ABBAS GÜÇLÜ İLE BAŞARIYA BAKIŞ SEMİNERİ TED HATAY KOLEJİ’NDE GERÇEKLEŞTİ‏ googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,TED Hatay Koleji’nde düzenlenen "Abbas Güçlü ile Başarıya Bakış’" konulu eğitim seminere katıldı.
ABBAS+GÜÇLÜ+İLE+BAŞARIYA+BAKIŞ+SEMİNERİ+TED+HATAY+KOLEJİ’NDE+GERÇEKLEŞTİ‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

TED Hatay Koleji’nin Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere Başkan Savaş'ın yanı sıra, Mustafa Kemal Üniversitesi(MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Hatay Vali Yardımcısı Fahrettin Göncü, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivan, TED Hatay Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mustafa Özat, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, öğrenciler ve veliler katıldı.Seminer öncesinde okul öğrencilerinin müzik öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları şarkıları gelen misafirlere dinletildi.Programın sunumunu gerçekleştiren öğrenciler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve ardından İstiklal Marşı okundu.TED Hatay Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Özat seminerin açılış konuşmasında "Bulunduğumuz ilde eğitim seviyesini yükseltmek ve eğitimi daha iyi bir yere getirmenin bir parçası olan, her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz geleneksel TED Hatay Koleji eğitim günlerine hoşgeldiniz. Ekonomik olarak yetersiz ancak başarılı öğrencilere sunduğumuz imkanlarla onları hayata hazırlayan tüm çalışanlarımıza ve bizlere desteklerini esirgemeyen Hatay halkı ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederim" dedi.TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivan da yaptığı konuşmada, genç nüfusun ne kadar çok olduğu değil nitelikli ve kaliteli bir eğitim anlayışına sahip olan bir ülkenin güçlü olabileceğinin altını çizerken, "Bu ülkede ekonomik sıkıntılar çeken ailelerin çocuklarına destek elini uzatmazsak o ülkenin geleceğinden söz etmemiz söz konusu olamaz" ifadelerini kullandı.Gerçekleşen seminerin önemine dikkat çeken Başkan Savaş, eğitimin sadece çocuklar için değil gelecek için önemli olduğu belirtirken, "Buralara kadar gelerek bizleri onurlandıran Sayın Abbas Güçlü'ye TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivan’a ve TED Hatay Yön. Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mustafa Özat’a Hatay’a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.Başarı için önemli olan çevre,aile,okul en önemlisi de hedeflerimizdir. Hedeflerini ne yapması gerektiğini bilen insanlar başarı yolunda sabırla çalışarak istediği yerlere ulaşır. Başarıya giderken göbekbağına gerek yok, daha fazla efor sarfederek daha çok başarı ve hedeflere ulaşma yolunda daha çok yol alabiliriz" ifadelerini kullandı.
ABBAS GÜÇLÜ İLE BAŞARIYA BAKIŞ SEMİNERİ TED HATAY KOLEJİ’NDE GERÇEKLEŞTİ‏ haberi 18 Nisan 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Samandağ Eşitlik Ve Sosyal Haklar Derneği (Ses-Der) adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  891 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ABBAS GÜÇLÜ İLE BAŞARIYA BAKIŞ SEMİNERİ TED HATAY KOLEJİ’NDE GERÇEKLEŞTİ‏ haberi, Hatay Antakya Belediye Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 891 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ABBAS+GÜÇLÜ+İLE+BAŞARIYA+BAKIŞ+SEMİNERİ+TED+HATAY+KOLEJİ’NDE+GERÇEKLEŞTİ‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Abbas Güçlü İle Başariya Bakiş Semineri Ted Hatay Koleji’nde Gerçekleşti‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Abbas Güçlü İle Başariya Bakiş Semineri Ted Hatay Koleji’nde Gerçekleşti‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Abbas Güçlü İle Başariya Bakiş Semineri Ted Hatay Koleji’nde Gerçekleşti‏ En Gücel Haberler
Abbas Güçlü İle Başariya Bakiş Semineri Ted Hatay Koleji’nde Gerçekleşti‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Abbas Güçlü İle Başariya Bakiş Semineri Ted Hatay Koleji’nde Gerçekleşti‏ Firma Rehberi Nerde?
Abbas Güçlü İle Başariya Bakiş Semineri Ted Hatay Koleji’nde Gerçekleşti‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Abbas Güçlü İle Başariya Bakiş Semineri Ted Hatay Koleji’nde Gerçekleşti‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Abbas Güçlü İle Başariya Bakiş Semineri Ted Hatay Koleji’nde Gerçekleşti‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Abbas Güçlü İle Başariya Bakiş Semineri Ted Hatay Koleji’nde Gerçekleşti‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Abbas Güçlü İle Başariya Bakiş Semineri Ted Hatay Koleji’nde Gerçekleşti‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Abbas Güçlü İle Başariya Bakiş Semineri Ted Hatay Koleji’nde Gerçekleşti‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Abbas Güçlü İle Başariya Bakiş Semineri Ted Hatay Koleji’nde Gerçekleşti‏ Son Güncellemeleri Neler?
Abbas Güçlü İle Başariya Bakiş Semineri Ted Hatay Koleji’nde Gerçekleşti‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Abbas Güçlü İle Başariya Bakiş Semineri Ted Hatay Koleji’nde Gerçekleşti‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Abbas Güçlü İle Başariya Bakiş Semineri Ted Hatay Koleji’nde Gerçekleşti‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?