+Serdal+Şahutoğlu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

TOOB Genç Girişimciler’in Yeni  Başkanlığına Hatay’ın önde gelen işadamlarından Hatay Genç iş Adamları Derneği üyesi Serdar Şahutoğlu getirildi. Geçen günlerde İlimizdeki 6 Oda ve Borsa’yı temsil eden icra kurulu üyeleri,  yapılan kongreyle belirlenen yeni yönetimin icra kurulu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına oybirliğiyle Serdal Şahutoğlu’nu seçti. Toplantıda ayrıca Başkan vekilliklerine Münir Emre Kuran ve Yunus Tokgöz getirildi.  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı YILMAZ da yeni dönem Başkanı Serdal ŞAHUTOĞLU ile başkan vekilleri Kuran ve Tokgöz’ü kutlarken,  yeni dönem için kendilerine ve tüm kurul üyelerine başarılar diledi. TOOB Genç Girişimciler yeni başkanı Serdal ŞAHUTOĞLU, toplantıda yaptığı konuşmada kurul üyelerine teşekkür ederken,  çalışma arkadaşları ile birlikte yeni dönem çalışmalarını birkaç basamak daha yukarıya taşıyacaklarını vurguladı. Geçen dönemde de komite üyesi olduğunu kaydeden Şahutoğlu,  Koordinatör oda İTSO başkan vekili Çağrı Belibağlı’nın kurul üyesi olmasından dolayı yapılacak yeni projelerin hayata geçmesine katkı sağlanabileceğini belirterek,   önceliğimiz gençler ve gençler ile ilgili projeler olduğunun altını çizdi. Şahutoğlu ayrıca ilin değerlerini ön plan çıkaracak proje ve çalışmaların da öncelikleri arasında olduğunu belirttiği konuşmasında daha aktif bir yönetim hedeflediklerini de sözlerine ekledi.Genç Girişimcilerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen İTSO Başkanı Levent Hakkı YILMAZ, ATSO Başkanı Hikmet ÇİNÇİN ve diğer tüm TSO Başkanlarımıza teşekkür eden Şahutoğlu, “ Biz gençler olarak; onların bizden esirgemeyeceği destekleri sonucunda Hatay adına ses getirecek projelere imza atacağımıza inanıyoruz.” Dedi.
TOOB Genç Girişimciler’in Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu haberi 21 Ocak 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  6372 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TOOB Genç Girişimciler’in Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 6372 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TOOB+Genç+Girişimciler’in+Yeni+Başkanı+Serdal+Şahutoğlu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TOOB Genç Girişimciler’in Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 11:14 https://firmarehberim.com/haber/yerel/toob-genc-girisimcilerin-yeni-baskani-serdal-sahutoglu--20667?id=20667&sayfa=3 #TOOB #Genç #Girişimciler’in #Yeni #Başkanı #Serdal #Şahutoğlu #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TOOBGenç #GençGirişimciler’in #Girişimciler’inYeni #YeniBaşkanı #BaşkanıSerdal #SerdalŞahutoğlu #TOOBGençGirişimciler’inYeniBaşkanıSerdalŞahutoğlu #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu için Sıkça Sorulan Sorular
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu En Gücel Haberler
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Firma Rehberi Nerde?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Son Güncellemeleri Neler?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Toob Genç Girişimciler’In Yeni Başkanı Serdal Şahutoğlu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?