Zorkun Medya 8 yaşında googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(51, 51, 51); font-family:opensans; font-size:13px">Hatay&#39;ın en etkin basın kuruluşlarından biri olan Zorkun Medya 8 yaşına girdi.</span>
Zorkun+Medya+8+yaşında Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Gazetecilik sektöründe 25 yılı geride bırakan Hatay basınının güçlü ve etkin ismi Gazeteci Mehmet Hüseyin Zorkun idaresinde gazetecilik-yayıncılık ve reklamcılık çalışmalarına devam eden ZORKUN MEDYA, sektörde 8.inci yılını doldurdu.25 yıllık gazetecilik hayatında ilkelerinden asla taviz vermeyerek hem yerel hem yaygın basında görev yapan Gazeteci Hüseyin Zorkun, bir çok başarılı haber çalışmasına imza attı. 25 yıl önce okul gazeteleri ve hemen ardından kurmuş olduğu Kardelen Gazetesi ile basın sektörünün içine giren Gazeteci Hüseyin Zorkun, aradan geçen 25 yıllık süre içinde bir çok yerel gazetede ve yaygın gazetede, ayrıca büyük haber ajanslarında muhabir, köşe yazarı ve temsilci olarak görev yapmış ve ses getiren haberler yaparak adından söz ettirmiştir...Gazeteci Zorkun, Kardelen Gazetesi'nin yanı sıra 10 yıl önce Haberci Gazetesi'ni, 12 yıl önce antakyahaber.nethaber sitesini, 3 yıl önce de Antakya Haber Gazetesi'ni kurarak basın camiasına kazandırmıştır. Medya Kuruluşlarının sayısının artması ile tüm medya kuruluşlarını bir çatı altında toplamayı hedefleyen Gazeteci Hüseyin Zorkun, bu amaçla 10 Ocak 2008 yılında tüm medya kuruluşlarına genel bir ad olarak ZORKUN MEDYA adını verdi. Kendi soyadını medya kuruluşlarına veren Gazeteci Hüseyin Zorkun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü gibi anlamlı bir günde ZORKUN MEDYA'yı kurduklarını ifade ederek, 8 yıllık süre içinde Zorkun Medya'nın güçlendiğini ve ilkeli gazetecilik - yayıncılık anlayışından taviz vermeden bugünlere geldiğini ifade etti.Her zaman halkın sesi-gözü ve kulağı olduklarını dile getiren Gazeteci Zorkun, Hatay'ın güçlü basın kuruluşu olan Zorkun Medya'nın bünyesinde bulunan tüm yayın organları ile gerçek ve cesur gazetecilik yapmaya devam edeceğini söyledi.Gazeteci Hüseyin Zorkun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nün kendileri için büyük bir önem taşıdığına dikkat çekerek, "Zorkun Medya için bu anlamlı günü kuruluş tarihi olarak seçtik. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde hem bu özel günü kutluyoruz, hem de kuruluş yıldönümümüzü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bünyemizde bulunan Kardelen Gazetesi 25 yaşında, Haberci Gazetesi 10 yaşında, Antakya Haber Gazetesi 3 yaşında ve antakyahaber.net haber sitemiz 12 yaşındadır... Çeşitli kuruluş tarihlerine sahip olan tüm medya kuruluşlarımızın ortak kuruluş kutlama tarihi olarak artık 10 Ocak tarihini değerlendireceğiz... Tüm medya kuruluşlarımız için ortak yaş günü kutlama tarihi Zorkun Medya'nın kuruluş tarihi olan 10 Ocak tarihi olacak ve her 10 Ocak tarihinde tek bir kutlama proğramı ile tüm yayın organlarımızın kuruluş yıldönümlerini kutlayacağız" dedi.  Mehmet Hüseyin ZORKUN
Zorkun Medya 8 yaşında haberi 22 Ocak 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  276 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Zorkun Medya 8 yaşında haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 276 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Zorkun+Medya+8+yaşında Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Zorkun Medya 8 yaşında Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 23:11 https://firmarehberim.com/haber/yerel/zorkun-medya-8-yasinda--24309 #Zorkun #Medya #8 #yaşında #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ZorkunMedya #Medya8 #8yaşında #ZorkunMedya8yaşında #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Zorkun Medya 8 Yaşında Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Zorkun Medya 8 Yaşında için Sıkça Sorulan Sorular
Zorkun Medya 8 Yaşında En Gücel Haberler
Zorkun Medya 8 Yaşında Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Zorkun Medya 8 Yaşında Firma Rehberi Nerde?
Zorkun Medya 8 Yaşında Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Zorkun Medya 8 Yaşında Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Zorkun Medya 8 Yaşında En Popüler Haber Listesi Nerede?
Zorkun Medya 8 Yaşında Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Zorkun Medya 8 Yaşında İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Zorkun Medya 8 Yaşında Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Zorkun Medya 8 Yaşında Son Güncellemeleri Neler?
Zorkun Medya 8 Yaşında Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Zorkun Medya 8 Yaşında Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Zorkun Medya 8 Yaşında Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?