BAŞKAN YAMAN’DAN DEFNE HALKINA TEŞEKKÜR googlepng

Defne Belediyesi’nin, Harbiye Atatürk Hidro Park’ın yeniden hizmete açılışı ile gerçekleştirdiği Bahar ve Emek Şenliği, ağırladığı misafirlerle de adından oldukça söz ettirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Parti Meclis Üyeleri Yıldırım Kaya, Prof.Dr. Özkan Yıldız, Hatay Vali Yardımcısı Volkan Köksal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Milletvekili Serkan Topal, Mevlüt Dudu, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Eski Bakan Nihad Matkap, 24.Dönem Milletvekillerinden Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl ve STK Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen Bahar ve Emek Şenliği, herkesin takdir ve beğenisini topladı. TORUN: “MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN EMANETİNİ SONSUZA DEK YAŞATACAĞIZ” Harbiye Atatürk Hidro Park’ın açılışında bir konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdiğini ifade ederek: “Hep birlikte, daha çok çalışarak, daha fazla üreterek bu ülkede sosyal demokrasinin ışığını ve aydınlık Türkiye’yi, Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı bu emaneti sonsuza kadar yaşatacağız ve yaşatmakta da kararlıyız.” sözlerine yer verdi.  Geçtiğimiz ay gerçekleşen referandumda Defne’nin aldığı rekor oy adına gururlu olduklarına değinen Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman; “ Dünyanın her tarafından, Defne adına tebrik mesajları ve telefonları alıyorum. Bu inanılmaz bir gurur. Açık ve net söyleyebilirim ki; hayatım boyunca yaşadığım en önemli, en gurur verici şeydi. Sizler, Türkiye’nin aydınlık yarınları için inanılmaz güçlü bir meşale oldunuz. Türkiye rekorunu kırdınız. Bu, herkese nasip olunacak bir onur değil. Tekrar tekrar hepinizi yürekten tebrik ediyor, önünüzde saygıyla eğiliyorum.” dedi.
BAŞKAN YAMAN’DAN DEFNE HALKINA TEŞEKKÜR haberi 02 Mayıs 2017 17:21 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Sapanlar İnşaat adına Hatay / Defne muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  394 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
BAŞKAN YAMAN’DAN DEFNE HALKINA TEŞEKKÜR haberi, Hatay Defne Belediye Haberleri Hatay ili Defne ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 394 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+YAMAN’DAN+DEFNE+HALKINA+TEŞEKKÜR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN YAMAN’DAN DEFNE HALKINA TEŞEKKÜR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Nisan 2024 Pazar 11:54 https://firmarehberim.com/haber/belediye/baskan-yamandan-defne-halkina-tesekkur-144618 #BAŞKAN #YAMAN’DAN #DEFNE #HALKINA #TEŞEKKÜR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞKANYAMAN’DAN #YAMAN’DANDEFNE #DEFNEHALKINA #HALKINATEŞEKKÜR #BAŞKANYAMAN’DANDEFNEHALKINATEŞEKKÜR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Başkan Yaman’dan Defne Halkina Teşekkür Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Yaman’dan Defne Halkina Teşekkür için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Yaman’dan Defne Halkina Teşekkür En Gücel Haberler
Başkan Yaman’dan Defne Halkina Teşekkür Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Yaman’dan Defne Halkina Teşekkür Firma Rehberi Nerde?
Başkan Yaman’dan Defne Halkina Teşekkür Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Yaman’dan Defne Halkina Teşekkür Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Yaman’dan Defne Halkina Teşekkür En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Yaman’dan Defne Halkina Teşekkür Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Yaman’dan Defne Halkina Teşekkür İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Yaman’dan Defne Halkina Teşekkür Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Yaman’dan Defne Halkina Teşekkür Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Yaman’dan Defne Halkina Teşekkür Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Yaman’dan Defne Halkina Teşekkür Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Yaman’dan Defne Halkina Teşekkür Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?