BAŞKAN SAVAŞ MEHMET ARSLAN CAMİİ AÇILIŞINA KATILDI googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, arazi hibesi ve çevre düzenlemesi Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ait olup Atilla Arslan’ın merhum oğlu Mehmet Arslan adına yaptırmış olduğu Mehmet Arslan(Sarıcalı) Camii açılışına katıldı.

Gerçekleştirilen açılışa Başkan Savaş’ın, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Arslan ailesi ve birçok vatandaş katılım gösterdi. Başkan Savaş açılış öncesi merhum Mehmet Arslan’ın mezarını, Arslan ailesi ile ziyaret etti. Açılış merhum Mehmet Arslan(Sarıcalı) için Kur’an Tilaveti okunması ve dualar edilerek başladı.  “CAMİ YAPIMINI ÜSTLENEN ARSLAN AİLESİNE VE ARAZİ HİBE EDEN HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDERİM”  İnsanın hayattayken yaptığı iyilikler ve bıraktığı izler ile anıldığını dile getiren CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Toplanmamıza vesile olan aynı zamanda bugün doğum günü olan değerli ağabeyimiz Mehmet Arslan’a Allah’tan rahmet diliyorum. Tabi ki dünya fanidir ve hepimiz bu yoldayız. Önemli olan insanın dünyada bıraktığı izler ve iyiliklerdir. Merhum kardeşimiz de ne kadar şanslı ki ailesi onun adını yıllarca yaşatacak böyle güzel bir eser yaptırdılar. Camiyi yapımını üstlenen değerli Arslan ailesine ve arazi hibe eden Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bu manevi değeri İskenderunlulara kazandırdıkları için teşekkür ederim” dedi. “ARSLAN AİLESİNİN HÜZÜNLÜ AMA BİR O KADAR DA MANEVİ HUZURUNUN OLDUĞU BİR GÜNDEYİZ”  Hüznü ve aynı zamanda manevi hazı bir arada yaşadığını ifade eden Başkan Savaş,” Rahmetli kardeşimiz Mehmet Arslan’ın adına yapılan caminin açılışını gerçekleştiriyoruz. Arslan ailesinin gerçekten hüzünlü ama bir o kadar da manevi huzurunun olduğu bir gündeyiz. Geçen yıl Atilla Arslan abimiz merhum oğlu için cami yapacağını bizlere söyleyerek yapımına en kısa süre içerisinde başladı. Ben de takatiniz kesildiği zaman biz devam ederiz dedim. Fakat sağ olsun başladığı gibi hızlı bir şekilde bitirdi. Rabbim hayırlarını kabul etsin. İnsanlığa faydalı eserler hayatta kalmaya ve insanlığa hizmet etmeye devam ettiği sürece aynı hayırdan diğer dünyadaki insanlarımız da nasibini alıyor. Burada sadece merhum Mehmet Arslan’a değil burada emeği geçen herkese de dua ediliyor. İskenderun için oldukça faydalı bir mabet oldu. Bu cami sayesinde de cenazelerin namazı kılınıp buradan mezarlığa defnedilecek. Camiyi yapan Atilla Bey’e ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarını kabul etsin. Bu hayırlar ve ibadethaneler var olduğu sürece Mehmet kardeşimizin de bir nebze acısını dindirmesini diliyorum. Bizleri bu gün yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi. Açılışın sonunda Başkan Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ve Arslan ailesi ile cami içerisinde incelemelerde bulundu. 
BAŞKAN SAVAŞ MEHMET ARSLAN CAMİİ AÇILIŞINA KATILDI haberi 28 Nisan 2017 13:03 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Murat Ornağ Muayenehanesi adına Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  393 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Şehir
BAŞKAN SAVAŞ MEHMET ARSLAN CAMİİ AÇILIŞINA KATILDI haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 393 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+SAVAŞ+MEHMET+ARSLAN+CAMİİ+AÇILIŞINA+KATILDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN SAVAŞ MEHMET ARSLAN CAMİİ AÇILIŞINA KATILDI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 23:46 https://firmarehberim.com/haber/belediye/baskan-savas-mehmet-arslan-camii-acilisina-katildi-141988 #BAŞKAN #SAVAŞ #MEHMET #ARSLAN #CAMİİ #AÇILIŞINA #KATILDI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞKANSAVAŞ #SAVAŞMEHMET #MEHMETARSLAN #ARSLANCAMİİ #CAMİİAÇILIŞINA #AÇILIŞINAKATILDI #BAŞKANSAVAŞMEHMETARSLANCAMİİAÇILIŞINAKATILDI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Başkan Savaş Mehmet Arslan Camii Açilişina Katildi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Savaş Mehmet Arslan Camii Açilişina Katildi için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Savaş Mehmet Arslan Camii Açilişina Katildi En Gücel Haberler
Başkan Savaş Mehmet Arslan Camii Açilişina Katildi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Savaş Mehmet Arslan Camii Açilişina Katildi Firma Rehberi Nerde?
Başkan Savaş Mehmet Arslan Camii Açilişina Katildi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Savaş Mehmet Arslan Camii Açilişina Katildi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Savaş Mehmet Arslan Camii Açilişina Katildi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Savaş Mehmet Arslan Camii Açilişina Katildi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Savaş Mehmet Arslan Camii Açilişina Katildi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Savaş Mehmet Arslan Camii Açilişina Katildi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Savaş Mehmet Arslan Camii Açilişina Katildi Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Savaş Mehmet Arslan Camii Açilişina Katildi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Savaş Mehmet Arslan Camii Açilişina Katildi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Savaş Mehmet Arslan Camii Açilişina Katildi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?