BAŞKAN SAVAŞ, ÖMERAT AŞİRETİ’NİN TOPLANTISINA KATILDI‏ googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, beraberindeki heyet ile Reyhanlı’da Ömerat Aşireti'nin dayanışma toplantısına katıldı.
BAŞKAN+SAVAŞ,+ÖMERAT+AŞİRETİ’NİN+TOPLANTISINA+KATILDI‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Gerçekleşen toplantıya Başkan Savaş ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekili Birol Ertem, CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Ruşen Bağatur, CHP Kırıkhan İlçe Başkanı İsmail Karaoğlan, Muhtarlar Federasyonu Hatay Başkanı Mahmut Gülcü, Reyhanlı Ticaret Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu ve Reyhanlı Ticaret Borsası Başkanı Bülent Karaca katıldı.Başkan Savaş toplantıda yaptığı konuşmada, "Bizi burada misafir eden Ömerat aşiretine ve Ömer Nazıroğlu’na huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bölgemizde yaşanan ve istemediğimiz olayların yaşandığı son 5 yıldır ilimiz çok sıkıntı çekmekte ve özellikle bizim bölgemiz bu sıkıntıları daha fazla yaşadığı bir dönemden geçmektedir. Şehrimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayan Ömerat Aşiretine teşekkür ediyorum. Bizler burada öncelikle huzur daha sonra hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Huzurun olmadığı yerde hizmetin bir anlam taşımayacağını biliyoruz. Suriye’yi karıştıran zihniyete Hatay halkı direnerek ve birlik beraberlik yolunda kenetlenerek en güzel cevabı verdi. Bizim olmazsa olmazımız ve en büyük değerlerimiz Türk bayrağı ile vatanımızdır. Vatanımızın birlik ve bütünlüğü her şeyden önemlidir. Vatanımızı ve şehrimizi geleceğe taşırken hem ruhsal hem de yapısal anlamda sağlıklı bir zemin oluşturmak hepimizin en büyük arzusudur. Bizleri burada buluşturan ve kardeşlik ortamına vesile olan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.Ömerat Aşireti Reisi ve ev sahibi Ömer Nazıroğlu da yaptığı kısa konuşmada "Başkanımız Lütfü Savaş'ın buraya gelmesi bizleri çok mutlu etti. Hatay'ı hizmetleriyle kucaklayan iyi bir yöneticiye sahibiz. Başkanımıza çıktığı hizmet yolunda başarılar diliyoruz" dedi.  
BAŞKAN SAVAŞ, ÖMERAT AŞİRETİ’NİN TOPLANTISINA KATILDI‏ haberi 17 Mayıs 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Murat Ornağ Muayenehanesi adına Hatay / Reyhanlı muhabirimiz Erkan Mutlu İnan tarafından  344 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAŞKAN SAVAŞ, ÖMERAT AŞİRETİ’NİN TOPLANTISINA KATILDI‏ haberi, Hatay Reyhanlı Belediye Haberleri Hatay ili Reyhanlı ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 344 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+SAVAŞ,+ÖMERAT+AŞİRETİ’NİN+TOPLANTISINA+KATILDI‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN SAVAŞ ÖMERAT AŞİRETİ’NİN TOPLANTISINA KATILDI‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Nisan 2024 Pazar 06:50 https://firmarehberim.com/haber/belediye/baskan-savas-omerat-asiretinin-toplantisina-katildi--25393?id=25393&sayfa=2 #BAŞKAN #SAVAŞ #ÖMERAT #AŞİRETİ’NİN #TOPLANTISINA #KATILDI‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞKANSAVAŞ, #SAVAŞ,ÖMERAT #ÖMERATAŞİRETİ’NİN #AŞİRETİ’NİNTOPLANTISINA #TOPLANTISINAKATILDI‏ #BAŞKANSAVAŞ,ÖMERATAŞİRETİ’NİNTOPLANTISINAKATILDI‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DÖRTYOL BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Dörtyol Belediye Meclisi yeni yılın ilk meclis birleşimini Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Fadıl Keskin başkanlığında gerçekleştirdi.

Nejla Çetinoğlu | 06 Ocak 2023 15:50
SAMANDAĞ BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Samandağ Belediye Meclisi, 2023 yılının ilk toplantısını Samandağ Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:45
BAŞKAN GüVEN’DEN, BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş’a Arsuz’da yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:21
BAŞKAN YILMAZ, TOKİ KURA ÇEKİM TÖRENİNE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Eylül'de açıkladığı "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Hatay'da 1450 konutun hak sahibinin belirleneceği kura çekimine Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Ocak 2023 16:36
DOĞAL AFETLERDE HIZLI MÜDAHALE TATBİKATI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi (AKOM) ekipleri, kent genelinde yaşanabilecek olası doğal afetlerde HBB birimlerinin hızlı ve doğru müdahalesini sağlamak ve koordinasyonu artırmak için tatbikat düzenledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Ocak 2023 13:39
ŞEHİT TEĞMENİN ADI BİLİM MERKEZİNDE YAŞATILIYOR

Defne Kaymakamı Kadir Okatan ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Defne Belediyesinin ilçeye kazandırdığı tesisleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 15:00
YAYLADAĞI’NDA DAMIZLIK KEÇİ VE TEKE HİBE DESTEĞİ VERİLDİ

Yayladağı Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kırsal kalkınmaya da büyük önem veren Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, kalite ve verimin artması amacıyla küçükbaş hayvancılıkla uğraşan 42 aileye 882 adet damızlık keçi ve teke hibe desteği programına katıldı.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 03 Ocak 2023 14:46
Altınözü’nde Gençler Doğa Yürüyüşünde Buluştu

Altınözü Belediye Meclisi’nin aldığı kararla kurulan Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen doğa yürüyüşü yoğun katılım ile gerçekleşti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:31
CHP’Lİ 11 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KONYA’DA

Cumhuriyet Halk Partili 11 büyükşehir belediye başkanı Konya’da toplanı gerçekleştirdi.

Nejla Çetinoğlu | 03 Ocak 2023 13:19
ANTAKYA SEBZE VE MEYVE HALİNİN TEMELİ ATILDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Antakya Sebze ve Meyve Hali’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:48
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ En Gücel Haberler
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Firma Rehberi Nerde?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?