TURK KIZILAYI GENEL BASKANI AKAR HATAY'DA googlepng

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, ''Türk Kızılayı nerede olursa olsun misafirlere yapılacak yardımları devletin yanında yardımcı rol üstlenmek suretiyle yapmaktadır'' dedi.
TURK+KIZILAYI+GENEL+BASKANI+AKAR+HATAY+#39;DA Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Akar, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz'i ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, kentteki kamplarla ilgili görüş alışverişinde bulunmak ve kampları ziyaret etmek üzere Hatay'a geldiklerini söyledi.      Yeni konuşlanılacak yerlerde de inceleme yaptıktan sonra Gaziantep'e gideceğini belirten Akar, bir gazetecinin ''500 bin Suriyelinin gelme ihtimali bulunduğu'' yönündeki açıklamasını hatırlatması üzerine, şunları söyledi:      ''Bu konuyla ilgili yanlış anlaşılma olduğu kanaatindeyim. Bu rakamı telaffuz ederken muhtemel bir senaryo üzerine konuştum, 1991'deki peşmerge göçüne atıfta bulundum. Böyle bir rakamı tespit ve tayin edemem. O yöneticilerin, tarihçilerin, stratejistlerin ve askerlerin işidir. Bizi ilgilendiren, haldeki vaziyettir. 18-20 bine yakın insan burada, bu işin esas merkezi Hatay'dır. Diğer illere de hazırlık başlamıştır. Türk Kızılayı nerede olursa olsun misafirlere yapılacak yardımları devletin yanında yardımcı rol üstlenmek suretiyle yapmaktadır. Türk Kızılayı'nın misyonu, devletin yanında yardımcı rol oynamaktır. Ana aktör devlettir, biz onların istediği noktada yardımları getirir, kendi lojistik imkanlarımızı seferber ederiz. Yeni kapasiteler oluşturmaya gayret eder, çadır kentler kurarız. Hepsi devletimizin talebi ve isteği doğrultusunda olur.''      Vali Lekesiz de Suriye'den insani gerekçelerle geçici misafir edilenlerin bir yılını doldurduğunu hatırlatarak, hizmetlerde aksaklık yaşanmaması için devletin tüm kurum ve kuruluşlarıyla koordine hareket edilmesi gerektiğini ifade etti.      Bu kapsamda Türk Kızılayı'nın da tüm imkanlarıyla yanlarında yer aldığını belirten Lekesiz, ''Bu Türkiye'nin itibarı açısından önemli. Ne talep ettiysek en kısa sürede kaliteli bir şekilde yerine getirildi. Bundan sonra başta Kilis olmak üzere Gaziantep ve Şanlıurfa'ya misafirler ağır ağır naklediliyor. Oralarda da çalışmalar devam ediyor'' diye konuştu.      Lekesiz, Hatay'da kurulan Türk Kızılayı'na ait yaklaşık 2 bin 500 çadırda toplam 14 bin 500 Suriyelinin kaldığını, cumartesi günü Kilis'e 805 kişinin nakledildiğini, daha önce de Gaziantep, İslahiye ve Nurdağı'na nakillerin gerçekleştiğini kaydetti.      Konuşmaların ardından Vali Lekesiz'le basına kapalı görüşen Akar'ın kentteki bazı çadır kentlerde incelemelerde bulunacağı öğrenildi.      Akar'a ziyaretinde Türk Kızılayı Genel Müdürü Ömer Taşlı, Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Mahir Aras ile Alan Koordinatörü İsmail Oral eşlik etti.
TURK KIZILAYI GENEL BASKANI AKAR HATAY'DA haberi 20 Mart 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  47178 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TURK KIZILAYI GENEL BASKANI AKAR HATAY'DA haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 47178 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TURK+KIZILAYI+GENEL+BASKANI+AKAR+HATAY+#39;DA Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TURK KIZILAYI GENEL BASKANI AKAR HATAYveamp;#39;DA Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 10 Haziran 2024 Pazartesi 00:38 https://firmarehberim.com/haber/yerel/turk-kizilayi-genel-baskani-akar-hatayda--13361?id=13361&sayfa=7 #TURK #KIZILAYI #GENEL #BASKANI #AKAR #HATAYveamp;#39;DA #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TURKKIZILAYI #KIZILAYIGENEL #GENELBASKANI #BASKANIAKAR #AKARHATAYveamp;#39;DA #TURKKIZILAYIGENELBASKANIAKARHATAYveamp;#39;DA #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

TÜM HATAY AYAKKABI SEKTÖRÜNE HAYIRLI OLSUN

Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi Kooperatifi ve Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı ve yönetimleri ile bir araya gelerek Ayakkabıcılar Sitesi ile ilgili istişarelerde bulundular.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 19:54
Adalet nöbetini sürdüreceğiz

Adalet nöbeti tutan Mimarlar Odası Hatay Şubesi yaptığı basın açıklamasında ş: “Gezi Direnişi bu ülkenin en özgürlükçü, en eşitlikçi, en barışçıl kitle hareketidir. Baskı ve hukuksuzluk karşısında milyonların artık yeter demesidir!

