KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ googlepng

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Cilvegözü Gümrük Kapısı'nda bin 99 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
KAÇAK+SİGARA+ELE+GEÇİRİLDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

  Alınan bilgiye göre, Suriye'den Türkiye'ye gelen Z.Ö. idaresindeki 33 E 4693 plakalı otomobil, Cilvegözü Gümrük Kapısı'nda durduruldu.      Arama hangarında X-Ray cihazıyla yapılan taramada, otomobilin gizli bölmelere saklanmış bin 99 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.      Sigaralara el konulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ haberi 26 Nisan 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Asayiş kategorisine, ilgili firma Hatay /  5700 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ haberi, Hatay Asayiş Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Asayiş kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5700 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KAÇAK+SİGARA+ELE+GEÇİRİLDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 21:16 https://firmarehberim.com/haber/asayis/kacak-sigara-ele-gecirildi--4862?id=4862&sayfa=10 #KAÇAK #SİGARA #ELE #GEÇİRİLDİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KAÇAK #SİGARA #SİGARAELE #ELEGEÇİRİLDİ #KAÇAKSİGARAELEGEÇİRİLDİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Asayiş Haberleri googlepng

HATAY DA KAÇAKÇILIK OPERASYONU

Kaçakçılıkla mücadele kapsamında Jandarma tarafından 28-30 Nisan 2017 tarihlerinde yürütülen çalışmalar neticesinde; ilimiz Antakya, Defne ve Yayladağı ilçelerinde operasyonlar düzenlenmiştir. Yapılan operasyonlarda;

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Mayıs 2017 16:01
Hatay da Kaçakçılara Operasyon

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında Jandarma tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde; ilimiz Altınözü, Erzin ve Yayladağı ilçelerinde operasyonlar düzenlenmiştir. Yapılan operasyonlarda;

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 22 Nisan 2017 13:24
HATAY DA KAÇAKÇILIKLA MÜCADELE

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele kapsamında Jandarma tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde; ilimiz Altınözü, Erzin ve Yayladağı ilçelerinde operasyonlar düzenlenmiştir. Yapılan operasyonlarda;

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Nisan 2017 17:07
KAÇAKÇILARA EŞ ZAMANLI OPERASYON

Jandarma sorumluluk bölgesinde yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; ‘’Göçmen Kaçakçılığı, 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet’’ suçlarını organize şekilde işlediği değerlendirilen şüphelilere yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 14 Şubat 2017 günü Adana, İzmir ve ilimiz Antakya ile Altınözü ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlenmiştir.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 01 Mart 2017 15:22
DEFNE’DE ALT YAPI ÇALIŞMALARI SONUÇ VERMEYE BAŞLADI

Defne Sümerler-Harbiye yolunda enerji hatlarının yer altına alınmasıyla birlikte daha güvenli ve daha estetik yollar oluşmaya başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Şubat 2017 14:41
KAÇAK MOLOZ VE HAFRİYATA GEÇİT YOK  

Hatay halkının temiz ve sağlıklı bir kentte yaşamını sürdürmesi için yoğun çaba harcayan Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), bu kapsamda il genelinde gerçekleştirdiği denetimlere devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Şubat 2017 13:22
ENERJİSA MOBİL MÜŞTERİ HİZMETLERİ DEFNE BELEDİYESİNDE

Enerjisa Toroslar Epsaş Mobil Müşteri Hizmetleri Merkezi; her hafta Cuma günleri Defne Belediyesi  Çekmece Ek Hizmet Binası önünde; yeni abonelik kayıt işlemleri, abonelik devir işlemleri, fatura işlemleri, sayaç işlemleri, tarife işlemleri konularında hizmet veriyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Şubat 2017 16:31
SOKAK HAYVANLARINA HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEFKATİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Veteriner Hizmetleri, Mezbahalar ve Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü Geçici, Başıboş Hayvan Bakımevi ve Kısırlaştırma Merkezi hayvan dostu belediyecilik anlayışını en iyi yerlere getirme hedefini başarıyla sürdürüyor.

| 31 Ocak 2017 13:16
SOBA FACİASI BİR AİLEYİ YOK ETTİ

Samandağ’ında sobadan sızan Karbommonoksit gazından zehirlenen aynı aileden anne baba ve küçük kız çocuğu hayatını kaybetti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Ocak 2017 14:35
HATAY DA KAÇAKÇILIK OPERASYONU

Hatay İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, “Göçmen Kaçakçılığı, Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet ile Rüşvet Almak ve Vermek Suçlarını” işlediği değerlendirilen şahıslara yönelik olarak 06 Ocak 2017 günü Reyhanlı İlçe Merkezi ve Beşaslan Mahallesinde eş zamanlı operasyon düzenlenmiştir. Yapılan operasyonda;

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 12 Ocak 2017 16:37
Kaçak Sigara Ele Geçirildi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kaçak Sigara Ele Geçirildi için Sıkça Sorulan Sorular
Kaçak Sigara Ele Geçirildi En Gücel Haberler
Kaçak Sigara Ele Geçirildi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kaçak Sigara Ele Geçirildi Firma Rehberi Nerde?
Kaçak Sigara Ele Geçirildi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kaçak Sigara Ele Geçirildi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kaçak Sigara Ele Geçirildi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kaçak Sigara Ele Geçirildi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kaçak Sigara Ele Geçirildi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kaçak Sigara Ele Geçirildi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kaçak Sigara Ele Geçirildi Son Güncellemeleri Neler?
Kaçak Sigara Ele Geçirildi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kaçak Sigara Ele Geçirildi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kaçak Sigara Ele Geçirildi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?