CHP SAMANDAĞ KADIN KOLLARI BASIN AÇIKLAMASI googlepng

Samandağ CHP Kadın Kolları ilçe binasında “Karamanda 45 çocuğun cinsel istismara uğraması “konulu basın açıklaması gerçekleştirdi.Basın açıklamasına CHP Kadın Kolları Kurultay Delegesi Hülya Nehir,CHP Samandağ Kadın kolları Başkanı Remziye Rencüzoğulları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.Basın açıklamasını CHP Samandağ Kadın Kolları Başkanı Rencüzoğulları okudu.
CHP+SAMANDAĞ+KADIN+KOLLARI+BASIN+AÇIKLAMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Rencüzoğulları açıklamasında :”Karaman’da 45 çocuğumuzun din kisvesi altında örgütlenmiş Ensar Vakfı’nda cinsel istismara uğraması bizi yürekten yaralamıştır. mevcut iktidarı, planlı olarak eğitim sistemimizi dejenere ederken, çocuklarımızı denetimsiz Kuran kurslarında, eğitimcilikle ilgisi olmayan bir güruhun eline teslim etmiştir. Bu üzücü olay çocuk istismarının toplumumuzda ne denli ciddi ve kapalı kalmış bir konu olduğunu bir kez daha göstermiştir.  “Açıklamanın devamında ,”Ülkemizde sosyal devlete olan gereksinim her geçen gün artarken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu “Bir defa böyle bir olay yaşanması Ensar Vakfı’nın kötülenmesi için gerekçe olamaz” diyerek çocuklarımıza yaşatılan acıyı daha da derinleştirmiştir.” Açıklamanın devamında ,”Türkiye, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından 20 Kasım 1989 tarihinde kabul edilen “Çocuk Haklarına Dair Sözleşme”ye ilk imza atan ülkelerden biridir. Ancak, Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanının Ensar Vakfındaki 45 çocuğa taciz iddiaları ile ilgili yaptığı vahim açıklaması, yaşanan acıları ve mevcut hukuksuzlukları görmezden gelip hafife almaktadır.   Oysa hiç kimse ve hiçbir kurum, bir çocuğun tırnağından daha kıymetli değildir. “Açıklamanın devamında ,”Siyasi erkin başındaki bu kişi, taciz ve tecavüze uğramış çocuklara sahip çıkamıyorsa ve elde ettikleri güç, çocuğu ve kadını bu tür maruziyetlerden koruyamıyorsa bu asla kabul edilemez bir durumdur. Söz konusu bakan derhal istifa etmelidir! ÇOCUKLARIMIZI BU ANLAYIŞA EMANET ETMEYECEĞİZ.  Açıklamanın devamında ;”Biz Cumhuriyet Halk Partili kadınlar olarak,  çocuklarımızın korunması, geleceğimizin korunması, çocuk haklarının savunulması için, devleti, tüm kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını göreve çağırıyoruz. Çocuklarımızı bu anlayışa emanet etmeyeceğiz ve benzeri vakaların tekrar yaşanmaması için gerekli olan kalıcı çözümlerin bir an önce hayata geçirilmesi konusunun takipçisi olacağız. “dedi.      
CHP SAMANDAĞ KADIN KOLLARI BASIN AÇIKLAMASI haberi 28 Mart 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Onur Aylin Otomotiv adına Hatay / Samandağ muhabirimiz f tarafından  883 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
İlgili Firma
Şehir
CHP SAMANDAĞ KADIN KOLLARI BASIN AÇIKLAMASI haberi, Hatay Samandağ Belediye Haberleri Hatay ili Samandağ ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 883 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
CHP+SAMANDAĞ+KADIN+KOLLARI+BASIN+AÇIKLAMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
CHP SAMANDAĞ KADIN KOLLARI BASIN AÇIKLAMASI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 03 Mayıs 2024 Cuma 04:49 https://firmarehberim.com/haber/belediye/chp-samandag-kadin-kollari-basin-aciklamasi-24891 #CHP #SAMANDAĞ #KADIN #KOLLARI #BASIN #AÇIKLAMASI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #CHPSAMANDAĞ #SAMANDAĞKADIN #KADINKOLLARI #KOLLARIBASIN #BASINAÇIKLAMASI #CHPSAMANDAĞKADINKOLLARIBASINAÇIKLAMASI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Chp Samandağ Kadin Kollari Basin Açiklamasi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Chp Samandağ Kadin Kollari Basin Açiklamasi için Sıkça Sorulan Sorular
Chp Samandağ Kadin Kollari Basin Açiklamasi En Gücel Haberler
Chp Samandağ Kadin Kollari Basin Açiklamasi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Chp Samandağ Kadin Kollari Basin Açiklamasi Firma Rehberi Nerde?
Chp Samandağ Kadin Kollari Basin Açiklamasi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Chp Samandağ Kadin Kollari Basin Açiklamasi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Chp Samandağ Kadin Kollari Basin Açiklamasi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Chp Samandağ Kadin Kollari Basin Açiklamasi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Chp Samandağ Kadin Kollari Basin Açiklamasi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Chp Samandağ Kadin Kollari Basin Açiklamasi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Chp Samandağ Kadin Kollari Basin Açiklamasi Son Güncellemeleri Neler?
Chp Samandağ Kadin Kollari Basin Açiklamasi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Chp Samandağ Kadin Kollari Basin Açiklamasi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Chp Samandağ Kadin Kollari Basin Açiklamasi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?