2. HEROD BİLİM ŞENLİKLERİ googlepng

Antakya Belediyesinin ev sahipliğinde, TÜBİTAK, MKÜ, Hatay BİLSEM, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birlikleri ile hayata geçirilen ve Türkiye’de desteklenen 49 projeden biri olan “Herod Bilim ile Aydınlanıyor 2. Bilim Şenlikleri ” renkli görüntüler, atölyeler, deneyler ve gökyüzü gözlemleri ile coşkulu bir şekilde sona erdi.

Antakya Belediyesinin ev sahipliği yaptığı 2. Bilim Şenliklerine açılış sonrasında da ziyaretler gerçekleştiren Başkan Yılmaz, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik ve AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen’in de katılımıyla öğrencilerle bir araya geldi, deney ve gözlemler gerçekleştirdi. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz: “Bilim kültürü ve iletişiminin toplumda yaygınlaştırılması, katılımcılara bilimsel bilginin ulaştırılması ve bilim-teknoloji-toplum arasındaki etkileşimin etkinlikler yoluyla aktarılmasının amaçlandığı bilim şenliği, 3 gün boyunca kapılarını ziyaretçilerine açık tuttu. Şenlikte okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise, lisans düzeyi öğrencilerinin yanında tüm bölge halkının bilim faaliyetlerine olan ilgisini ve hedef kitlenin eğitime sağladığı desteğin arttırılması için kurulan 30’u aşkın atölye ile eğlenceli deney, konferanslar, teleskoplarla gökyüzü gözlemi, fen, mühendislik, matematik, kodlama, teknoloji ve tasarım konularına uygun uygulamalı eğitimler verildi.   Bilim Şenliğimizi geleneksel hale getirdiğimiz içinde çok mutluyuz.   Şehrimizin tarihi değerlerini gençlerimizle böylesi bir projede bir araya getiren, alandan hiç ayrılmayarak projeye büyük destekleri olan Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Tecimen başta olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Hatay BİLSEM, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, projede yer alan eğitmenlerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.     
2. HEROD BİLİM ŞENLİKLERİ haberi 11 Ekim 2022 14:38 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Antakya Belediyesi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  136 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
2. HEROD BİLİM ŞENLİKLERİ haberi, Hatay Antakya Belediye Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 136 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
2.+HEROD+BİLİM+ŞENLİKLERİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
2. HEROD BİLİM ŞENLİKLERİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 09 Mayıs 2024 Perşembe 18:41 https://firmarehberim.com/haber/belediye/2-herod-bilim-senlikleri-296927?id=296927&sayfa=3 #2. #HEROD #BİLİM #ŞENLİKLERİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #2.HEROD #HERODBİLİM #BİLİMŞENLİKLERİ #2.HERODBİLİMŞENLİKLERİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

HADO İLE 12 AY BOYUNCA YOLCU TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Deniz Otobüsü (HADO) Limanı’nda düzenlenen istişare toplantısına katılarak HADO’nun gelecek planlamalarına iliskin değerlendirmeler yaptı.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 19:14
Her şey güzel oluyor SAMANDAĞ

Samandağ Atatürk Sahil Parkına Belediye Başkanı Refik Eryılmaz dan ziyaret

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:02
ALTINÖZÜ’NDE BİR İLK DAHA

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Cimemi’nin tescillendiğini duyurdu.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 16:45
Defne’de Kadın Emeği Pazarı İlgi Görüyor

Defne Belediyesinin katkılarıyla kurulan ve her çarşamba günü kurulacak Kadın Emeği Pazarı, Armutlu Semt Pazarı’ndaki yerini aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:00
CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA BAŞLADI

Reyhanlı ilçesinde, yazar, düşünür, çevirmen ve eğitimci Cemil Meriç’in doğum gününde düzenlenen “Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri” yoğun katılımla başladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 13:38
Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Yayladağı Kadın Kooperatifi ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörlüğü (TKDK) arasında “Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 12:37
BAŞKAN YAVUZ ÜNLÜ SANATÇI ALİŞAN VE TRT 1 EKİBİNİ KIRIKHAN’DA MİSAFİR ETTİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Ülkemizin yetiştirdiği ünlü sanatçılarından biri olan Alişan’ı ve TRT 1 Ekibini ilçeye bağlı Kızılkaya mahallesinde misafir etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:28
ŞIRNAK’LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR

Şırnak Kızılsu köyünde eğitim ve öğretim gören 35 öğrenci, eğitimlerine sağladıkları katkıdan dolayı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a videolu teşekkür mesajı gönderdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 25 Kasım 2022 13:16
YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLERE ÖZEL PROGRAM

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Kültür ve sosyal faaliyetler ile fark yaratmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:04
EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE

Antakya Belediyesi Mahfeli Toplantı Salonu’nda, uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi amacıyla yürütülen "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında belediyemiz çalışanlarına yönelik eğitim semineri verildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:09
2. Herod Bilim Şenlikleri Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
2. Herod Bilim Şenlikleri için Sıkça Sorulan Sorular
2. Herod Bilim Şenlikleri En Gücel Haberler
2. Herod Bilim Şenlikleri Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
2. Herod Bilim Şenlikleri Firma Rehberi Nerde?
2. Herod Bilim Şenlikleri Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
2. Herod Bilim Şenlikleri Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
2. Herod Bilim Şenlikleri En Popüler Haber Listesi Nerede?
2. Herod Bilim Şenlikleri Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
2. Herod Bilim Şenlikleri İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
2. Herod Bilim Şenlikleri Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
2. Herod Bilim Şenlikleri Son Güncellemeleri Neler?
2. Herod Bilim Şenlikleri Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
2. Herod Bilim Şenlikleri Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
2. Herod Bilim Şenlikleri Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?