Yayladağı'nda MHP'li 5 Meclis üyesi partiden istifa etti googlepng

Yayladağı'nda MHP'li 5 Belediye Meclis üyesi partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.
Yayladağı+#39;nda+MHP+#39;li+5+Meclis+üyesi+partiden+istifa+etti+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

   Meclis üyeleri Bilal Sarı, Fuat Tecimen, İshak Karasoy, Sedat Genç ve Ahmet Okay, Sarı'nın çalışma ofisinde partilerinden istifa etiklerini açıkladı.      Grup adına konuşan Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı ile uyumlu çalışamadıkları için istifa kararı aldıklarını söyledi.      Açıklamanın ardından istifa dilekçelerini MHP Yayladağı İlçe Teşkilatı'na vereceklerini bildiren Sarı, şöyle devam etti:      ''Belediye başkanımızla uyumlu çalışamıyoruz. Bu nedenle faydalı olamadığımıza karar verdik. Başkanımızın ilçe adına kendi başına kararlar alması istifa etmemizde büyük rol oynadı, bundan sonra bağımsız meclis üyesi olarak görevimize devam edeceğiz.''      Sarı, gazetecilerin, sorusu üzerine, diğer partilerden kendilerine katılımla ilgili teklifler geldiğini, teklifleri değerlendireceklerini kaydetti.      Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, alınan bu karara saygı duyduğunu, demokrasilerde bu durumun normal karşılanması gerektiğini kaydetti.      Bu arada, istifaların ardından Belediye Meclis'inde MHP''den Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı haricinde kimse kalmadı.      İstifalar sonrası Belediye Meclisi 1 MHP'li, 4 AK Parti'li ve 5 bağımsız üyeden oluştu.
Yayladağı'nda MHP'li 5 Meclis üyesi partiden istifa etti haberi 06 Aralık 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  27717 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Yayladağı'nda MHP'li 5 Meclis üyesi partiden istifa etti haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 27717 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Yayladağı+#39;nda+MHP+#39;li+5+Meclis+üyesi+partiden+istifa+etti+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Yayladağı&Amp;#39;Nda Mhp&Amp;#39;Li 5 Meclis Üyesi Partiden Istifa Etti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Yayladağı&Amp;#39;Nda Mhp&Amp;#39;Li 5 Meclis Üyesi Partiden Istifa Etti için Sıkça Sorulan Sorular
Yayladağı&Amp;#39;Nda Mhp&Amp;#39;Li 5 Meclis Üyesi Partiden Istifa Etti En Gücel Haberler
Yayladağı&Amp;#39;Nda Mhp&Amp;#39;Li 5 Meclis Üyesi Partiden Istifa Etti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Yayladağı&Amp;#39;Nda Mhp&Amp;#39;Li 5 Meclis Üyesi Partiden Istifa Etti Firma Rehberi Nerde?
Yayladağı&Amp;#39;Nda Mhp&Amp;#39;Li 5 Meclis Üyesi Partiden Istifa Etti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Yayladağı&Amp;#39;Nda Mhp&Amp;#39;Li 5 Meclis Üyesi Partiden Istifa Etti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Yayladağı&Amp;#39;Nda Mhp&Amp;#39;Li 5 Meclis Üyesi Partiden Istifa Etti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Yayladağı&Amp;#39;Nda Mhp&Amp;#39;Li 5 Meclis Üyesi Partiden Istifa Etti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Yayladağı&Amp;#39;Nda Mhp&Amp;#39;Li 5 Meclis Üyesi Partiden Istifa Etti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Yayladağı&Amp;#39;Nda Mhp&Amp;#39;Li 5 Meclis Üyesi Partiden Istifa Etti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Yayladağı&Amp;#39;Nda Mhp&Amp;#39;Li 5 Meclis Üyesi Partiden Istifa Etti Son Güncellemeleri Neler?
Yayladağı&Amp;#39;Nda Mhp&Amp;#39;Li 5 Meclis Üyesi Partiden Istifa Etti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Yayladağı&Amp;#39;Nda Mhp&Amp;#39;Li 5 Meclis Üyesi Partiden Istifa Etti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Yayladağı&Amp;#39;Nda Mhp&Amp;#39;Li 5 Meclis Üyesi Partiden Istifa Etti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?