ŞIRNAK’LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR googlepng

Şırnak Kızılsu köyünde eğitim ve öğretim gören 35 öğrenci, eğitimlerine sağladıkları katkıdan dolayı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a videolu teşekkür mesajı gönderdi.

Şırnak İlinin Kızılsu Köyünde gönüllü 9 Öğretmenin Kurduğu GÖNÜL Dershanesi, Ünlü  Sanatçımız Alişan’ın “ALİŞAN İLE HAYATA GÜLÜMSE” program haber müdürü Hüseyin  Hatun ve ekibinin Şırnak’ta program çekimleri sırasında ekibe, “Dershanenin kitap ve  kırtasiye malzemelerine ihtiyaçlarının olduğunu dile getirmiş ve ekipte bu talebi Başkan  YAVUZ’A iletmişti.   Bu talebin kendisine iletilmesi ile harekete geçen Başkan YAVUZ; “Konuyla ilgili Temizlik   İşleri Ömer Faruk Güder’e verdiği özel talimatlar doğrultusunda, Şırnak’lı öğrencilere Matematik, Türkçe, Tarih, Coğrafya, Fizik, Kimya ve Biyoloji dersleri için 240 adet soru   bankası kitapları, Kırtasiye malzemeleri, tahta kalemi ve mürekkep gönderildi. Kitaplar ve Kırtasiye Malzemeleri ellerine ulaşan öğrenciler, eğitimlerine sağladıkları  katkılardan dolayı Başkan Ayhan Yavuz’a videolu teşekkür mesajı gönderdi.   Konuyla ilgili kısa açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Öncelikle Gönüllü öğretmenlerimize bu   anlam yüklü davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Eğitim, Öğretim ve özellikle de   öğrencilerimiz Ülke geleceğimizin teminatıdır. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların hat safhalarda olduğu bu dönemlerde bu her zamankinden daha fazla önem kazanmıştır. Ayrıca bu fırsatın bizlere verilmesinde emeği olan Sanatçımız Alişan başta olmak üzere   bütün ekibine teşekkür ederim. Şırnak Kızılsu Köyünde eğitim – öğretim gören  öğrencilerimize, Gönül Dershanesinin Gönüllü kutsal öğretmenlerimize bundan sonra rutin   olarak kitap ve kırtasiye ile birlikte her ne desteğe ihtiyaçları var ise göndermeye devam   edeceğiz. Ve özellikle bilmelerini isterim ki Ayhan YAVUZ her daim yanlarında olacaktır.” Dedi.   Gönüllü Öğretmenlerimiz: Ercan Kayan, Mehmet Danış, Hicret Bilik, Cüneyt KAYAN, Veysel ERGİN, Selman Arat, Ahmet Kahraman, Doğukan Gürses, Sercan Kayan.
ŞIRNAK’LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR haberi 25 Kasım 2022 13:16 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Kırıkhan Belediyesi adına Hatay / Kırıkhan muhabirimiz Gamze Kumlu Melodi Radyo tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  133 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
ŞIRNAK’LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR haberi, Hatay Kırıkhan Belediye Haberleri Hatay ili Kırıkhan ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 133 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ŞIRNAK’LI+ÖĞRENCİLERDEN+BAŞKAN+AYHAN+YAVUZ’A+TEŞEKKÜR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ŞIRNAK’LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 15 Mayıs 2024 Çarşamba 12:10 https://firmarehberim.com/haber/belediye/sirnakli-ogrencilerden-baskan-ayhan-yavuza-tesekkur-300280 #ŞIRNAK’LI #ÖĞRENCİLERDEN #BAŞKAN #AYHAN #YAVUZ’A #TEŞEKKÜR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #ŞIRNAK’LIÖĞRENCİLERDEN #ÖĞRENCİLERDENBAŞKAN #BAŞKANAYHAN #AYHANYAVUZ’A #YAVUZ’ATEŞEKKÜR #ŞIRNAK’LIÖĞRENCİLERDENBAŞKANAYHANYAVUZ’ATEŞEKKÜR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Şirnak’li Öğrencilerden Başkan Ayhan Yavuz’a Teşekkür Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Şirnak’li Öğrencilerden Başkan Ayhan Yavuz’a Teşekkür için Sıkça Sorulan Sorular
Şirnak’li Öğrencilerden Başkan Ayhan Yavuz’a Teşekkür En Gücel Haberler
Şirnak’li Öğrencilerden Başkan Ayhan Yavuz’a Teşekkür Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Şirnak’li Öğrencilerden Başkan Ayhan Yavuz’a Teşekkür Firma Rehberi Nerde?
Şirnak’li Öğrencilerden Başkan Ayhan Yavuz’a Teşekkür Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Şirnak’li Öğrencilerden Başkan Ayhan Yavuz’a Teşekkür Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Şirnak’li Öğrencilerden Başkan Ayhan Yavuz’a Teşekkür En Popüler Haber Listesi Nerede?
Şirnak’li Öğrencilerden Başkan Ayhan Yavuz’a Teşekkür Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Şirnak’li Öğrencilerden Başkan Ayhan Yavuz’a Teşekkür İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Şirnak’li Öğrencilerden Başkan Ayhan Yavuz’a Teşekkür Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Şirnak’li Öğrencilerden Başkan Ayhan Yavuz’a Teşekkür Son Güncellemeleri Neler?
Şirnak’li Öğrencilerden Başkan Ayhan Yavuz’a Teşekkür Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Şirnak’li Öğrencilerden Başkan Ayhan Yavuz’a Teşekkür Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Şirnak’li Öğrencilerden Başkan Ayhan Yavuz’a Teşekkür Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?