Ugandalı bakanlar İskenderun'da googlepng

 Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KİSİAD) davetlisi olarak Hatay'ın İskenderun ilçesine gelen Ugandalı bakan ve milletvekillerinden oluşan heyet, işadamları ile bir araya gelerek, ülkelerine yatırım çağrısında bulundu.
Ugandalı+bakanlar+İskenderun+#39;da+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Uganda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Bright Ruvamirwama, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Meclis Salonu'nda düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Uganda'nın fırsatlar ülkesi olduğunu belirtti.      Uganda halkının yüzde 73'ünün tarımla uğraştığını kaydeden Ruvamirwama, ''Uganda'da hava ne kıştır ne de yaz. Genellikle hava yağmurlu olur ardından güneş açar. Bu iklim topraklarımızı çok verimli kılıyor. Uganda ihracatının yüzde 60'ını tarım oluşturuyor'' dedi.      Ruvamirwama, Uganda hükümeti olarak 5 yıllık bir tarım planı oluşturduklarını belirterek, şöyle devam etti:      ''Ülkemize gelerek yatırım yapacak tüm Türk işadamlarına kapımız açık. Gelsinler birlikte hareket edelim. Onları en iyi şekilde karşılarız ve gerekli tüm desteği veririz. Bizim en çok ihraç ettiğimiz ürünlerin başında kahve, kakao, çay ve pamuk geliyor. Hayvancılığa da büyük önem veriyoruz. Ülkemizde 12,8 milyon inek, 2,4 milyon keçi, 5 milyon koyun, 50 milyon tavuk var. Etin kilosu 2 dolar. Ülkemizde tarım konusunda bu alanlarda yatırımcılara ihtiyaç var.''      Uganda Ticaret Bakanı David Wakikona ise Uganda'nın nüfusunun 32 milyon olduğunu belirterek, ''Uganda'da kişi başına düşen milli gelir 500 dolar. Bizler buraya iki ülke arasında kültürel, sosyal, ekonomik ve ticari bağları güçlendirmek için geldik. Ülkemizde yatırım yapmak isteyen işadamlarına kolaylıklar gösteriyoruz'' dedi.          Wakikona, Uganda'da 15 milyon ton kakao üretildiğini ancak fabrika olmadığı için Avrupa'ya ihraç ettiklerini belirterek, ülkede ciddi anlamda fabrikaya ihtiyaç duyduklarını söyledi.      Uganda Etik Dürüstlük ve Ahlak Bakanı Simon Lokodo ise, Türkleri her zaman dost olarak gördüklerini belirterek, ''Türkiye'ye son dört yılda 3 defa geldim. Türk insanı çok kalpten hareket ediyor. Ülkemizde açılan Türk okulları sayesinde çocuklarımız iyi bir eğitim alıyor. Sosyal ve ahlaki yönden son derece güzel yetişiyor'' dedi.      Uganda'da açılan Türk okulları sayesinde Türk insanını daha iyi tanıdıklarını belirten Lokodo, bu okulların açılmasına vesile olanlara teşekkür etti.      KİSİAD Başkanı Tamer Eker ise işadamlarının artık dünyaya açılması gerektiğini ifade ederek, Uganda'da yeni iş bağlantıları oluşturmak için çalışma yaptıklarını kaydetti.      Düzenlenen toplantıya İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İTSO Meclis Başkanı Mehmet Binbay, İTSO Başkanvekili Bülent Seküçoğlu, Uganda Arazi Bakanı Achieng Sarah, Jinya Milletvekili Grace Moses Baryeko, Bududa Milletvekili Khaiza Sustine, Uganda Çevre Düzenleme Kurulu Başkanı Tom Okurrut, Uganda'nın Başkenti Kampala'nın Belediye Başkanı Erias Lukwago ve Nkumba Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Paul Mugambi katıldı.
Ugandalı bakanlar İskenderun'da haberi 06 Ekim 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  18380 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Ugandalı bakanlar İskenderun'da haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 18380 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Ugandalı+bakanlar+İskenderun+#39;da+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Ugandalı bakanlar İskenderunveamp;#39;da Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 24 Mayıs 2024 Cuma 17:15 https://firmarehberim.com/haber/yerel/ugandali-bakanlar-iskenderunda--12074?id=12074&sayfa=2 #Ugandalı #bakanlar #İskenderunveamp;#39;da #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Ugandalıbakanlar #bakanlarİskenderunveamp;#39;da #Ugandalıbakanlarİskenderunveamp;#39;da #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

YENİ KİMLİK KARTI OLMAYANLAR BANKAYA GİREMEYECEK

Yeni kimlik kartı bulunmayan vatandaşlar banka işlemlerini bankadan yapamayacak.

| 03 Ocak 2023 15:16
MKÜ Hastanesinde Devir Teslim Töreni

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Veysel Eren ve Rektör Yardımcısi Prof. Dr. Erhan Yengil’in katıldığı törenle hastane yönetiminde görev devir teslim töreni yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 14:32
Medeniyetler Korosu Seçmeleri 15 Ocak’ta Yapılacak

Özelde Şehrimizin genelde Ülkemizin gururu olan Antakya Medeniyetler Korosu yeni dönemde bünyesine katacak gönüllü,seyahat engeli olmayan yetenekli sesler ve müzisyenler arıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:49
Antakya Ticaret Borsası Kıbrıs Ziyareti

Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Celal Mursaloglu, Meclis Başkanı Ünal Çolakoğlu ve Meclis Üyeleri, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ikili görüşme yapmak üzere makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 13:10
HATAY’DA BİR İLK Çocuk Nöroloji Kliniği Açıldı

Çocuk Nörolojisi Doçent Doktoru Yılmaz Akbaş'ın, çocuk nöroloji kliniği Antakya'da hizmete açıldı. Serinyol Mahallesinde bulunan kliniğin açılışında meslektaşları, Doç. Dr. Yılmaz Akbaş'ın önemli gününde yanında yer aldılar. Meslektaşları, gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Yılmaz Akbaş'a başarı dileklerinde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:57
Kış Çayının Tamda Zamanı

Havaların soğuması ile birlikte artış yaşanan Grip ve Nezle için doğal zırh olarak bilinen kış çayının tamda zamanı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:30
By Hakan Çankır Kuyumculuk Açıldı

Hatay’ın tanınmış simalarından Hakan Çankır’ın işletmeciliğini yaptığı “By Hakan Çankır Kuyumculuk” Antakya’da hizmete başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:41
YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATININ YÜZDE 49’U AKDENİZ’DEN

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, Türkiye geneli sektör ihracatının ekim ayında 239,2 milyon dolara ulaştığını, Birlik olarak bu performansa yüzde 49 oranında destek verdiklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 18:14
HATAYSPOR KADIN TAKIMINI DESTEKLEYECEK

Yıllardır Hatayspor’u iç saha ve deplasman maçlarında yalnız bırakmayan Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği, Dünya Kupası arası olması dolayısıyla bu defa Hatayspor Kadın takımını destekleyecek.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:28
HGC İskenderun Temsilciliği Hizmete Girdi

Hatay Gazeteciler Cemiyetinin İskenderun Temsilciliği yoğun bir katılım ile hizmete girdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 26 Kasım 2022 15:53
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da için Sıkça Sorulan Sorular
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da En Gücel Haberler
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Firma Rehberi Nerde?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da En Popüler Haber Listesi Nerede?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Son Güncellemeleri Neler?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Ugandalı Bakanlar İskenderun&Amp;#39;Da Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?