Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi googlepng

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Eğitimde Kalite Yönetimi’ uygulamaları kapsamında Toplam Kalite Yönetimi’nde ‘Yılın Kaliteli Okulu’ ve ‘Yılın Kaliteli Ekibi’ kategorilerinde ödüle layık görülen Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Gazipaşa İlköğretim Okulu’nun idareci, öğretmen ve okul aile birliği üyelerine  Vali Lekesiz tarafından başarı ve teşekkür belgesi verildi.
Yılın+Kaliteli+Okuluna+Kaliteli+Ekibine+Başarı+Belgesi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen belge dağıtım töreninde konuşan Vali Lekesiz, insan kaynaklarının ve eğitimin önemine vurgu yaptı.Lekesiz, ‘Ne kadar yer altı ve yer üstü zenginliğine sahip olursanız olun, insan kaynaklarını iyi yetiştirememişseniz sahip olduğunuz değerler asla zenginliğe dönüşemez, onu dönüştürecek olan yetişmiş insan gücüdür. Bu da hiç şüphesiz eğitimle mümkündür.’dedi.Günümüz dünyasının işimizi iyi yapmak konusunda bizi mecbur bıraktığını ifade eden Lekesiz, ‘İyi ki mecbur bırakıyor, böylece işimizi daha iyi yapmaya çalışıyoruz. Rüzgâr çok güçlü esiyor ve güçlü estikçe ağacın kökleri de yere daha sıkı tutunmak zorunda kalıyor.’ diye konuştu. İletişim ve teknoloji çağında her alandaki hizmetlerin olduğu gibi eğitim hizmetlerinin kalitesinin de dünyanın her tarafından görüldüğünü, herkesin yöneticilerden o standartlarda hizmet beklediğini vurgulayan Lekesiz, ‘Bunlar haklı taleplerdir. Bilişim sektöründeki gelişmelerden dolayı, kamu sektöründe hizmet vermenin rehavetiyle hareket etme lüksü ortadan kalkmıştır. İşimizi iyi yapacağız, iyi yapmak zorundayız.      İşimizi yaparken de ortaya çıkan yenilikleri takip etmek zorundayız.’ şeklinde konuştu. Lekesiz, ilimizde gerçekleştirilen eğitim atağının bu günlere ulaşması ve daha büyük başarılara imza atılabilmesi için idarecilerin model olması gerektiğini de sözlerine ekledi. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek de, Milli Eğitim Bakanlığı’nın‘ Eğitimde Kalite Yönetimi’ uygulamaları hakkında bilgi vererek, başarısından dolayı okullarımızı kutladı. 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında ‘Yılın Kaliteli Ekibi’ kategorisinde Antakya Merkez ilçe ve Hatay İl Birincisi olan Hatay Gazipaşa İlköğretim Okulu Müdürü Aydın Konuşkan, 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında ‘Yılın Kaliteli Okulu’ kategorisinde Antakya Merkez ilçe ve Hatay il birincisi olan ayrıca Türkiye üçüncüsü olan Hatay Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Sabri Tazeaslan, aynı okulun Okul Aile Birliği Başkanı Bekir Sıtkı Erginer’in konuşmalarının ardından Vali Lekesiz, en kaliteli okul ve ekibe belgelerini vererek teşekkür etti.
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi haberi 28 Mart 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  23963 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 23963 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Yılın+Kaliteli+Okuluna+Kaliteli+Ekibine+Başarı+Belgesi Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi için Sıkça Sorulan Sorular
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi En Gücel Haberler
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi Firma Rehberi Nerde?
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi Son Güncellemeleri Neler?
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Yılın Kaliteli Okuluna Kaliteli Ekibine Başarı Belgesi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?