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 19:45
ATSO Avrupalı gençleri ağırladı

ATSO ile Hatay Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma Derneği ortaklığıyla gerçekleştirilen proje kapsamında ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ağırladığı heyet ile girişimcilik ve gençlerin işsizliği problemi üzerine söyleşide bulundu.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 19:39
HATDEF GÖREV BÖLÜMÜNÜ YAPTI

Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekleri Federasyonu (HATDEF), genel kurul sonrası ilk yönetim kurulu toplantısında görev bölümünü gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 17:13
KENAN GÜNGÖR HATDEF YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Hayırsever iş insanı Kenan Güngör, bir süre önce genel kurulunu gerçekleştiren Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler Federasyonu (HATDEF) yönetim kurulunu Güngör Uydukent Havuzbaşı Restoranda konuk etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:39
ATANMA MESLEK VE HAYAT ÜÇGENİNDE ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ

Uzun yıllar alnının damarı çatlarcasına çalışan, yarış atı gibi bir oraya bir buraya koşuşturan, denemeden denemeye giren, gecesini gündüzüne katan öğrenciler ve ailelerinin çok büyük umutlarla beklediği bir dönem daha geldi. Kuşaklar değişse de heyecanlar, dertler ve endişeler değişmiyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 15:17
HATAY BÜRO MEMUR-SEN’DEN ÇALIŞKAN’A ZİYARET

Hatay Büro Memur-Sen Şube Başkanı Özkan Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a ziyarette bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Temmuz 2022 15:46
Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 17 Haziran 2022 13:18
Turkcell’in ’engelsiz mağaza’ konsepti Erten Elektronik’te hayata geçti

Erten Elektronik Turkcell İletişim Merkezi, teknolojinin fırsat eşitleyici gücünden yararlanarak engelli bireylerin sosyal hayata eşit ve bağımsız katılımlarına destek olmak için faaliyetlerini sürdürüyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Mayıs 2022 16:54
THY NİN HATAY KKTC DİREKT UÇUŞ NEDEN YAPILAMIYOR

Hatay genelinde Kuzey Kıbrıs'ta çalışan ve öğrenci olarak okuyan ciddi bir yolcu potansiyeli olmasına rağmen THY'nin bu hattı seferlere açmamasını ve bu seferi yapan tek bir firmanın insafına bırakılmasını ciddi bir şekilde kınıyoruz.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 14:18
Turk Kizilayi Genel Baskani Akar Hatay&Amp;#39;Da Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Turk Kizilayi Genel Baskani Akar Hatay&Amp;#39;Da için Sıkça Sorulan Sorular
Turk Kizilayi Genel Baskani Akar Hatay&Amp;#39;Da En Gücel Haberler
Turk Kizilayi Genel Baskani Akar Hatay&Amp;#39;Da Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Turk Kizilayi Genel Baskani Akar Hatay&Amp;#39;Da Firma Rehberi Nerde?
Turk Kizilayi Genel Baskani Akar Hatay&Amp;#39;Da Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Turk Kizilayi Genel Baskani Akar Hatay&Amp;#39;Da Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Turk Kizilayi Genel Baskani Akar Hatay&Amp;#39;Da En Popüler Haber Listesi Nerede?
Turk Kizilayi Genel Baskani Akar Hatay&Amp;#39;Da Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Turk Kizilayi Genel Baskani Akar Hatay&Amp;#39;Da İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Turk Kizilayi Genel Baskani Akar Hatay&Amp;#39;Da Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Turk Kizilayi Genel Baskani Akar Hatay&Amp;#39;Da Son Güncellemeleri Neler?
Turk Kizilayi Genel Baskani Akar Hatay&Amp;#39;Da Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Turk Kizilayi Genel Baskani Akar Hatay&Amp;#39;Da Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Turk Kizilayi Genel Baskani Akar Hatay&Amp;#39;Da Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?