TREN KAZASI BİR AİLENİN SONU OLDU googlepng

Hatay’ın Dörtyol İlçesi Yeşilköy Beldesi Kumyığını Mevkiinde Devlet Demiryollarına ait 63301 sefer sayılı tren ile 31  UV 271 Plaka sayılı hususi otomobil kaza yaptı.

TREN+KAZASI+BİR+AİLENİN+SONU+OLDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

İskenderun’dan Narlı istikametine gitmekte olan E 43017 nolu Devlet Demiryollarına ait 63301 sefer sayılı yük treni 35 yaşındaki Tarık Zorlu’nun sevk ve idaresindeki 31  UV 271 Plaka sayılı hususi otoya ışık kontrollü hemzemin geçitte büyük bir hızla çarptı. Çarpma esnasında trenin önündeki dayamalıklar aracın sol yan camından içeri girdi. Ani fren yapan tren ancak 300 metre sonra durabildi. Bu süre zarfında araçta trenle beraber sürüklendi. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta yolcu koltuğunda bulunan 34 yaşındaki anne Sedef Zorlu hayatını kaybederken, araç sürücüsü baba Tarık Zorlu ile aracın arka koltuğunda bulunan 10 yaşındaki Ateş zorlu ise ağır yaralandı.   Civarda ikamet eden vatandaşlar tarafından araçtan çıkartılan ve Dörtyol Devlet Hastanesine kaldırılan Tarık Zorlu (35) ve Ateş Zorlu (10) burada yapılan ilk müdahalenin ardından Adana Balcalı Hastanesine sevk edildi. Devlet Demiryolları çalışanları ise olay sonrasında trene yapışmış olan aracı ayırmak için büyük bir çaba sarf etti. Bu arada uzun süre Dörtyol Erzin arasındaki tren seferlerine ara verildi. Yetkililer raylarda yapılacak inceleme sonrasında seferlerin tekrar başlayabileceğini belirttiler.      Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)  
TREN KAZASI BİR AİLENİN SONU OLDU haberi 22 Mayıs 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  11646 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TREN KAZASI BİR AİLENİN SONU OLDU haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 11646 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TREN+KAZASI+BİR+AİLENİN+SONU+OLDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TREN KAZASI BİR AİLENİN SONU OLDU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 04:10 https://firmarehberim.com/haber/yerel/tren-kazasi-bir-ailenin-sonu-oldu--16313 #TREN #KAZASI #BİR #AİLENİN #SONU #OLDU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TRENKAZASI #KAZASIBİR #BİRAİLENİN #AİLENİNSONU #SONUOLDU #TRENKAZASIBİRAİLENİNSONUOLDU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Tren Kazasi Bir Ailenin Sonu Oldu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Tren Kazasi Bir Ailenin Sonu Oldu için Sıkça Sorulan Sorular
Tren Kazasi Bir Ailenin Sonu Oldu En Gücel Haberler
Tren Kazasi Bir Ailenin Sonu Oldu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Tren Kazasi Bir Ailenin Sonu Oldu Firma Rehberi Nerde?
Tren Kazasi Bir Ailenin Sonu Oldu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Tren Kazasi Bir Ailenin Sonu Oldu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Tren Kazasi Bir Ailenin Sonu Oldu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Tren Kazasi Bir Ailenin Sonu Oldu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Tren Kazasi Bir Ailenin Sonu Oldu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Tren Kazasi Bir Ailenin Sonu Oldu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Tren Kazasi Bir Ailenin Sonu Oldu Son Güncellemeleri Neler?
Tren Kazasi Bir Ailenin Sonu Oldu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Tren Kazasi Bir Ailenin Sonu Oldu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Tren Kazasi Bir Ailenin Sonu Oldu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?