VALİ LEKESİZ:BÖLGEMİZ ZENGİN KAYNAKLARA SAHİP googlepng

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, bölgenin zengin kaynaklara sahip olduğunu belirterek, projeler hazırlayarak bunların değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.
VALİ+LEKESİZ:BÖLGEMİZ+ZENGİN+KAYNAKLARA+SAHİP Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Lekesiz, Hatay Defne Aroma ve Tıbbi Bitkiler Dernek Başkanı Semih Habip'in konuğu olarak kente gelen Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Koç'u kabul etti.      Türkiye'nin bitki örtüsü zenginliğine dikkati çeken Lekesiz, şöyle konuştu:      ''Türkiye'de 20 ilde Kalkınma Ajansları kuruldu. Destek verecek hususlardan biri de aroma bitkileri. İlimizde adaçayı anason, çemen, çörek otu, dağ çayı, meyan kökü, keşnir, lavanta, ısırgan otu gibi 51 çeşit tıbbi ve aromalı bitki var. Bölgemiz zengin kaynaklara sahip. Projeler hazırlanarak bunlar değerlendirilmeli.''      Lekesiz, ilde tüm sivil toplum örgütlerinin, odaların, ortak çabasıyla iyi bir noktaya geldiklerini söyledi.      Semih Habip de yeni kurulmuş olmalarına karşın bitkisel ürünler üzerinde çalışmalar yaptıklarını belirtti.      Prof. Dr. Hüseyin Koç da bölgede bulunan tıbbi aromalı bitkilerin değerlendirilmesi gerektiğini ve iyi bir potansiyele sahip olduğunu kaydetti.      Bu arada İskenderun Sanayi Sitesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Remzi Çaylı ve Aşevi Müdürü Mehmet Doğan, Vali Lekesiz'i ziyaret ederek, derneğe katkısından dolayı plaket verdi.
VALİ LEKESİZ:BÖLGEMİZ ZENGİN KAYNAKLARA SAHİP haberi 01 Eylül 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  14323 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
VALİ LEKESİZ:BÖLGEMİZ ZENGİN KAYNAKLARA SAHİP haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 14323 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
VALİ+LEKESİZ:BÖLGEMİZ+ZENGİN+KAYNAKLARA+SAHİP Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
VALİ LEKESİZ:BÖLGEMİZ ZENGİN KAYNAKLARA SAHİP Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 12:51 https://firmarehberim.com/haber/yerel/vali-lekesiz-bolgemiz-zengin-kaynaklara-sahip--639?id=639&sayfa=3 #VALİ #LEKESİZ:BÖLGEMİZ #ZENGİN #KAYNAKLARA #SAHİP #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #VALİLEKESİZ:BÖLGEMİZ #LEKESİZ:BÖLGEMİZZENGİN #ZENGİNKAYNAKLARA #KAYNAKLARASAHİP #VALİLEKESİZ:BÖLGEMİZZENGİNKAYNAKLARASAHİP #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Vali Lekesiz:bölgemiz Zengin Kaynaklara Sahip Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Vali Lekesiz:bölgemiz Zengin Kaynaklara Sahip için Sıkça Sorulan Sorular
Vali Lekesiz:bölgemiz Zengin Kaynaklara Sahip En Gücel Haberler
Vali Lekesiz:bölgemiz Zengin Kaynaklara Sahip Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Vali Lekesiz:bölgemiz Zengin Kaynaklara Sahip Firma Rehberi Nerde?
Vali Lekesiz:bölgemiz Zengin Kaynaklara Sahip Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Vali Lekesiz:bölgemiz Zengin Kaynaklara Sahip Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Vali Lekesiz:bölgemiz Zengin Kaynaklara Sahip En Popüler Haber Listesi Nerede?
Vali Lekesiz:bölgemiz Zengin Kaynaklara Sahip Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Vali Lekesiz:bölgemiz Zengin Kaynaklara Sahip İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Vali Lekesiz:bölgemiz Zengin Kaynaklara Sahip Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Vali Lekesiz:bölgemiz Zengin Kaynaklara Sahip Son Güncellemeleri Neler?
Vali Lekesiz:bölgemiz Zengin Kaynaklara Sahip Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Vali Lekesiz:bölgemiz Zengin Kaynaklara Sahip Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Vali Lekesiz:bölgemiz Zengin Kaynaklara Sahip Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?