VALİ TOPACA NIN KADINLAR GÜNÜ MESAJI googlepng

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda 1977 yılında alınan bir kararla o tarihten bu yana 8 Mart, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır. 8 Mart, kadın haklarının hatırlanması ve sorunlarının aşılması yolunda yeni projelerin hayata geçirilmesi açısından önem arz eden bir gündür.
VALİ+TOPACA+NIN+KADINLAR+GÜNÜ+MESAJI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kutsal annelik görevinin yanı sıra üstlendikleri toplumsal, siyasal, sosyal, ekonomik ve kültürel roller ile günümüz çağdaş medeniyetinin oluşmasında katkı veren kadınlar, gelişen demokrasi ve yükselen insan hakları standartlarının oluşmasında da önemli görevler üstlenmişlerdir.Milli kültür hayatımızın her alanında olduğu gibi, özellikle bağımsızlık mücadelesi verdiğimiz Kurtuluş Savaşı’nda her türlü fedakârlığı gösteren Türk kadını, 1930’da yerel, 1934’de genel seçimlerde seçme ve seçilme hakkı elde ederek modern Türkiye’nin kurulmasında aktif bir rol oynamıştır.Devletimiz, bu anlayışın devamı olarak günümüzde de kadınların arzu edilen konumlara ulaşması için önemli çalışmalara imza atmış, kadına pozitif ayrımcılığın anayasal güvence altına alınması gibi Medeni Kanun’da yapılan düzenlemelerle de bu yöndeki kararlılığını ortaya koymuştur.Son dönemde kadınların maruz kaldığı şiddet olayları hepimizi üzmekte, toplumumuzu derinden yaralamaktadır. Özellikle bilinmelidir ki, her birimiz için anne, teyze, abla kız kardeş demek olan kadınların bu haklı mücadelesinde devletimiz bütün kurumlarıyla kadınların yanındadır. Ancak bu üzücü olayların yaşanmaması için devletimiz ve ilgili kurumlar kadar sivil toplum kuruluşları ve tüm toplum bireylerine kadar herkese önemli görevler düşmektedir.Unutulmamalıdır ki kadınların toplumsal refahımıza değer katmasının yolu, kadın haklarının gözetilmesinden, kadına yönelik istihdamın artırılarak girişimci kadınların önünü açmaktan geçmektedir.Bu duygu ve düşüncelerle özverinin, sevginin ve asaletin kaynağı olmuş başta şehit ve gazi anneleri ile şehit ve gazi eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, kadın haklarının iyileştirilmesi amacıyla yapılan her türlü çalışmanın artarak devam etmesini dilerim.
VALİ TOPACA NIN KADINLAR GÜNÜ MESAJI haberi 07 Mart 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Kuzeytepe Nehir Restaurant Ve Kebap Salonu adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  278 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
VALİ TOPACA NIN KADINLAR GÜNÜ MESAJI haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 278 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
VALİ+TOPACA+NIN+KADINLAR+GÜNÜ+MESAJI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
VALİ TOPACA NIN KADINLAR GÜNÜ MESAJI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 02 Haziran 2024 Pazar 04:39 https://firmarehberim.com/haber/yerel/vali-topaca-nin-kadinlar-gunu-mesaji--24677?id=24677&sayfa=8 #VALİ #TOPACA #NIN #KADINLAR #GÜNÜ #MESAJI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #VALİTOPACA #TOPACANIN #NINKADINLAR #KADINLARGÜNÜ #GÜNÜMESAJI #VALİTOPACANINKADINLARGÜNÜMESAJI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Restoranlar ve Kafeler Dijitalleşiyor Proje Eğitim tanıtımı

