BAŞKAN SAVAŞ HEMŞEHRİLERİNE BİR TELEFON KADAR YAKIN googlepng

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), vatandaşlarla kurduğu bire bir iletişim sonucunda kaliteli, geleceğe dönük ve sorunlara kalıcı çözümler ürettiği sosyal belediyecilik anlayışını tüm iletişim kanallarıyla pekiştirmeye devam ediyor.
BAŞKAN+SAVAŞ+HEMŞEHRİLERİNE+BİR+TELEFON+KADAR+YAKIN Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

HBB, halkın günün her saatinde telefon ile ulaşma imkânı yakaladığı 444 12 06 Çağrı Merkezi, Alo 185 HATSU, Alo 153 Zabıta iletişim kanallarının yanı sıra  günümüzde bilgi alışverişi açısından istek ve taleplerin daha net ifade edilmesi ve sorunların çözüm odaklı olması nedeniyle vazgeçilmez hale gelen sosyal medya, Hatay’da öncü bir rol üstleniyor.Vatandaşlar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin resmi ‘Facebook’ sayfalarına şikâyetlerini, taleplerini ve yapılmasını istedikleri hizmetleri yazarak bu anlamda hızlı bir çözüm sürecine tanıklık ediyor.Sosyal medyaya ulaştırılan taleplerin, HBB personeli tarafından titizlikle not edilerek ilgili birimlere çözüm üretilmek üzere gönderildiği ve günün her saatinde insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edilen sosyal medya mecrası, bu bağlamda çözüme giden en pratik yol olarak da göze çarpıyor. Anlık olarak her geçen dakika artış gösteren ve şimdilik 110 bine yaklaşan takipçi sayısıyla “Lütfü Savaş” ile 26 bini aşkın takipçili “Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin” resmi Facebook sayfalarından büyükşehir kapsamına giren tüm hizmet taleplerini yazarak, belediye ile bulunduğu her yerden iletişim kurmanın rahatlığını yaşayan Hataylılar, bu anlamda sosyal medyada Hatay’da öncü  konumunda olan ve her geçen dakika artan takipçi sayısıyla çözüm noktasında her yerde olduğunu ortaya koyan Başkan Savaş’a teşekkürlerini iletiyor. LÜTFÜ SAVAŞ, FACEBOOK’U EN DOĞRU KULLANAN TÜRKİYE’DEKİ 5. BELEDİYE BAŞKANI Geçtiğimiz süreçte, “Dijital Varlık Reytingi” adı altında Türkiye'deki belediyeler ve belediye başkanlarından oluşan 240 kullanıcının 68 kriter ışığında internet sitesi, mobil uygulama ve sosyal medyada etki, güncellik, etkileşim, içerik yönetimini ölçümlendiği, derecelendirildiği ve puanlandığı araştırmada HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Facebook’u en doğru kullanan ve hemşehrileriyle şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde paylaşım yapan 5. Belediye Başkanı olmuştur.Araştırma sonucunda elde edilen veriler ışığında sosyal medyanın çözüme giden en kısa yol olduğu bir kez daha ortaya çıkarken, bu bağlamdaki sosyal medya etkinliğini bir kez daha kanıtlayan Başkan Savaş, hemşehrileriyle sürekli iletişim halinde olarak kendisine iletilen şikayet ve talepleri en kısa zamanda çözümleyerek çalışmalarına farklı bir boyut kazandırıyor. 
BAŞKAN SAVAŞ HEMŞEHRİLERİNE BİR TELEFON KADAR YAKIN haberi 16 Mayıs 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Samandağ Eşitlik Ve Sosyal Haklar Derneği (Ses-Der) adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından  386 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAŞKAN SAVAŞ HEMŞEHRİLERİNE BİR TELEFON KADAR YAKIN haberi, Hatay Antakya Belediye Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 386 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+SAVAŞ+HEMŞEHRİLERİNE+BİR+TELEFON+KADAR+YAKIN Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN SAVAŞ HEMŞEHRİLERİNE BİR TELEFON KADAR YAKIN Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 03 Mayıs 2024 Cuma 13:06 https://firmarehberim.com/haber/belediye/baskan-savas-hemsehrilerine-bir-telefon-kadar-yakin-25372 #BAŞKAN #SAVAŞ #HEMŞEHRİLERİNE #BİR #TELEFON #KADAR #YAKIN #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞKANSAVAŞ #SAVAŞHEMŞEHRİLERİNE #HEMŞEHRİLERİNEBİR #BİRTELEFON #TELEFONKADAR #KADARYAKIN #BAŞKANSAVAŞHEMŞEHRİLERİNEBİRTELEFONKADARYAKIN #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Başkan Savaş Hemşehrilerine Bir Telefon Kadar Yakin Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Savaş Hemşehrilerine Bir Telefon Kadar Yakin için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Savaş Hemşehrilerine Bir Telefon Kadar Yakin En Gücel Haberler
Başkan Savaş Hemşehrilerine Bir Telefon Kadar Yakin Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Savaş Hemşehrilerine Bir Telefon Kadar Yakin Firma Rehberi Nerde?
Başkan Savaş Hemşehrilerine Bir Telefon Kadar Yakin Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Savaş Hemşehrilerine Bir Telefon Kadar Yakin Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Savaş Hemşehrilerine Bir Telefon Kadar Yakin En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Savaş Hemşehrilerine Bir Telefon Kadar Yakin Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Savaş Hemşehrilerine Bir Telefon Kadar Yakin İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Savaş Hemşehrilerine Bir Telefon Kadar Yakin Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Savaş Hemşehrilerine Bir Telefon Kadar Yakin Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Savaş Hemşehrilerine Bir Telefon Kadar Yakin Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Savaş Hemşehrilerine Bir Telefon Kadar Yakin Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Savaş Hemşehrilerine Bir Telefon Kadar Yakin Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?