PADOVESE'NİN ÖLDÜRÜLMESİ SORUŞTURMASI googlepng

 - Hatay'ın İskenderun ilçesindeki evinde bıçaklanarak öldürülen Papalık Anadolu Temsilcisi Piskopos Luigi Padovese'nin (53) katil zanlısı olduğu iddiasıyla tutuklanan şoförü Murat Altun (27) için İstanbul Adli Tıp Kurumunca hazırlanan raporda, ''akli dengesinin yerinde olduğu'' yönünde karar verildiği bildirildi.
PADOVESE+#39;NİN+ÖLDÜRÜLMESİ+SORUŞTURMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, sanık Murat Altun hakkında, Adana'daki Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesinden verilen ''akli dengesi yerinde değil'' raporunun ardından, Cumhuriyet Savcısının bu rapora itirazı üzerine İstanbul Adli Tıp Kurumu 4'üncü İhtisas Kurulunca hazırlanan rapor tamamlandı.      İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun, kasten öldürme suçu nedeniyle 5237 sayılı TCK'nın 32. maddesinden yararlanıp yararlanamayacağı sorulan sanık Murat Altun'un yapılan muayenesi sonucunda elde edilen bilgi ve bulguları yorumladığı raporunda şu görüşlere yer verildi:      ''Cezai sorumluluğuna müessir ve kişide şuur ve hareket serbestini ortadan kaldıracak veya azaltacak mahiyet ve derecede herhangi bir akıl hastalığı ve zeka geriliği saptanmamıştır. Adli dosya tetkikinde sanığın mezkur suçu işlediği sırada fiilin hukuki anlam ve sonuçlarına idrak etme ve bu fiil ile ilgili olarak davranışlarını yönlendirme yeteneğini ortadan kaldıracak boyutta bir akli arızanın içinde olduğuna delalet edecek herhangi bir tıbbi bulgu ve belgeye de rastlanmamıştır. Bu duruma göre, sanığın, 3 Haziran 2010 tarihinde işlediği suçla ilgili suça karşı cezai sorumluluğunun tam olduğu oybirliği ile mütalaa olunur.''      Murat Altun'un avukatı Cihan Önal, Adana'daki hastanenin raporuna dayanarak, müvekkili için cezai ehliyeti bulunmadığı gerekçesiyle tutukluluk haline itirazda bulunmuştu. Bu itirazın reddedilmesi üzerine zanlı avukatı, bir üst mahkemeye başvurmuştu.         Papalık Anadolu Temsilcisi Luigi Padovese, 3 Haziran 2010 tarihinde Hatay'ın İskenderun ilçesinin Karaağaç beldesi Sultanköy Mahallesi'ndeki evinde bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayla ilgili Padovese'nin 4,5 yıldır şoförlüğünü yapan Murat Altun katil zanlısı olarak tutuklanmıştı.           -ANMA TÖRENİ-           Bu arada, yarın ölüm yıldönümü olan Padovese için 5 Haziran Pazar günü görev yaptığı kilisede anma töreni düzenleneceği bildirildi.      İzmir Metropoliti ve Başepiskoposu, Anadolu Episkoposluk Bölgesinin vekili, Türkiye Katolik Episkoposların Konsil Başkanı Ruggero Franceschini konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, ''Sevgili Monsenyör Luigi Padovese'nin trajik ölümünden bu yana tam bir yıl geçti. Onu, ölümünün 1. yıldönümünde 5 Haziran 2011 Pazar günü, saat 11.00'de İskenderun Katolik Kilisesinde yapacağımız törenle anacağız. Halkımız ve bölgedeki din adamlarımız dışında, Vatikan ve İtalya'dan da bu törene katılanlar olacaktır'' ifadelerine yer verdi.  
PADOVESE'NİN ÖLDÜRÜLMESİ SORUŞTURMASI haberi 06 Haziran 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Asayiş kategorisine, ilgili firma Hatay /  4319 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
PADOVESE'NİN ÖLDÜRÜLMESİ SORUŞTURMASI haberi, Hatay Asayiş Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Asayiş kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4319 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
PADOVESE+#39;NİN+ÖLDÜRÜLMESİ+SORUŞTURMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
PADOVESEveamp;#39;NİN ÖLDÜRÜLMESİ SORUŞTURMASI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 09 Haziran 2024 Pazar 19:56 https://firmarehberim.com/haber/asayis/padovesenin-oldurulmesi-sorusturmasi-5604 #PADOVESEveamp;#39;NİN #ÖLDÜRÜLMESİ #SORUŞTURMASI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #PADOVESEveamp;#39;NİNÖLDÜRÜLMESİ #ÖLDÜRÜLMESİSORUŞTURMASI #PADOVESEveamp;#39;NİNÖLDÜRÜLMESİSORUŞTURMASI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Asayiş Haberleri googlepng

