BARINAĞIN KAPILARI HERKESE AÇIK googlepng

Hatay Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri, son günlerde kamuoyunu meşgul eden konulara açıklık getirdi.

Hatay’ın 14 ilçesindeki sahipsiz ve yardıma muhtaç hayvanların bakımının Büyükşehir barınağında gerçekleştiğini ve çalışmalarının tamamını hayvanseverlerle birlikte yaptıklarını ifade eden barınak amiri Ömer Çağan Avcı “2021 yılı içerisinde barınak sayımızı beşe çıkartmayı hedefliyoruz. Beş barınağımızda etkin çalışarak şehrimizin tamamında kaliteli hizmet vermeyi düşünüyoruz” dedi. “EŞİT GÜÇTEKİ HAYVANLARI YASA GEREĞİ AYNI KAFESE KOYMAMIZ GEREKİYOR” Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün yasaklı köpekler olan Pitbull ve Dogo Argentino ırklarını alması ve bu türleri besleyenlere ceza kesmesi sonucu bu köpeklerin barınaklara teslim edildiğini belirten Avcı, “Pitbull ve Doga Argentino ırkı köpeklere ait kafeslerde bazı zamanlarda kapasite sorunu yaşayabiliyoruz. Yasalar gereği eşit güçteki hayvanları aynı kafese koymamız gerekiyor. Hal böyle olunca bu türdeki köpekler arasında ister istemez kavga olabiliyor. Bu gibi durumlarda zaten müdahale ediyoruz. Çok sık kavga eden hayvanları zaten ayrı kafeslerde koruyoruz” ifadelerini kullandı. “BARINAĞIMIZDAKİ HİÇBİR HAYVAN AÇ YA DA SUSUZ DEĞİL” Büyükşehir barınağı kapısının tüm hayvanseverlere ve denetçi kurumlara her zaman açık olduğunu da sözlerine ekleyen Avcı, “Kapılarımız herkese her zaman açık. Barınağımızdaki hiçbir hayvan aç ya da susuz değil. 15 ilçemizdeki hayvanseverlere ücretsiz mama veriyoruz. Hayvanlarımızın adaptasyonunu sağlamak için yemek pişirip dağıtıyoruz. Barınağımızın denetimi Tarım İl Müdürlüğü tarafından baskın şeklinde yapıldığı için biz hizmetimizi her zaman düzenli şekilde yapıyoruz” dedi. Gerek sahiplendirme gerek tedavi ve bakım konularında etkin şekilde çalıştıklarını yineleyen Avcı, hayvanseverlerin barınağa geldiğini ve her zaman memnun şekilde ayrıldığını da belirtti.
BARINAĞIN KAPILARI HERKESE AÇIK haberi 11 Ağustos 2020 16:33 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay Büyükşehir Belediyesi adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  170 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
BARINAĞIN KAPILARI HERKESE AÇIK haberi, Hatay Hatay Merkez Belediye Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 170 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BARINAĞIN+KAPILARI+HERKESE+AÇIK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BARINAĞIN KAPILARI HERKESE AÇIK Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 03 Mayıs 2024 Cuma 18:29 https://firmarehberim.com/haber/belediye/buyuksehir-barinaginin-kapilari-herkese-acik-235185?id=235185&sayfa=2 #BARINAĞIN #KAPILARI #HERKESE #AÇIK #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #BARINAĞINKAPILARI #KAPILARIHERKESE #HERKESEAÇIK #BARINAĞINKAPILARIHERKESEAÇIK #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DÖRTYOL BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Dörtyol Belediye Meclisi yeni yılın ilk meclis birleşimini Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Fadıl Keskin başkanlığında gerçekleştirdi.

Nejla Çetinoğlu | 06 Ocak 2023 15:50
SAMANDAĞ BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Samandağ Belediye Meclisi, 2023 yılının ilk toplantısını Samandağ Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:45
BAŞKAN GüVEN’DEN, BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş’a Arsuz’da yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:21
BAŞKAN YILMAZ, TOKİ KURA ÇEKİM TÖRENİNE KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Eylül'de açıkladığı "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Hatay'da 1450 konutun hak sahibinin belirleneceği kura çekimine Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Ocak 2023 16:36
DOĞAL AFETLERDE HIZLI MÜDAHALE TATBİKATI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi (AKOM) ekipleri, kent genelinde yaşanabilecek olası doğal afetlerde HBB birimlerinin hızlı ve doğru müdahalesini sağlamak ve koordinasyonu artırmak için tatbikat düzenledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Ocak 2023 13:39
ŞEHİT TEĞMENİN ADI BİLİM MERKEZİNDE YAŞATILIYOR

Defne Kaymakamı Kadir Okatan ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Defne Belediyesinin ilçeye kazandırdığı tesisleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 15:00
YAYLADAĞI’NDA DAMIZLIK KEÇİ VE TEKE HİBE DESTEĞİ VERİLDİ

Yayladağı Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kırsal kalkınmaya da büyük önem veren Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, kalite ve verimin artması amacıyla küçükbaş hayvancılıkla uğraşan 42 aileye 882 adet damızlık keçi ve teke hibe desteği programına katıldı.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 03 Ocak 2023 14:46
Altınözü’nde Gençler Doğa Yürüyüşünde Buluştu

Altınözü Belediye Meclisi’nin aldığı kararla kurulan Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen doğa yürüyüşü yoğun katılım ile gerçekleşti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 13:31
CHP’Lİ 11 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KONYA’DA

Cumhuriyet Halk Partili 11 büyükşehir belediye başkanı Konya’da toplanı gerçekleştirdi.

Nejla Çetinoğlu | 03 Ocak 2023 13:19
ANTAKYA SEBZE VE MEYVE HALİNİN TEMELİ ATILDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Antakya Sebze ve Meyve Hali’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Ocak 2023 12:48
Barinağin Kapilari Herkese Açik Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Barinağin Kapilari Herkese Açik için Sıkça Sorulan Sorular
Barinağin Kapilari Herkese Açik En Gücel Haberler
Barinağin Kapilari Herkese Açik Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Barinağin Kapilari Herkese Açik Firma Rehberi Nerde?
Barinağin Kapilari Herkese Açik Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Barinağin Kapilari Herkese Açik Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Barinağin Kapilari Herkese Açik En Popüler Haber Listesi Nerede?
Barinağin Kapilari Herkese Açik Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Barinağin Kapilari Herkese Açik İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Barinağin Kapilari Herkese Açik Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Barinağin Kapilari Herkese Açik Son Güncellemeleri Neler?
Barinağin Kapilari Herkese Açik Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Barinağin Kapilari Herkese Açik Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Barinağin Kapilari Herkese Açik Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?