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu ile “google.org” dijital platformu işbirliğinde Mart 2021 – Ocak 2023 tarihleri arasında 20 ilde yürütülecek olan “Restoranlar ve Kafeler Dijitalleşiyor Projesi” kapsamında, gıda sektöründe çalışan esnaf ve sanatkârların dijital kabiliyetlerinin geliştirilmesi ve kriz durumlarında geçimlerini ve iş güvenliğini etkileyebilecek muhtemel değişikliklere karşı daha dirençli olmalarının sağlanması amaçlanmaktadır.**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Mayıs 2022 13:37
Vali Doğan, Polis Evi İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve beraberindeki heyet ile birlikte, Antakya Odabaşı Mahallesinde inşa edilen Yeni Polis Evi'nde incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Mayıs 2022 13:26
GAZETECİLER RADYOCULAR ÖĞRENCİLERLE BİRARAYA GELDİ

Turunçlu Ortaokulu öğrencileri okullarının Rehberlik servisinin organize ettiği etkinlikte Gazeteci ve Radyocularla bir araya geldiler.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Mayıs 2022 13:11
İSKENDERUN’DA LİMAN GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında, “İskenderun Liman Güvenliği Komisyonu Toplantısı” gerçekleştirildi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 14 Mayıs 2022 12:19
Antakya OSB Hizmet Binası Açılışı yapıldı

Antakya OSB hizmet binası ve ticari alanların açılışını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş yaptı.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 11:05
MERKEZ MÜDÜRLÜKLERİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Hatay Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünde merkez müdürlükleri istişare toplantısı yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 10:51
Çiçeklerin Dilinden Geleceğe Miras

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Uluslararası Disiplinler Arası Türkiye'nin Tıbbi ve Aromatik Endemik Bitkileri Üzerinden Hatay Kadim Tarihi ve Kültür Değerlerini Tanıtım Projesi "Çiçeklerin Dilinden Geleceğe Miras" sergisinin açılış kurdelesini kesti.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 10:34
Turunçlu Arıtma Tesisi Kaldırılsın Platformu”ndan Tepki

ralarında siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, meslek odaları, derneklerin yer aldığı “Turunçlu Arıtma Tesisi Kaldırılsın Platformu”, Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi’nin yerinde yenileme kararına tepki gösterdi, Meclis’in görevinin; bilimin ışığında, halkın taleplerine ve ihtiyaçlarına göre çözüm üretmek ve hayata geçirmek olduğunu vurguladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Mayıs 2022 16:17
ÜMMETİN ORTAK DERDİ: FİLİSTİN DAVASI

“Siyonizm’in Planlarına Karşı Filistin ve Kudüs'ün Özgürlüğü konferansından notlar…

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Mayıs 2022 15:18
ESNAF BABASI TEKSÖZ GÜVEN TAZELEDİ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin olağan kongresinde HESOB Başkanlığına büyük teveccühle yeniden Abdulkadir Teksöz seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 12 Mayıs 2022 17:48
Vali Topaca Nin Kadinlar Günü Mesaji Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Vali Topaca Nin Kadinlar Günü Mesaji için Sıkça Sorulan Sorular
Vali Topaca Nin Kadinlar Günü Mesaji En Gücel Haberler
Vali Topaca Nin Kadinlar Günü Mesaji Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Vali Topaca Nin Kadinlar Günü Mesaji Firma Rehberi Nerde?
Vali Topaca Nin Kadinlar Günü Mesaji Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Vali Topaca Nin Kadinlar Günü Mesaji Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Vali Topaca Nin Kadinlar Günü Mesaji En Popüler Haber Listesi Nerede?
Vali Topaca Nin Kadinlar Günü Mesaji Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Vali Topaca Nin Kadinlar Günü Mesaji İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Vali Topaca Nin Kadinlar Günü Mesaji Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Vali Topaca Nin Kadinlar Günü Mesaji Son Güncellemeleri Neler?
Vali Topaca Nin Kadinlar Günü Mesaji Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Vali Topaca Nin Kadinlar Günü Mesaji Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Vali Topaca Nin Kadinlar Günü Mesaji Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?