NAKLİYENİN DİNAMİKLERİNDEN ZİYARET

Hatay’da Nakliye Sektörünün dinamikleri Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’i ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Ocak 2023 15:36
DOWN SENDROMLU ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Hatay Büyükşehir Belediyesi EXPO 2021 Hatay Organizasyon Ekibi , “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Ragibe Gülen | 20 Mart 2021 14:35
RAS EL SENİ KUTLU OLSUN

Ras-el seni (Yılbaşı), Rumi-(Şemsi) miladi takvime göre yeni yılın başlangıcı, ayın birine denk gelen 14 Ocak'ta kutlanmaktadır.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Ocak 2021 15:25
Dr. Kanuncu, Görevi Başında Saldırıya Uğradı

İyiliksever, herkese yaptığı yardımlar ile tanınan Doktor Serdal Kanuncu’ya görevi başında saldırıya uğradığı iddia edildi.

Erkan Mutlu İnan | 15 Eylül 2020 15:34
DİKKAT 12.06.2020 ELEKTRİK KESİNTİSİ

12.06.2020 Tarihinde Enerji Verilemeyecek Yerler

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Haziran 2020 14:56
KAN VER BÜNYAMİN BEBEĞE CAN VER

Lösemi teşhisi konan 13 aylık Samandağlı Bünyamin bebek için 29 Mayıs Cuma günü saat 11:00 ile 18:00 arasında Sıdıka Bedia Kara İlkokulu önünde Kan ve Kök

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Mayıs 2020 14:52
Bahar Kalkanı Harekatına tam destek

Hatay’da oda, borsa, dernek ve sendikalar tarafından, İdlib’de rejim unsurları tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) yönelik hain saldırının ardından başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı’na destek olmak amacıyla basın açıklaması yapıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 05 Mart 2020 12:03
Hatay da uyuşturucu operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Şubat 2020 19:01
Haftada 1 gün dijital oruç uygulayın

Kişisel Gelişim Uzmanı, gazeteci/Çocuk ve gençlik kitapları yazarı yazar Filiz Tosyalı, Antakya ve İskenderun'daki çeşitli okullarda seminer ve imza gününe katıldı.

Nejla Çetinoğlu | 21 Şubat 2020 10:53
Hatay da kadın cinayeti

Eşi tarafından başından vurulan kadın hayatını kaybetti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 20 Şubat 2020 18:14
Padovese&Amp;#39;Nin Öldürülmesi Soruşturmasi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Padovese&Amp;#39;Nin Öldürülmesi Soruşturmasi için Sıkça Sorulan Sorular
Padovese&Amp;#39;Nin Öldürülmesi Soruşturmasi En Gücel Haberler
Padovese&Amp;#39;Nin Öldürülmesi Soruşturmasi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Padovese&Amp;#39;Nin Öldürülmesi Soruşturmasi Firma Rehberi Nerde?
Padovese&Amp;#39;Nin Öldürülmesi Soruşturmasi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Padovese&Amp;#39;Nin Öldürülmesi Soruşturmasi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Padovese&Amp;#39;Nin Öldürülmesi Soruşturmasi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Padovese&Amp;#39;Nin Öldürülmesi Soruşturmasi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Padovese&Amp;#39;Nin Öldürülmesi Soruşturmasi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Padovese&Amp;#39;Nin Öldürülmesi Soruşturmasi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Padovese&Amp;#39;Nin Öldürülmesi Soruşturmasi Son Güncellemeleri Neler?
Padovese&Amp;#39;Nin Öldürülmesi Soruşturmasi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Padovese&Amp;#39;Nin Öldürülmesi Soruşturmasi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Padovese&Amp;#39;Nin Öldürülmesi Soruşturmasi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?