BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU PERDE AÇTI‏ googlepng

<strong>Hatay B&uuml;y&uuml;kşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu &quot;SEYYAHATNAME&quot; adlı tiyatro oyunuyla sezona merhaba dedi.</strong>
BÜYÜKŞEHİR+ŞEHİR+TİYATROSU+PERDE+AÇTI‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Tiyatro oyununa Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkan'ı Mehmet Mursaloğlu, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Daire Başkan'ı Derviş Kezat ve çok sayıda Hataylı katılım gösterdi. 2015-2016 sezonu boyunca Hatay'ın 15 ilçesinde yetişkinlere ve çocuklara yönelik birçok oyunla izleyici karşısına çıkacak olan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 07 Kasım 2015 tarihinde tiyatro severlerle buluşturduğu "SEYYAHATNAME" adlı iki perdelik komedi oyunuyla bu sezon ne kadar iddialı ve istekli olduklarını göstermiş oldu.Öyküsünün Aziz Nesin'e ait olduğu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Sanatçısı Atilla Yaprak'ın uyarlayıp yönettiği "SEYYAHATNAME" adlı tiyatro oyununun yardımcı yönetmenliğini Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Sanatçısı Ali Gezgin üstlendi.Oyun arasında izleyenlere kokteyl sunumu gerçekleştirildi.Bekir adlı karakterin yurt dışından gelen bir misafirini gezdirirken başına gelen olayları günümüz Türkiye'si üzerine önemli mesajlar vererek anlatan, güldürürken düşündüren mizah yönü ağır basan göndermelerle tiyatro severlerin karşısına çıkan oyun, izleyenlerden büyük alkış aldı.Mursaloğlu: "Biz Sanatın İçine Tükürenlerden Değil, Sonuna Kadar Destekleyenlerdeniz" Birçok tiyatroseverin ayakta alkışladığı oyunun sonunda konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkan'ı Mehmet Mursaloğlu: " Hepiniz harikaydınız. Muhteşem bir oyundu. Büyükşehir Belediye Başkan'ı Doç. Dr. Lütfü Savaş adına hepinizi teker teker kutluyorum. Biz sanatın içine tükürenlerden değil sanatı sonuna kadar destekleyenlerdeniz. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız." Dedi ve oyunun yönetmeni Atilla Yaprak'a çiçek taktim etti.Oyunun yönetmeni Atilla Yaprak: " Burada çok büyük bir emek var. Ben bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Emeklerine sağlık. İnşallah daha güzel oyunlarla siz seyircilerimizin karşısına çıkacağız. Geldiğiniz için hepinizin ayaklarına sağlık. Şehir tiyatrosu oyuncuları adına hepinize çok teşekkür ediyorum. "Dedi.  
BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU PERDE AÇTI‏ haberi 09 Kasım 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından  265 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU PERDE AÇTI‏ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 265 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BÜYÜKŞEHİR+ŞEHİR+TİYATROSU+PERDE+AÇTI‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BÜYÜKŞEHİR ŞEHİR TİYATROSU PERDE AÇTI‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 04 Mayıs 2024 Cumartesi 16:53 https://firmarehberim.com/haber/belediye/buyuksehir-sehir-tiyatrosu-perde-acti--23552?id=23552&sayfa=3 #BÜYÜKŞEHİR #ŞEHİR #TİYATROSU #PERDE #AÇTI‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BÜYÜKŞEHİR #ŞEHİR #ŞEHİRTİYATROSU #TİYATROSUPERDE #PERDEAÇTI‏ #BÜYÜKŞEHİRŞEHİRTİYATROSUPERDEAÇTI‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

HADO İLE 12 AY BOYUNCA YOLCU TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Deniz Otobüsü (HADO) Limanı’nda düzenlenen istişare toplantısına katılarak HADO’nun gelecek planlamalarına iliskin değerlendirmeler yaptı.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 19:14
Her şey güzel oluyor SAMANDAĞ

Samandağ Atatürk Sahil Parkına Belediye Başkanı Refik Eryılmaz dan ziyaret

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:02
ALTINÖZÜ’NDE BİR İLK DAHA

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Cimemi’nin tescillendiğini duyurdu.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 16:45
Defne’de Kadın Emeği Pazarı İlgi Görüyor

Defne Belediyesinin katkılarıyla kurulan ve her çarşamba günü kurulacak Kadın Emeği Pazarı, Armutlu Semt Pazarı’ndaki yerini aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:00
CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA BAŞLADI

Reyhanlı ilçesinde, yazar, düşünür, çevirmen ve eğitimci Cemil Meriç’in doğum gününde düzenlenen “Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri” yoğun katılımla başladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 13:38
Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Yayladağı Kadın Kooperatifi ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörlüğü (TKDK) arasında “Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 12:37
BAŞKAN YAVUZ ÜNLÜ SANATÇI ALİŞAN VE TRT 1 EKİBİNİ KIRIKHAN’DA MİSAFİR ETTİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Ülkemizin yetiştirdiği ünlü sanatçılarından biri olan Alişan’ı ve TRT 1 Ekibini ilçeye bağlı Kızılkaya mahallesinde misafir etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:28
ŞIRNAK’LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR

Şırnak Kızılsu köyünde eğitim ve öğretim gören 35 öğrenci, eğitimlerine sağladıkları katkıdan dolayı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a videolu teşekkür mesajı gönderdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 25 Kasım 2022 13:16
YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLERE ÖZEL PROGRAM

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Kültür ve sosyal faaliyetler ile fark yaratmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:04
EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE

Antakya Belediyesi Mahfeli Toplantı Salonu’nda, uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi amacıyla yürütülen "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında belediyemiz çalışanlarına yönelik eğitim semineri verildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:09
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Perde Açti‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Perde Açti‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Perde Açti‏ En Gücel Haberler
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Perde Açti‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Perde Açti‏ Firma Rehberi Nerde?
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Perde Açti‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Perde Açti‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Perde Açti‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Perde Açti‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Perde Açti‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Perde Açti‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Perde Açti‏ Son Güncellemeleri Neler?
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Perde Açti‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Perde Açti‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu Perde Açti‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?