Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı googlepng

Hatay 2.Amatör küme’de şampiyonluk parolası ile çıktığı ilk maçında Kuzeytepespor’u  6-2 gibi net bir skor ile yenen Turunçlu Gençlikspor büyük beğeni topladı.
Turunçlu+Gençlikspor+Sezona+İyi+Başaldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçiren Turunçlu Gençlikspor ekibi lige ne kadar hazır olduklarını Çekmece futbol sahasında oynadıkları maçta gözler önüne sergilediler.Takım için yaptığı çalışmalar ile her zaman adından söz ettirmeyi başaran Turunçlu Gençlikspor başkanı Kenan Evren Gül ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro takımı yalnız bırakmadıkları maça taraftarın da ilgisi büyük oldu.Teknik direktör Ercan Büyükaşık yönetiminde ,Sercan Büyükaşık,Mert Ada,Sıtkı Sezer,Orhan Yeşilçay,Onur Yalçın,Doğuş Keser,Mehmet Kara,Yaser İflazoğlu,Ali Gürbüz,Ali Kara ,Mehmet Derviş  onbiri ile sahaya çıkan Turunçlu Gençlikspor’da golleri  Ali Kara (4),Ali Gürbüz (1) ve oyuna ikinci yarıda giren Hüseyin (1) attı.Maç sonunda oyuncuları tek tek kutlayarak galiibiyeti kutlayan başkan Gül .”Takımımıza çok güveniyoruz,onlarda güvenimizi boşa çıkarmayarak almış oldukları bu güzel galibiyet ile bizleri son derece mutlu ettiler. Bu galibiyette emeği geçen futbolcularımı yürekten kutluyorum .Amatör kulüplerin en büyük ihtiyacı olan maddi desteği bizden esirgemeyen  Gülturizim Rent a Car sahibi İbrahim Gül  gibi ilcemizin diger duyarlı vatandaslarıda aynı duyarlılıkla amator kulüplere ve sporculara sahip çıkacaklarına  ve desteklerini esirgemeyeceklerine inancımız tamdır.Bizlere güvenerek takımımıza destek veren başta  Gülturizim Rent a Car sahibi İbrahim Gül olmak üzere,Gürsoy Taşımacılık yönetim kurulu başkanı Nevzat Ördek , Savaş Köseoğlu Mobilya işletmecisi Savaş Köseoğlu’na ,Öz Atahan Elektirik ve Almiray Cafe işletmecilerine  teşekkür ediyorum.Bize olan güvenlerini boşa çıkarmayacağımızı belirtirken ,takımımızı ilk maçında yalnız bırakmayan vefakar taraftarlarımıza da sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.2.Amatör kümede mücadele edecek olan bütün takımlara başarılar diliyor,iyi bir sezon olmasını temenni ediyorum.”dedi.  Talip KÖLEOĞLU Fotograflarla Hatay Editörü         İRADE Gazetesi
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı haberi 02 Şubat 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  6473 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 6473 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Turunçlu+Gençlikspor+Sezona+İyi+Başaldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 03 Mayıs 2024 Cuma 23:42 https://firmarehberim.com/haber/yerel/turunclu-genclikspor-sezona-iyi-basaldi--20744 #Turunçlu #Gençlikspor #Sezona #İyi #Başaldı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TurunçluGençlikspor #GençliksporSezona #Sezonaİyi #İyiBaşaldı #TurunçluGençliksporSezonaİyiBaşaldı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı için Sıkça Sorulan Sorular
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı En Gücel Haberler
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı Firma Rehberi Nerde?
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı Son Güncellemeleri Neler?
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Turunçlu Gençlikspor Sezona İyi Başaldı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?