100 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU googlepng

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından, ‘Yeşilin Gölgesinde Daha Yeşil Hatay İçin Sizin de Bir Fidanınız Olsun’ projesi kapsamında Özel Ata Koleji öğrencilerine fidan dikme etkinliği düzenledi.
100+FİDAN+TOPRAKLA+BULUŞTU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Fidan dikimi öncesinde öğrenci, öğretmen ve veliler ile sabah kahvaltısında biraraya gelen HBB Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ahmet Dolgun, öğrencilere ağaç sevgisini ve fidan dikim alışkanlığını kazandırma adına güzel bir etkinlik yaptıklarını ifade ederek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Lütfü Savaş'ın öncülüğünde ve talimatları doğrultusunda iki ay önce fidan dağıtımı kampanyası başlattık. Bu kampanya çerçevesinde biz bugüne kadar  elli bin fidanı 15 ilçede dağıtımını yaptık ve toprakla buluşturduk." dedi. Öğrencilere ağaç sevgisini ve fidan dikim alışkanlığını kazdırma amacında olduklarını belirten Dolgun, "Toplumun her kesimiyle bu etkinliği yapıyoruz. Ata Koleji öğrencilerine, velilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Bu kampanyalarımızın devam edeceğini herkesin bilmesini istiyorum.  Bu fidanlarımızın memleketimize hayırlı uğurlu ve verimli olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.Yoğun katılımın olduğu kahvaltılı toplantının ardından öğrenciler, öğretmenler ve veliler 100 adet Selvi fidanını toprakla buluşturdu.Fidan dikimi sırasında kısa bir konuşma yapan Özel Ata Koleji öğretmenlerinden Jale Özkan, çocukların bu fidanlar gibi sevgi içinde büyüyeceklerini ifade ederek,"Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin hazırlamış olduğu bu yerde fidan dikmeyi gerçekleştirdik.  Çevre Koruma Müdürümüz  Ahmet  Bey’in desteğiyle Ata Koleji öğretmen ve öğrencileri olarak fidan dikmeyi  gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz." dedi.                 
100 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU haberi 22 Nisan 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından  498 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
100 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 498 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
100+FİDAN+TOPRAKLA+BULUŞTU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
100 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 16 Haziran 2024 Pazar 23:21 https://firmarehberim.com/haber/belediye/100-fidan-toprakla-bulustu-21534?id=21534&sayfa=3 #100 #FİDAN #TOPRAKLA #BULUŞTU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #100FİDAN #FİDANTOPRAKLA #TOPRAKLABULUŞTU #100FİDANTOPRAKLABULUŞTU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

HADO İLE 12 AY BOYUNCA YOLCU TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Deniz Otobüsü (HADO) Limanı’nda düzenlenen istişare toplantısına katılarak HADO’nun gelecek planlamalarına iliskin değerlendirmeler yaptı.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 19:14
Her şey güzel oluyor SAMANDAĞ

Samandağ Atatürk Sahil Parkına Belediye Başkanı Refik Eryılmaz dan ziyaret

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:02
ALTINÖZÜ’NDE BİR İLK DAHA

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Cimemi’nin tescillendiğini duyurdu.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 16:45
Defne’de Kadın Emeği Pazarı İlgi Görüyor

Defne Belediyesinin katkılarıyla kurulan ve her çarşamba günü kurulacak Kadın Emeği Pazarı, Armutlu Semt Pazarı’ndaki yerini aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:00
CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA BAŞLADI

Reyhanlı ilçesinde, yazar, düşünür, çevirmen ve eğitimci Cemil Meriç’in doğum gününde düzenlenen “Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri” yoğun katılımla başladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 13:38
Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Yayladağı Kadın Kooperatifi ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörlüğü (TKDK) arasında “Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 12:37
BAŞKAN YAVUZ ÜNLÜ SANATÇI ALİŞAN VE TRT 1 EKİBİNİ KIRIKHAN’DA MİSAFİR ETTİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Ülkemizin yetiştirdiği ünlü sanatçılarından biri olan Alişan’ı ve TRT 1 Ekibini ilçeye bağlı Kızılkaya mahallesinde misafir etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:28
ŞIRNAK’LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR

Şırnak Kızılsu köyünde eğitim ve öğretim gören 35 öğrenci, eğitimlerine sağladıkları katkıdan dolayı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a videolu teşekkür mesajı gönderdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 25 Kasım 2022 13:16
YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLERE ÖZEL PROGRAM

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Kültür ve sosyal faaliyetler ile fark yaratmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:04
EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE

Antakya Belediyesi Mahfeli Toplantı Salonu’nda, uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi amacıyla yürütülen "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında belediyemiz çalışanlarına yönelik eğitim semineri verildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:09
100 Fidan Toprakla Buluştu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
100 Fidan Toprakla Buluştu için Sıkça Sorulan Sorular
100 Fidan Toprakla Buluştu En Gücel Haberler
100 Fidan Toprakla Buluştu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
100 Fidan Toprakla Buluştu Firma Rehberi Nerde?
100 Fidan Toprakla Buluştu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
100 Fidan Toprakla Buluştu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
100 Fidan Toprakla Buluştu En Popüler Haber Listesi Nerede?
100 Fidan Toprakla Buluştu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
100 Fidan Toprakla Buluştu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
100 Fidan Toprakla Buluştu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
100 Fidan Toprakla Buluştu Son Güncellemeleri Neler?
100 Fidan Toprakla Buluştu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
100 Fidan Toprakla Buluştu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
100 Fidan Toprakla Buluştu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?