Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı googlepng

Hatay Valisi Sayın Erdal Ata, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Şeyhoğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Yusuf Ersöz'e bıraktı.

Valilik makamında gerçekleşen ve Milli Eğitim İl Müdürü Kemal Karahan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Valilik koltuğuna oturan Ersöz, ‘’ Bu koltuğa oturmak mutluluk verici. Bu fırsata bana tanıdığı için başta Sayın Valimize ve bütün öğretmenlerime teşekkür ederim. Şu an için büyük mutluluk ve gurur taşıyorum. Çünkü medeniyetler şehri güzel Hatay’ımızın tüm çocuklarını temsil ediyorum. Tüm ülkem ve dünya çocukları adına da bu kutlu günü bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’e ayrıca teşekkür ediyorum. Birileri ülkemde ve dünyada barışı bozmak istemektedir. Örneğin 15 Temmuz ve Suriye. Atamızın yurtta barış dünyada barış ilkesinden hareketle bu bayramın dünyaya barış getirmesini temenni ediyorum.’’ dedi. Minik vali ile bir süre sohbet eden Hatay Valisi Sayın Erdal Ata ise bugün Türkiye Büyük Millet Meclisinin 97. yıl dönümünü ve aynı zamanda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamakta olduğumuzu belirterek ‘’Bugün bu makamları ülkemizin geleceği çocuklarımıza teslim ettik. Şu an yaşınız küçük ama yarın büyüdüğünüz zaman bu makamların hepsi sizlerin olacak. Sizler ülkemizi geliştireceksiniz, büyüteceksiniz ve ona her daim sahip çıkacaksınız. Bu sebeple biz sizlere çok önem veriyoruz.’’ şeklinde konuştu. Bugün bu bayramı sadece bizim kutlamadığımızı ifade eden Vali Ata, ‘’23 Nisanı dünyanın birçok ülkesinden gelen çocuklarla birlikte kutluyoruz. Farklı ülkeden gelen çocukların katılması da bayrama ayrı bir önem veriyor. Dünyada başka bir ülkede böyle bir bayram yok. Bunu da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz. O, ülkelerin geleceğinin çocuklar tarafından kurulacağını bildiği için çocuklara ayrı bir önem veriyordu. Onun için bu bayramı çocuklara armağan etti.’’ dedi.  Valilik koltuğuna oturan Yusuf Ersöz, Hatay genelinde yazın spor faaliyetlerimizi yapabildiklerini ancak kışın çoğunlukla yağmur yağdığından spor faaliyetlerimizi yapamadıklarını belirterek her okula kapalı spor salonu yapılması talimatını verdi. Vali Ata günün anısına minik vali ile hatıra fotoğrafı çektirdi.   Ziyarete Vali Yardımcıları H. Volkan Köksal ve Aydın Tetikoğlu da eşlik etti.
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı haberi 24 Nisan 2017 16:57 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma  334 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı haberi, Yerel Haberleri ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 334 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Vali+Ata+Koltuğunu+Ersöz’e+Bıraktı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Mayıs 2024 Cumartesi 01:01 https://firmarehberim.com/haber/yerel/vali-ata-koltugunu-ersoze-birakti-139497?id=139497&sayfa=3 #Vali #Ata #Koltuğunu #Ersöz’e #Bıraktı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #ValiAta #AtaKoltuğunu #KoltuğunuErsöz’e #Ersöz’eBıraktı #ValiAtaKoltuğunuErsöz’eBıraktı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı için Sıkça Sorulan Sorular
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı En Gücel Haberler
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı Firma Rehberi Nerde?
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı Son Güncellemeleri Neler?
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Vali Ata Koltuğunu Ersöz’e Bıraktı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?