35 YAŞIN ÜZERİNDEYSENİZ VE HAMİLE KALAMIYORSANIZ googlepng

<div id="ecxpastingspan1" style="line-height: 17.0400009155273px; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Verdana; font-size: 12px; background-color: rgb(255, 255, 255);"><strong>Yaş, gebelik i&ccedil;in kesin bir engel değildir fakat yaş ilerledik&ccedil;e d&uuml;zenli cinsel ilişkide bulunulmasına rağmen gebelik elde edilene dek ge&ccedil;en s&uuml;re uzar.</strong></div> <div style="line-height: 17.0400009155273px; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Verdana; font-size: 12px; background-color: rgb(255, 255, 255);">&nbsp;</div>
35+YAŞIN+ÜZERİNDEYSENİZ+VE+HAMİLE+KALAMIYORSANIZ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Ferti-Jin Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi Klinik Direktörü Op. Dr. Seval Taşdemir, 25 yaşındaki bir kadın genellikle iki-üç ay içinde gebe kalabilirken, 35 yaşın üzerindeki normal kadınlarda bu süre altı aydan daha uzun sürebilir diyerek uyarıyor.Op. Dr. Seval Taşdemir, düşük yapma riskinin 30 yaşına kadar yüzde 10, otuzlu yaşlarda yüzde 13, kırklı yaşlarda ise yüzde 34'e yükseldiğini ve elde edilen bir gebeliğin sağlıklı bir şekilde ilerlemesinin zorlaştığını anlatıyor.Op. Dr. Seval Taşdemir, “Üreme sağlığı açısından kadınların biyolojik yaşı kronolojik yaşından daha önemlidir. Bazen 45 yaşındaki bir kadın düzenli olarak yumurta üretirken çok daha genç olan bir kadında menopoz dönemine girmiş olabilir. 35 yaşın üzerindeki evli çiftler düzenli ilişki kurmalarına rağmen gebe kalamadıkları takdirde hekime başvurmak için altı aydan fazla beklememelidirler” diyor.Yaş ilerledikçe gebelik elde edilmesini zorlaştıran nedenler; - Yumurtaların yaşlanması; kız çocuklar doğduklarında yumurtalıklarında yaklaşık 400.000 adet yumurta bulunur. Doğumdan sonra yumurta üretimi olmaz ve kadının yaşı ilerledikçe yumurtalarda yaşlanır.- Döllenme oranında azalma; yaş ilerledikçe yumurtanın sperm ile döllenebilme ve döllendikten sonra iyi kalitede bir embryo oluşturma şansı azalır. Elde edilen gebeliklerin düşükle sonlanma ihtimali artar.- Yumurtaların sayısında azalma; ergenlikten itibaren yumurtaların sayısında azalma olur. - Endometriumun döllenen yumurtayı tutma yeteneğinin azalması; ilerleyen yaş ile endometriumun (rahmin iç tabakasının) döllenen yumurtayı tutma yeteneğini azalır.- Endometriozis ve myomların artması; yaş ilerledikçe karın içine kanamalar yaparak infertiliteye neden olan endometriozis hastalığı ve rahim içinde yer kaplayan myomlar daha sık görülür.Ferti-Jin Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi Klinik Direktörü Op. Dr. Seval Taşdemir, kadın eşin yaşı 35’in üzerinde olan çiftlerde yardımcı üreme tekniklerinin başarısını arttırmak için neler yapılabileceğini şu sözlerle anlatıyor: “Kadın eşin yaşı ilerledikçe yumurtanın etrafında zona adı verilen tabaka kalınlaşarak embriyonun rahme tutunmasını dolayısı ile gebelik şansını azaltır. Zona adı verilen tabakada pencere açılmasında kullanılan lazer yöntemi bu grup hastalarda gebelik oranını belirgin olarak arttırmaktadır. Lazer yardımıyla tomurcuklanma uygulamaları embriyoya zarar vermez, bu yöntem ile 38 yaş üzerindeki birçok vakada gebelik elde edilmektedir”.
35 YAŞIN ÜZERİNDEYSENİZ VE HAMİLE KALAMIYORSANIZ haberi 28 Mart 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  307 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
35 YAŞIN ÜZERİNDEYSENİZ VE HAMİLE KALAMIYORSANIZ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 307 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
35+YAŞIN+ÜZERİNDEYSENİZ+VE+HAMİLE+KALAMIYORSANIZ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
35 YAŞIN ÜZERİNDEYSENİZ VE HAMİLE KALAMIYORSANIZ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 23:08 https://firmarehberim.com/haber/belediye/35-yasin-uzerindeyseniz-ve-hamile-kalamiyorsaniz-21257 #35 #YAŞIN #ÜZERİNDEYSENİZ #VE #HAMİLE #KALAMIYORSANIZ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #35YAŞIN #YAŞINÜZERİNDEYSENİZ #ÜZERİNDEYSENİZVE #VEHAMİLE #HAMİLEKALAMIYORSANIZ #35YAŞINÜZERİNDEYSENİZVEHAMİLEKALAMIYORSANIZ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
35 Yaşin Üzerindeyseniz Ve Hamile Kalamiyorsaniz Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
35 Yaşin Üzerindeyseniz Ve Hamile Kalamiyorsaniz için Sıkça Sorulan Sorular
35 Yaşin Üzerindeyseniz Ve Hamile Kalamiyorsaniz En Gücel Haberler
35 Yaşin Üzerindeyseniz Ve Hamile Kalamiyorsaniz Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
35 Yaşin Üzerindeyseniz Ve Hamile Kalamiyorsaniz Firma Rehberi Nerde?
35 Yaşin Üzerindeyseniz Ve Hamile Kalamiyorsaniz Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
35 Yaşin Üzerindeyseniz Ve Hamile Kalamiyorsaniz Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
35 Yaşin Üzerindeyseniz Ve Hamile Kalamiyorsaniz En Popüler Haber Listesi Nerede?
35 Yaşin Üzerindeyseniz Ve Hamile Kalamiyorsaniz Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
35 Yaşin Üzerindeyseniz Ve Hamile Kalamiyorsaniz İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
35 Yaşin Üzerindeyseniz Ve Hamile Kalamiyorsaniz Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
35 Yaşin Üzerindeyseniz Ve Hamile Kalamiyorsaniz Son Güncellemeleri Neler?
35 Yaşin Üzerindeyseniz Ve Hamile Kalamiyorsaniz Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
35 Yaşin Üzerindeyseniz Ve Hamile Kalamiyorsaniz Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
35 Yaşin Üzerindeyseniz Ve Hamile Kalamiyorsaniz Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?