Toplam doğurganlık hızında Avrupa’da ilk sıradayız googlepng

Avrupa Birliği İstatistik Ofisi tarafından (Eurostat) yayımlanan en güncel verilere göre(**) 2013 yılında Türkiye, sahip olduğu 2,10 toplam doğurganlık hızı ile Avrupa Birliğine üye, aday, potansiyel aday ve Avrupa Serbest Ticaret Birliği ülkelerinden oluşan 36 ülke arasında ilk sırada yer aldı. Türkiye’yi 1,99 ile Fransa ve 1,96 ile İrlanda takip ederken Avrupa Birliği (AB-28) ortalaması 1,55 oldu.
Toplam+doğurganlık+hızında+Avrupa’da+ilk+sıradayız Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Toplam doğurganlık hızının en yüksek olduğu il 2014 yılında 4,52 çocuk ile Şanlıurfa oldu. Şanlıurfa’yı 4,23 çocuk ile Şırnak ve 3,98 çocuk ile Ağrı izledi. Toplam doğurganlık hızı 1,47 ile en düşük il olan Edirne’yi ise 1,55 çocuk ile Karabük ve 1,56 çocuk ile Kırklareli takip etti. İllere göre kaba doğum hızı(*) incelendiğinde ise, 2014 yılında kaba doğum hızının en yüksek olduğu ilin binde 34,2 ile Şanlıurfa olduğu görüldü. Şanlıurfa’yı binde 30,8 ile Şırnak ve binde 30,0 ile Ağrı izledi. Kaba doğum hızının binde 10,1 ile en düşük olduğu il olan Edirne’yi ise binde 10,6 ile Kastamonu ve binde 10,7 ile Karabük izledi. 
Toplam doğurganlık hızında Avrupa’da ilk sıradayız haberi 01 Temmuz 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Mesut Mutlu tarafından  398 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
Toplam doğurganlık hızında Avrupa’da ilk sıradayız haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 398 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Toplam+doğurganlık+hızında+Avrupa’da+ilk+sıradayız Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Toplam doğurganlık hızında Avrupa’da ilk sıradayız Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Mayıs 2024 Cuma 17:44 https://firmarehberim.com/haber/yerel/toplam-dogurganlik-hizinda-avrupada-ilk-siradayiz--22336?id=22336&sayfa=2 #Toplam #doğurganlık #hızında #Avrupa’da #ilk #sıradayız #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Toplamdoğurganlık #doğurganlıkhızında #hızındaAvrupa’da #Avrupa’dailk #ilksıradayız #ToplamdoğurganlıkhızındaAvrupa’dailksıradayız #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Medeniyetler Korosu Seçmeleri 15 Ocak’ta Yapılacak

Özelde Şehrimizin genelde Ülkemizin gururu olan Antakya Medeniyetler Korosu yeni dönemde bünyesine katacak gönüllü,seyahat engeli olmayan yetenekli sesler ve müzisyenler arıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:49
Antakya Ticaret Borsası Kıbrıs Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloglu, Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu ve Meclis Üyeleri, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ikili görüşme yapmak üzere makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 13:10
HATAY’DA BİR İLK Çocuk Nöroloji Kliniği Açıldı

Çocuk Nörolojisi Doçent Doktoru Yılmaz Akbaş'ın, çocuk nöroloji kliniği Antakya'da hizmete açıldı. Serinyol Mahallesinde bulunan kliniğin açılışında meslektaşları, Doç. Dr. Yılmaz Akbaş'ın önemli gününde yanında yer aldılar. Meslektaşları, gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Yılmaz Akbaş'a başarı dileklerinde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:57
Kış Çayının Tamda Zamanı

Havaların soğuması ile birlikte artış yaşanan Grip ve Nezle için doğal zırh olarak bilinen kış çayının tamda zamanı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:30
By Hakan Çankır Kuyumculuk Açıldı

Hatay’ın tanınmış simalarından Hakan Çankır’ın işletmeciliğini yaptığı “By Hakan Çankır Kuyumculuk” Antakya’da hizmete başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:41
YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATININ YÜZDE 49’U AKDENİZ’DEN

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, Türkiye geneli sektör ihracatının ekim ayında 239,2 milyon dolara ulaştığını, Birlik olarak bu performansa yüzde 49 oranında destek verdiklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:14
HATAYSPOR KADIN TAKIMINI DESTEKLEYECEK

Yıllardır Hatayspor’u iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği, Dünya Kupası arası olması dolayısıyla bu defa Hatayspor Kadın takımını destekleyecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:28
HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin İskenderun Temsilciliği yoğun bir katılım ile hizmete girdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 26 Kasım 2022 15:53
Toplam Doğurganlık Hızında Avrupa’da Ilk Sıradayız Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Toplam Doğurganlık Hızında Avrupa’da Ilk Sıradayız için Sıkça Sorulan Sorular
Toplam Doğurganlık Hızında Avrupa’da Ilk Sıradayız En Gücel Haberler
Toplam Doğurganlık Hızında Avrupa’da Ilk Sıradayız Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Toplam Doğurganlık Hızında Avrupa’da Ilk Sıradayız Firma Rehberi Nerde?
Toplam Doğurganlık Hızında Avrupa’da Ilk Sıradayız Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Toplam Doğurganlık Hızında Avrupa’da Ilk Sıradayız Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Toplam Doğurganlık Hızında Avrupa’da Ilk Sıradayız En Popüler Haber Listesi Nerede?
Toplam Doğurganlık Hızında Avrupa’da Ilk Sıradayız Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Toplam Doğurganlık Hızında Avrupa’da Ilk Sıradayız İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Toplam Doğurganlık Hızında Avrupa’da Ilk Sıradayız Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Toplam Doğurganlık Hızında Avrupa’da Ilk Sıradayız Son Güncellemeleri Neler?
Toplam Doğurganlık Hızında Avrupa’da Ilk Sıradayız Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Toplam Doğurganlık Hızında Avrupa’da Ilk Sıradayız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Toplam Doğurganlık Hızında Avrupa’da Ilk Sıradayız Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?