BAŞKAN SAVAŞ, ÖMERAT AŞİRETİ’NİN TOPLANTISINA KATILDI‏ googlepng

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, beraberindeki heyet ile Reyhanlı’da Ömerat Aşireti'nin dayanışma toplantısına katıldı.
BAŞKAN+SAVAŞ,+ÖMERAT+AŞİRETİ’NİN+TOPLANTISINA+KATILDI‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Gerçekleşen toplantıya Başkan Savaş ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekili Birol Ertem, CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Ruşen Bağatur, CHP Kırıkhan İlçe Başkanı İsmail Karaoğlan, Muhtarlar Federasyonu Hatay Başkanı Mahmut Gülcü, Reyhanlı Ticaret Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu ve Reyhanlı Ticaret Borsası Başkanı Bülent Karaca katıldı.Başkan Savaş toplantıda yaptığı konuşmada, "Bizi burada misafir eden Ömerat aşiretine ve Ömer Nazıroğlu’na huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bölgemizde yaşanan ve istemediğimiz olayların yaşandığı son 5 yıldır ilimiz çok sıkıntı çekmekte ve özellikle bizim bölgemiz bu sıkıntıları daha fazla yaşadığı bir dönemden geçmektedir. Şehrimizin ve ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayan Ömerat Aşiretine teşekkür ediyorum. Bizler burada öncelikle huzur daha sonra hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Huzurun olmadığı yerde hizmetin bir anlam taşımayacağını biliyoruz. Suriye’yi karıştıran zihniyete Hatay halkı direnerek ve birlik beraberlik yolunda kenetlenerek en güzel cevabı verdi. Bizim olmazsa olmazımız ve en büyük değerlerimiz Türk bayrağı ile vatanımızdır. Vatanımızın birlik ve bütünlüğü her şeyden önemlidir. Vatanımızı ve şehrimizi geleceğe taşırken hem ruhsal hem de yapısal anlamda sağlıklı bir zemin oluşturmak hepimizin en büyük arzusudur. Bizleri burada buluşturan ve kardeşlik ortamına vesile olan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.Ömerat Aşireti Reisi ve ev sahibi Ömer Nazıroğlu da yaptığı kısa konuşmada "Başkanımız Lütfü Savaş'ın buraya gelmesi bizleri çok mutlu etti. Hatay'ı hizmetleriyle kucaklayan iyi bir yöneticiye sahibiz. Başkanımıza çıktığı hizmet yolunda başarılar diliyoruz" dedi.  
BAŞKAN SAVAŞ, ÖMERAT AŞİRETİ’NİN TOPLANTISINA KATILDI‏ haberi 17 Mayıs 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Murat Ornağ Muayenehanesi adına Hatay / Reyhanlı muhabirimiz Erkan Mutlu İnan tarafından  345 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAŞKAN SAVAŞ, ÖMERAT AŞİRETİ’NİN TOPLANTISINA KATILDI‏ haberi, Hatay Reyhanlı Belediye Haberleri Hatay ili Reyhanlı ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 345 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+SAVAŞ,+ÖMERAT+AŞİRETİ’NİN+TOPLANTISINA+KATILDI‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN SAVAŞ ÖMERAT AŞİRETİ’NİN TOPLANTISINA KATILDI‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Nisan 2024 Pazar 17:21 https://firmarehberim.com/haber/belediye/baskan-savas-omerat-asiretinin-toplantisina-katildi--25393?id=25393&sayfa=3 #BAŞKAN #SAVAŞ #ÖMERAT #AŞİRETİ’NİN #TOPLANTISINA #KATILDI‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞKANSAVAŞ, #SAVAŞ,ÖMERAT #ÖMERATAŞİRETİ’NİN #AŞİRETİ’NİNTOPLANTISINA #TOPLANTISINAKATILDI‏ #BAŞKANSAVAŞ,ÖMERATAŞİRETİ’NİNTOPLANTISINAKATILDI‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

HADO İLE 12 AY BOYUNCA YOLCU TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Deniz Otobüsü (HADO) Limanı’nda düzenlenen istişare toplantısına katılarak HADO’nun gelecek planlamalarına iliskin değerlendirmeler yaptı.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 19:14
Her şey güzel oluyor SAMANDAĞ

Samandağ Atatürk Sahil Parkına Belediye Başkanı Refik Eryılmaz dan ziyaret

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:02
ALTINÖZÜ’NDE BİR İLK DAHA

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Cimemi’nin tescillendiğini duyurdu.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 16:45
Defne’de Kadın Emeği Pazarı İlgi Görüyor

Defne Belediyesinin katkılarıyla kurulan ve her çarşamba günü kurulacak Kadın Emeği Pazarı, Armutlu Semt Pazarı’ndaki yerini aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:00
CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA BAŞLADI

Reyhanlı ilçesinde, yazar, düşünür, çevirmen ve eğitimci Cemil Meriç’in doğum gününde düzenlenen “Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri” yoğun katılımla başladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 13:38
Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Yayladağı Kadın Kooperatifi ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörlüğü (TKDK) arasında “Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 12:37
BAŞKAN YAVUZ ÜNLÜ SANATÇI ALİŞAN VE TRT 1 EKİBİNİ KIRIKHAN’DA MİSAFİR ETTİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Ülkemizin yetiştirdiği ünlü sanatçılarından biri olan Alişan’ı ve TRT 1 Ekibini ilçeye bağlı Kızılkaya mahallesinde misafir etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:28
ŞIRNAK’LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR

Şırnak Kızılsu köyünde eğitim ve öğretim gören 35 öğrenci, eğitimlerine sağladıkları katkıdan dolayı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a videolu teşekkür mesajı gönderdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 25 Kasım 2022 13:16
YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLERE ÖZEL PROGRAM

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Kültür ve sosyal faaliyetler ile fark yaratmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:04
EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE

Antakya Belediyesi Mahfeli Toplantı Salonu’nda, uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi amacıyla yürütülen "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında belediyemiz çalışanlarına yönelik eğitim semineri verildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:09
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ En Gücel Haberler
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Firma Rehberi Nerde?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Savaş, Ömerat Aşireti’nin Toplantisina Katildi‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?