11 MAYIS REYHANLI ŞEHİTLERİ DERNEĞİ AÇILILDI googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 11 Mayıs 2013 yılında Reyhanlı ilçesi belediye binası ve çarşı merkezi çevresinde 2 ayrı araçla yapılan bombalı saldırıda yaşamını yitiren vatandaşların anısına kurulan ‘11 Mayıs Reyhanlı Şehitleri Derneği’nin açılışına katıldı.
11+MAYIS+REYHANLI+ŞEHİTLERİ+DERNEĞİ+AÇILILDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

15 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen ve olay gününde hayatını kaybeden 53 kişiye ait fotoğrafların yer aldığı derneği açılışı Aziz Şehitlerin anısına saygı duruşu ve hep bir ağızdan söylenilen İstiklal Marşı ile başladı. Yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerin yakınları tarafından kurulan ‘11 Mayıs Reyhanlı Şehitleri Derneği’ açılışına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş,  AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, MHP Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu, Reyhanlı Kaymakamı Tuncay Dursun, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi,  Reyhanlı Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, İlçe Müftüsü Murat Akçay, CHP Antakya İlçe Başkanı Ramiz Parlar, CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Rüşen Bagatur, HBB  Daire Başkanları, STK temsilcileri, 11 Mayıs’ta yaşamını yitirenlerin yakınları ve çok sayıda bölge halkı katıldı. AMAÇ, 11 MAYIS’TA YAŞANAN ACI OLAYI UNUTTURMAMAK 11 Mayıs Reyhanlı Şehitleri Derneği Başkanı Ahmet Tun yaptığı konuşmada, amaçlarının 11 Mayıs’ta yaşanan acı olayı unutturmamak ve şehit yakınları arasında birlik, beraberlik, dayanışmayı sağlayarak ailelere destek olmak için kurulduğunu ifade etti. BAŞKAN SAVAŞ: TÜRK MİLLETİNİN HUZURUNU VE ÜLKEMİZİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ KORUYACAĞIZ Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 11 Mayıs Reyhanlı Şehitleri Derneği açılışında konuşma yaparak tüm şehit ve gazi ailelerinin yanında olduğunu vurguladı. 3 yıl önce yaşanan hain saldırının ilk günkü gibi acısını yaşadığını belirten Başkan Savaş, "11 Mayıs 2013 yılında Reyhanlı ilçemize yapılan hain saldırıyı asla unutmayacağız. Hatay’ın kardeşliğine leke sürmek isteyenlerin haddini bildireceğiz. Ülkemizi karıştırmak için düzenlenen komplolar bizlerin bütünlüğünü ve beraberliğini bozmayacaktır. Birlik, beraberliğimize kasteden ve kandan beslenen hain terör odaklarının üstesinden geleceğiz. Türk milletinin huzurunu ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruyarak halkımızla beraber dik duruşumuzu sergileyemeye devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu. Konuşmaların sonunda Yenişehir Mahallesi Cami İmamı Mehmet Cemiloğlu’nun Kuran-ı Kerim Tilaveti okumasının ardından saldırıda yaşamını yitiren 53 şehidin isimleri okundu. 
11 MAYIS REYHANLI ŞEHİTLERİ DERNEĞİ AÇILILDI haberi 19 Ekim 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma İddaa Bayii Tabaklar adına Hatay / Reyhanlı muhabirimiz Erkan Mutlu İnan tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  271 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
11 MAYIS REYHANLI ŞEHİTLERİ DERNEĞİ AÇILILDI haberi, Hatay Reyhanlı Belediye Haberleri Hatay ili Reyhanlı ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 271 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
11+MAYIS+REYHANLI+ŞEHİTLERİ+DERNEĞİ+AÇILILDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
11 MAYIS REYHANLI ŞEHİTLERİ DERNEĞİ AÇILILDI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 17 Mayıs 2024 Cuma 18:04 https://firmarehberim.com/haber/belediye/11-mayis-reyhanli-sehitleri-dernegi-acilildi-27054 #11 #MAYIS #REYHANLI #ŞEHİTLERİ #DERNEĞİ #AÇILILDI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #11MAYIS #MAYISREYHANLI #REYHANLIŞEHİTLERİ #ŞEHİTLERİDERNEĞİ #DERNEĞİAÇILILDI #11MAYISREYHANLIŞEHİTLERİDERNEĞİAÇILILDI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
11 Mayis Reyhanli Şehitleri Derneği Açilildi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
11 Mayis Reyhanli Şehitleri Derneği Açilildi için Sıkça Sorulan Sorular
11 Mayis Reyhanli Şehitleri Derneği Açilildi En Gücel Haberler
11 Mayis Reyhanli Şehitleri Derneği Açilildi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
11 Mayis Reyhanli Şehitleri Derneği Açilildi Firma Rehberi Nerde?
11 Mayis Reyhanli Şehitleri Derneği Açilildi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
11 Mayis Reyhanli Şehitleri Derneği Açilildi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
11 Mayis Reyhanli Şehitleri Derneği Açilildi En Popüler Haber Listesi Nerede?
11 Mayis Reyhanli Şehitleri Derneği Açilildi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
11 Mayis Reyhanli Şehitleri Derneği Açilildi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
11 Mayis Reyhanli Şehitleri Derneği Açilildi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
11 Mayis Reyhanli Şehitleri Derneği Açilildi Son Güncellemeleri Neler?
11 Mayis Reyhanli Şehitleri Derneği Açilildi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
11 Mayis Reyhanli Şehitleri Derneği Açilildi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
11 Mayis Reyhanli Şehitleri Derneği Açilildi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?