ARITMADAN SIKILAN GENZİ YAKAN PARFÜM NEYİN NESİ googlepng

Vatandaşlar kötü kokuyu kamufle etme amacıyla sıkılan bu parfüm de neyin nesi?diye soruyor. Kavurucu sıcaklar, pis koku yetmezmiş gibi genzimizi yakan astımlı çocuklarımızı ölümle burun buruna getiren bu parfüm uygulamasına derhal son verilmesini istiyor.
ARITMADAN+SIKILAN+GENZİ+YAKAN+PARFÜM+NEYİN+NESİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakyalılar ve Defneliler, Arıtma Tesisi' nin yaydığı pis koku yüzünden kentte yaşayamaz hale geldi. Asi Nehri’nin il geneli yaydığı pis koku yetmezmiş gibi Defne Beldesi sınırları içerisinde yer alan tüm işletimi ve sorumluluğu ise Büyükşehir Belediyesi’ne ait arıtma tesisi halkı resmen perişan etmiş durumda… Gece-gündüz olur olmaz zamanlarda arıtma tesisinden havaya yayılan pis kokular Uğur Mumcu, Akdeniz, Sümerler, Turunçlu başta olmak üzere Defne ilçesinin tamamını hatta Antakya ilçesini bile yaşanılamaz hale getirdi. VATANDAŞ HAYKIRIYOR: PİS KOKU KENTİ YAŞANMAZ KILDI… Çağın gerisinde kalan eski teknoloji arıtma tesisi meskûn mahal içerisinde oluşu sebebiyle her daim eleştiri konusu olurken; şimdi de yaydığı kötü kokuyu bastırmak için püskürttüğü; genzi yakan resmen biber gazı etkisindeki parfümle gündemde.Vatandaşlar kötü kokuyu kamufle etme amacıyla sıkılan bu parfüm de neyin nesi? Kavurucu sıcaklar, pis koku yetmezmiş gibi genzimizi yakan astımlı çocuklarımızı ölümle burun buruna getiren bu parfüm uygulamasına derhal son verilmesini istiyor. Solunum yolu rahatsızlıkları olan herkesi nefessiz bırakan parfüm sıkma işleminin kötü olaylara sebep vermeden durdurulması önem arz etmektedir.Yaşananlarla ilgili vatandaşların şikâyetleri haber merkezimize ulaşırken konuya ilişkin tarafımıza ulaşan çarpıcı iddiaları ve çözüm önerilerini kamuoyu ile paylaşıyoruz. Defne ve Antakya Beldesi çevre sakinleri; “1-Arıtma Tesisi teknolojik ömrünü doldurmuştur. Şehir merkezinde olması sebebiyle kısa vadede teknolojisi, filtresi yenilense de biran önce şehir dışına taşınması zorunludur.  2-Hiçkimsenin Halka bu eziyeti çektirmeye hakkı yok!.. Arıtma Tesisinden yayılan pis kokular her yaştan herkesin sağlığını olumsuz etkilerken, özellikle yaşlı, çocuk ve astım hastaları pis koku karşısında nefes alamaz hale gelmektedir.  3- Bürokratik sorunlar nedeniyle çözümün geciktiğini ifade Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’tan Arıtma Tesisi’ nin faaliyetlerine ‘bürokratik sorunlar’ çözülene kadar ara vermesini rica ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundular.
ARITMADAN SIKILAN GENZİ YAKAN PARFÜM NEYİN NESİ haberi 23 Haziran 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Sapanlar İnşaat adına Hatay / Defne muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  722 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
ARITMADAN SIKILAN GENZİ YAKAN PARFÜM NEYİN NESİ haberi, Hatay Defne Belediye Haberleri Hatay ili Defne ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 722 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ARITMADAN+SIKILAN+GENZİ+YAKAN+PARFÜM+NEYİN+NESİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ARITMADAN SIKILAN GENZİ YAKAN PARFÜM NEYİN NESİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 17 Mayıs 2024 Cuma 01:56 https://firmarehberim.com/haber/belediye/aritmadan-sikilan-genzi-yakan-parfum-neyin-nesi-25780 #ARITMADAN #SIKILAN #GENZİ #YAKAN #PARFÜM #NEYİN #NESİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ARITMADANSIKILAN #SIKILANGENZİ #GENZİYAKAN #YAKANPARFÜM #PARFÜMNEYİN #NEYİNNESİ #ARITMADANSIKILANGENZİYAKANPARFÜMNEYİNNESİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Aritmadan Sikilan Genzi Yakan Parfüm Neyin Nesi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Aritmadan Sikilan Genzi Yakan Parfüm Neyin Nesi için Sıkça Sorulan Sorular
Aritmadan Sikilan Genzi Yakan Parfüm Neyin Nesi En Gücel Haberler
Aritmadan Sikilan Genzi Yakan Parfüm Neyin Nesi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Aritmadan Sikilan Genzi Yakan Parfüm Neyin Nesi Firma Rehberi Nerde?
Aritmadan Sikilan Genzi Yakan Parfüm Neyin Nesi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Aritmadan Sikilan Genzi Yakan Parfüm Neyin Nesi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Aritmadan Sikilan Genzi Yakan Parfüm Neyin Nesi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Aritmadan Sikilan Genzi Yakan Parfüm Neyin Nesi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Aritmadan Sikilan Genzi Yakan Parfüm Neyin Nesi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Aritmadan Sikilan Genzi Yakan Parfüm Neyin Nesi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Aritmadan Sikilan Genzi Yakan Parfüm Neyin Nesi Son Güncellemeleri Neler?
Aritmadan Sikilan Genzi Yakan Parfüm Neyin Nesi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Aritmadan Sikilan Genzi Yakan Parfüm Neyin Nesi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Aritmadan Sikilan Genzi Yakan Parfüm Neyin Nesi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?