ANTAKYALI MAHALLE MUHTARLARINA BİLGİSAYAR googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 6 Nisan Çarşamba günü Antakya Oteli’nde gerçekleştirilen muhtarlara bilgisayar dağıtım etkinliğinde Antakya İlçesine bağlı muhtarları ile bir araya geldi.
ANTAKYALI+MAHALLE+MUHTARLARINA+BİLGİSAYAR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Gerçekleşen etkinliğe Başkan Savaş’ın yanı sıra HBB Muhtarlar Derneği Başkanı Derviş Kezat,  Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü, Antakya Muhtarlar Derneği Başkanı Semir Yoğurtçu ve Antakyalı muhtarlar katılım gösterdi.Muhtarların yerel yönetimlerde önemli bir rolü olduğuna değinen HBB Muhtarlar Daire Başkanı Kezat, “Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başladığım günden beri muhtarlarımız ile istişare toplantıları gerçekleştirerek mahallelerimizin sorunlarını dinledik. En önemli sorunlarından başlayarak elimizden geldiğince muhtarlarımıza destek verdik. Hatay’ın her ilçesindeki muhtarlarımıza halkımızın sorunlarını daha yakından takip etmeleri ve bizlerle olan irtibatlarını güçlendirmek amacıyla bilgisayar dağıtımı gerçekleştirdik. Bugün de Antakya ilçemizdeki 95 muhtarımıza bilgisayar dağıtımında bulunuyoruz. Bizlere verdiği destekten dolayı başta Hatay Büyükşehir belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve muhtarlarımıza teşekkür ederim” dedi.Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Gülcü de yaptığı konuşmada, “Antakyamız birlik, beraberlik, barışın, hoşgörünün şehri olması ve ayrıca birçok medeniyeti içerisinde bulunduran dünyadaki örnek şehirlerden biridir. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerle de Hatay’da birlik ve beraberlik artmaktadır. Bizler çözüm ortağı olarak Başkan Savaş’tan ilçelerimizdeki muhtarlarımıza bilgisayar talep ettik. Ve bizleri kırmayarak il genelinde her muhtarımıza bilgisayar dağıtımı gerçekleştirdi. Vermiş olduğu hizmetten dolayı ona sonsuz teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.Hizmet üretiminde ve sunumunda çözüm ortağı olarak gördüğü muhtarlara verdiği önemi her seferinde dile getiren Başkan Savaş, “Hatay’ın her ilçesinde eşit hizmet vermek ve sorunları yerinde incelemek adına sizlerle sürekli istişare toplantıları gerçekleştiriyoruz. Kaliteli ve kalıcı hizmetler vermek amacıyla halkımızla olan sorunlarımızı sizler sayesinde daha yakından takip ediyor ve çözüm üretiyoruz. Ortadoğu’da yaşanan savaş bizleri de maalesef derinden etkiledi. Fakat bizler birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek Hatay’a yakışır bir tavır sergiliyoruz” ifadelerine yer verdi.Yapılan konuşmaların ardından mahallelerine hizmet üretme anlamında teknolojinin nimetlerinden Başkan Savaş ile faydalanma imkânı yakalayan muhtarlara bilgisayarları teslim edildi.
ANTAKYALI MAHALLE MUHTARLARINA BİLGİSAYAR haberi 08 Nisan 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Yasemin Bayan Kuaförü adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  435 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
ANTAKYALI MAHALLE MUHTARLARINA BİLGİSAYAR haberi, Hatay Antakya Belediye Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 435 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ANTAKYALI+MAHALLE+MUHTARLARINA+BİLGİSAYAR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ANTAKYALI MAHALLE MUHTARLARINA BİLGİSAYAR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 14:19 https://firmarehberim.com/haber/belediye/antakyali-mahalle-muhtarlarina-bilgisayar-24993 #ANTAKYALI #MAHALLE #MUHTARLARINA #BİLGİSAYAR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ANTAKYALIMAHALLE #MAHALLEMUHTARLARINA #MUHTARLARINABİLGİSAYAR #ANTAKYALIMAHALLEMUHTARLARINABİLGİSAYAR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Antakyali Mahalle Muhtarlarina Bilgisayar Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Antakyali Mahalle Muhtarlarina Bilgisayar için Sıkça Sorulan Sorular
Antakyali Mahalle Muhtarlarina Bilgisayar En Gücel Haberler
Antakyali Mahalle Muhtarlarina Bilgisayar Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Antakyali Mahalle Muhtarlarina Bilgisayar Firma Rehberi Nerde?
Antakyali Mahalle Muhtarlarina Bilgisayar Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Antakyali Mahalle Muhtarlarina Bilgisayar Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Antakyali Mahalle Muhtarlarina Bilgisayar En Popüler Haber Listesi Nerede?
Antakyali Mahalle Muhtarlarina Bilgisayar Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Antakyali Mahalle Muhtarlarina Bilgisayar İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Antakyali Mahalle Muhtarlarina Bilgisayar Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Antakyali Mahalle Muhtarlarina Bilgisayar Son Güncellemeleri Neler?
Antakyali Mahalle Muhtarlarina Bilgisayar Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Antakyali Mahalle Muhtarlarina Bilgisayar Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Antakyali Mahalle Muhtarlarina Bilgisayar Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?