ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ: ''UZUN ÇARŞI CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK googlepng

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş Tarihi Uzun Çarşı 'Cephe İyileştirme, Üst Örtü ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi'nin tamamlanmasıyla birlikte kentin kalbi konumundaki çarşının yerli ve yabancı turistlerin en sık uğradığı cazibe merkezlerinden biri haline geleceğini belirtti.
ANTAKYA+BELEDİYE+BAŞKANI+SAVAŞ:+#39;+#39;UZUN+ÇARŞI+CAZİBE+MERKEZİ+HALİNE+GELECEK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş Tarihi Uzun Çarşı 'Cephe İyileştirme, Üst Örtü ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi'nin tamamlanmasıyla birlikte kentin kalbi konumundaki çarşının yerli ve yabancı turistlerin en sık uğradığı cazibe merkezlerinden biri haline geleceğini belirtti.      Savaş, yaptığı yazılı açıklamada, projede konunun uzmanları ve tüm taraflarıyla birlikte ortak hareket ederek çarşının çatı üst örtüsü, cephe iyileştirmesi ve zemin taş düzenlemesi gibi her detayı en ince ayrıntısına kadar hesapladıklarını vurguladı.      Proje uygulamasının uzun soluklu, zahmetli ve hummalı bir çalışma süreci gerektirdiğini, ancak ortak akıl sonucu el birliğiyle yürütülen çalışmalarla projenin sonunda mutlu sona ulaşacaklarını, ifade eden Savaş, şöyle devam etti:      ''Projenin her aşamasında valilik, belediye, Adana Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kudep Birimleri, Esnaf Odaları, Uzun Çarşı Dernek Temsilcileri olarak kısacası konunun tüm taraflarıyla birlikte ortak hareket ediyor olmanın avantajını yaşıyoruz.      Proje, başta uzun çarşı esnafı olmak üzere, kentimizin gelişimine ve geleceğine önemli ölçüde katkı sağlayacaktır. Proje sonunda tarihi Uzun Çarşı'nda da faaliyet gösteren esnafımız alışveriş merkezleriyle rekabet edebilir konuma gelecektir''  
ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ: ''UZUN ÇARŞI CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK haberi 09 Şubat 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  4271 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ: ''UZUN ÇARŞI CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4271 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ANTAKYA+BELEDİYE+BAŞKANI+SAVAŞ:+#39;+#39;UZUN+ÇARŞI+CAZİBE+MERKEZİ+HALİNE+GELECEK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

HADO İLE 12 AY BOYUNCA YOLCU TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Deniz Otobüsü (HADO) Limanı’nda düzenlenen istişare toplantısına katılarak HADO’nun gelecek planlamalarına iliskin değerlendirmeler yaptı.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 19:14
Her şey güzel oluyor SAMANDAĞ

Samandağ Atatürk Sahil Parkına Belediye Başkanı Refik Eryılmaz dan ziyaret

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:02
ALTINÖZÜ’NDE BİR İLK DAHA

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Cimemi’nin tescillendiğini duyurdu.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 16:45
Defne’de Kadın Emeği Pazarı İlgi Görüyor

Defne Belediyesinin katkılarıyla kurulan ve her çarşamba günü kurulacak Kadın Emeği Pazarı, Armutlu Semt Pazarı’ndaki yerini aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:00
CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA BAŞLADI

Reyhanlı ilçesinde, yazar, düşünür, çevirmen ve eğitimci Cemil Meriç’in doğum gününde düzenlenen “Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri” yoğun katılımla başladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 13:38
Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Yayladağı Kadın Kooperatifi ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörlüğü (TKDK) arasında “Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 12:37
BAŞKAN YAVUZ ÜNLÜ SANATÇI ALİŞAN VE TRT 1 EKİBİNİ KIRIKHAN’DA MİSAFİR ETTİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Ülkemizin yetiştirdiği ünlü sanatçılarından biri olan Alişan’ı ve TRT 1 Ekibini ilçeye bağlı Kızılkaya mahallesinde misafir etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:28
ŞIRNAK’LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR

Şırnak Kızılsu köyünde eğitim ve öğretim gören 35 öğrenci, eğitimlerine sağladıkları katkıdan dolayı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a videolu teşekkür mesajı gönderdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 25 Kasım 2022 13:16
YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLERE ÖZEL PROGRAM

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Kültür ve sosyal faaliyetler ile fark yaratmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:04
EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE

Antakya Belediyesi Mahfeli Toplantı Salonu’nda, uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi amacıyla yürütülen "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında belediyemiz çalışanlarına yönelik eğitim semineri verildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:09
Antakya Belediye Başkani Savaş: &Amp;#39;&Amp;#39;Uzun Çarşi Cazibe Merkezi Haline Gelecek Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Antakya Belediye Başkani Savaş: &Amp;#39;&Amp;#39;Uzun Çarşi Cazibe Merkezi Haline Gelecek için Sıkça Sorulan Sorular
Antakya Belediye Başkani Savaş: &Amp;#39;&Amp;#39;Uzun Çarşi Cazibe Merkezi Haline Gelecek En Gücel Haberler
Antakya Belediye Başkani Savaş: &Amp;#39;&Amp;#39;Uzun Çarşi Cazibe Merkezi Haline Gelecek Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Antakya Belediye Başkani Savaş: &Amp;#39;&Amp;#39;Uzun Çarşi Cazibe Merkezi Haline Gelecek Firma Rehberi Nerde?
Antakya Belediye Başkani Savaş: &Amp;#39;&Amp;#39;Uzun Çarşi Cazibe Merkezi Haline Gelecek Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Antakya Belediye Başkani Savaş: &Amp;#39;&Amp;#39;Uzun Çarşi Cazibe Merkezi Haline Gelecek Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Antakya Belediye Başkani Savaş: &Amp;#39;&Amp;#39;Uzun Çarşi Cazibe Merkezi Haline Gelecek En Popüler Haber Listesi Nerede?
Antakya Belediye Başkani Savaş: &Amp;#39;&Amp;#39;Uzun Çarşi Cazibe Merkezi Haline Gelecek Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Antakya Belediye Başkani Savaş: &Amp;#39;&Amp;#39;Uzun Çarşi Cazibe Merkezi Haline Gelecek İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Antakya Belediye Başkani Savaş: &Amp;#39;&Amp;#39;Uzun Çarşi Cazibe Merkezi Haline Gelecek Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Antakya Belediye Başkani Savaş: &Amp;#39;&Amp;#39;Uzun Çarşi Cazibe Merkezi Haline Gelecek Son Güncellemeleri Neler?
Antakya Belediye Başkani Savaş: &Amp;#39;&Amp;#39;Uzun Çarşi Cazibe Merkezi Haline Gelecek Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Antakya Belediye Başkani Savaş: &Amp;#39;&Amp;#39;Uzun Çarşi Cazibe Merkezi Haline Gelecek Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Antakya Belediye Başkani Savaş: &Amp;#39;&Amp;#39;Uzun Çarşi Cazibe Merkezi Haline Gelecek Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?