SOKAK HAYVANLARINA HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEFKATİ googlepng

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Veteriner Hizmetleri, Mezbahalar ve Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü Geçici, Başıboş Hayvan Bakımevi ve Kısırlaştırma Merkezi hayvan dostu belediyecilik anlayışını en iyi yerlere getirme hedefini başarıyla sürdürüyor.
SOKAK+HAYVANLARINA+HATAY+BÜYÜKŞEHİR+BELEDİYESİ+ŞEFKATİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak çalışan Geçici Başıboş Hayvan Bakımevi ve Kısırlaştırma Merkezi hayvan dostu personelleriyle birlikte Acil Müdahale Aracı, Yem Toplama Aracı, Hayvan Toplama araçlarıyla 2016 yılında 5000'e yakın ihbarı değerlendirerek 2500 hayvanı tedavisinin yapıldığını belirtti. 2016 YILINDA 1183 KÖPEK VE 165 KEDİ SAHİPLENİLDİ 444 12 06 İhbar Şikayet Hattı'na gelen aramaları anında değerlendirmeye alan HBB personelleri yardıma ihtiyacı olan hayvanları tespit ederek Hayvan Bakımevine getiriyor. Genel sağlık muayenesinden geçen hayvanlar bir gün müşahede altında kaldıktan sonra türüne, yaşına ve cinsiyetine uygun kafeslere, karantina kafeslerine veya hastalığının derecesine uygun kafeslere alınıyor. Kuduz aşısı, iç parazitler uygulama, kısırlaştırma ve küpeleme işlemlerinden geçen hayvanlar iyileşme süreci tamamlandıktan sonra alındıkları ortama tekrar bırakılıyor. Doğal hayatı bilmeyen sokaklarda yaşam mücadelesi veremeyen sahipleri tarafından sokağa ve bakımevine bırakılan hayvanları toplayarak bakımlarını tamamlayan Geçici Başıboş Hayvan Bakımevi ve Kısırlaştırma Merkezi 2016 yılında 1183 köpeği ve 165 kediyi sahiplendirerek hayvan sever hemşehrilerimizin takdirini kazanmaya devam ediyor. HAYVANSEVERLERDEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı şu ana kadar yapmış olduğu hayvan beslenme odakları ve hayvan bakımevleriyle sosyal belediyeciliğin Türkiye'deki en güzel örneklerinden birini sergilemeye devam ediyor. Hayvan severler, Hatay'ın her noktasında yardıma muhtaç hayvanların yanında olma gayreti gösteren ekiplere, HBB Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıpoğlu'na ve bu duyarlı çalışmalarda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a teşekkürlerini iletti.
SOKAK HAYVANLARINA HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEFKATİ haberi 31 Ocak 2017 13:16 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Asayiş kategorisine, ilgili firma  245 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
SOKAK HAYVANLARINA HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEFKATİ haberi, Asayiş Haberleri ili ilçesi mahallesinde Asayiş kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 245 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SOKAK+HAYVANLARINA+HATAY+BÜYÜKŞEHİR+BELEDİYESİ+ŞEFKATİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Asayiş Haberleri googlepng

NAKLİYENİN DİNAMİKLERİNDEN ZİYARET

Hatay’da Nakliye Sektörünün dinamikleri Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’i ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 15:36
DOWN SENDROMLU ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Hatay Büyükşehir Belediyesi EXPO 2021 Hatay Organizasyon Ekibi , “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Ragibe Gülen | 20 Mart 2021 14:35
RAS EL SENİ KUTLU OLSUN

Ras-el seni (Yılbaşı), Rumi-(Şemsi) miladi takvime göre yeni yılın başlangıcı, ayın birine denk gelen 14 Ocak'ta kutlanmaktadır.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Ocak 2021 15:25
Dr. Kanuncu, Görevi Başında Saldırıya Uğradı

İyiliksever, herkese yaptığı yardımlar ile tanınan Doktor Serdal Kanuncu’ya görevi başında saldırıya uğradığı iddia edildi.

Erkan Mutlu İnan | 15 Eylül 2020 15:34
DİKKAT 12.06.2020 ELEKTRİK KESİNTİSİ

12.06.2020 Tarihinde Enerji Verilemeyecek Yerler

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Haziran 2020 14:56
KAN VER BÜNYAMİN BEBEĞE CAN VER

Lösemi teşhisi konan 13 aylık Samandağlı Bünyamin bebek için 29 Mayıs Cuma günü saat 11:00 ile 18:00 arasında Sıdıka Bedia Kara İlkokulu önünde Kan ve Kök

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Mayıs 2020 14:52
Bahar Kalkanı Harekatına tam destek

Hatay’da oda, borsa, dernek ve sendikalar tarafından, İdlib’de rejim unsurları tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) yönelik hain saldırının ardından başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’na destek olmak amacıyla basın açıklaması yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 05 Mart 2020 12:03
Hatay da uyuşturucu operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Şubat 2020 19:01
Haftada 1 gün dijital oruç uygulayın

Kişisel Gelişim Uzmanı, gazeteci/Çocuk ve gençlik kitapları yazarı yazar Filiz Tosyalı, Antakya ve İskenderun'daki çeşitli okullarda seminer ve imza gününe katıldı.

Nejla Çetinoğlu | 21 Şubat 2020 10:53
Hatay da kadın cinayeti

Eşi tarafından başından vurulan kadın hayatını kaybetti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 20 Şubat 2020 18:14
Sokak Hayvanlarina Hatay Büyükşehir Belediyesi Şefkati Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sokak Hayvanlarina Hatay Büyükşehir Belediyesi Şefkati için Sıkça Sorulan Sorular
Sokak Hayvanlarina Hatay Büyükşehir Belediyesi Şefkati En Gücel Haberler
Sokak Hayvanlarina Hatay Büyükşehir Belediyesi Şefkati Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sokak Hayvanlarina Hatay Büyükşehir Belediyesi Şefkati Firma Rehberi Nerde?
Sokak Hayvanlarina Hatay Büyükşehir Belediyesi Şefkati Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sokak Hayvanlarina Hatay Büyükşehir Belediyesi Şefkati Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sokak Hayvanlarina Hatay Büyükşehir Belediyesi Şefkati En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sokak Hayvanlarina Hatay Büyükşehir Belediyesi Şefkati Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sokak Hayvanlarina Hatay Büyükşehir Belediyesi Şefkati İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sokak Hayvanlarina Hatay Büyükşehir Belediyesi Şefkati Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sokak Hayvanlarina Hatay Büyükşehir Belediyesi Şefkati Son Güncellemeleri Neler?
Sokak Hayvanlarina Hatay Büyükşehir Belediyesi Şefkati Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sokak Hayvanlarina Hatay Büyükşehir Belediyesi Şefkati Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sokak Hayvanlarina Hatay Büyükşehir Belediyesi Şefkati Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?