Antakya’da Asi Nehri Amasya da Yeşilırmak Nehri googlepng

 Amasya Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Fatih Yancı ziyarette yaptığı açıklamada; “ Coğrafi açıdan birbirine benzer özellikler taşıyan, şehrin ortasından nehir geçen iki kent konumundayız.

Antakya’da+Asi+Nehri+Amasya+da+Yeşilırmak+Nehri+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya’da Asi Nehri, Amasya’da Yeşilırmak Nehri bulunuyor. Amasya Belediyesi olarak Antakya Belediyesi’nin Asi Nehri’nde yaptığı peyzaj ve çevre düzenleme projesini beğeniyle karşılıyoruz ve yakından takip ediyoruz. Benzer bir projeyi Amasya’da Yeşilırmak Nehri’nde “Şelale Turizm” projesi çerçevesinde gerçekleştirmek üzere hazırlıklar gerçekleştiriyoruz. Bu çerçevede Asi Nehri’nde düzenlenen projeyi yerinde incelemek ve gözlemlemek üzere Antakya’da bulunuyoruz. Sayın Belediye Başkanımızda proje detayları hakkında teknik bilgi almak ve nezaket ziyareti gerçekleştirmek üzere buradayız. Aynı zamanda Amasya Belediye Başkanımızın selam ve sevgilerini iletiyoruz. Yatak genişliği 60 metre olan Yeşilırmak Nehri’nde 2 metre 50 cm yüksekliğinde, 40 metre genişliğinde lastik set uygulamayası yapmayı planlıyoruz. 2013 yılında projeyi hayata geçirmeyi hedefliyoruz.” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş;  Amasya Belediyesi’nden gelen konuk heyete Asi Nehri peyzaj, çevre düzenleme ve lastik set barajı hakkında detaylı bilgiler sundu. Savaş; yakında Asi Nehri üzerinde kurulan lastik set baraj vasıtasıyla elektrik üretimine de başlanacağını, Antakya’yla ve insanıyla küs olan Asi’yi gerçekleştirilen akılcı ve planlı çalışmalarla kent insanıyla barıştırdıklarını, projenin örnek teşkil etmesinden ve Amasya’da benzer bir uygulama gerçekleştirilecek olmasın ötürü mutlu olduklarını ifade etti. Belediye Başkanı Savaş, konuk heyet aracılığıyla Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir’e selamlarını iletti. Ziyaretin sonunda Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, konuk Amasya Belediye heyetiyle günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekildi.    
Antakya’da Asi Nehri Amasya da Yeşilırmak Nehri haberi 21 Eylül 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  6898 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Antakya’da Asi Nehri Amasya da Yeşilırmak Nehri haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 6898 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Antakya’da+Asi+Nehri+Amasya+da+Yeşilırmak+Nehri+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Antakya’da Asi Nehri Amasya da Yeşilırmak Nehri Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 01 Mayıs 2024 Çarşamba 16:06 https://firmarehberim.com/haber/belediye/antakyada-asi-nehri-amasya-da-yesilirmak-nehri-14167 #Antakya’da #Asi #Nehri #Amasya #da #Yeşilırmak #Nehri #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Antakya’daAsi #AsiNehri #NehriAmasya #Amasyada #daYeşilırmak #YeşilırmakNehri #Antakya’daAsiNehriAmasyadaYeşilırmakNehri #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Antakya’Da Asi Nehri Amasya Da Yeşilırmak Nehri Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Antakya’Da Asi Nehri Amasya Da Yeşilırmak Nehri için Sıkça Sorulan Sorular
Antakya’Da Asi Nehri Amasya Da Yeşilırmak Nehri En Gücel Haberler
Antakya’Da Asi Nehri Amasya Da Yeşilırmak Nehri Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Antakya’Da Asi Nehri Amasya Da Yeşilırmak Nehri Firma Rehberi Nerde?
Antakya’Da Asi Nehri Amasya Da Yeşilırmak Nehri Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Antakya’Da Asi Nehri Amasya Da Yeşilırmak Nehri Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Antakya’Da Asi Nehri Amasya Da Yeşilırmak Nehri En Popüler Haber Listesi Nerede?
Antakya’Da Asi Nehri Amasya Da Yeşilırmak Nehri Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Antakya’Da Asi Nehri Amasya Da Yeşilırmak Nehri İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Antakya’Da Asi Nehri Amasya Da Yeşilırmak Nehri Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Antakya’Da Asi Nehri Amasya Da Yeşilırmak Nehri Son Güncellemeleri Neler?
Antakya’Da Asi Nehri Amasya Da Yeşilırmak Nehri Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Antakya’Da Asi Nehri Amasya Da Yeşilırmak Nehri Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Antakya’Da Asi Nehri Amasya Da Yeşilırmak Nehri Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?