DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR TOKSOY İDDİALI KONUŞTU‏ googlepng

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy önceki gün akşam Milliyetçi Hareket Partisi 2. ve 4. Sıra Milletvekili adayları için Mandarin Restauranda geniş katılımlı bir yemek tertipledi ve yaptığı konuşmada; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Hatay’da üç milletvekili tamam, ama dördüncü milletvekilini çıkartmak için biraz daha çalışmamız lazım” dedi.
DÖRTYOL BELEDİYE+BAŞKANI+YAŞAR TOKSOY+İDDİALI+KONUŞTU‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy tarafından MHP Milletvekili Adayları Prof. Dr. Celalettin Yavuz ve Doç. Dr. Mehmet Akif Terzi için tertiplenen yemekli geceye MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Temsilcileri, Türkocakları Temsilcileri, MHP Meclis Üyeleri ve MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Günal katıldı.MHP ilçe Başkanı Şerif Türker seçim sürecinin genel bir değerlendirmesini yaptıktan sonra önümüzdeki süreçte yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’da yaptığı konuşmada; “Bugün burada teşkilatımız ve teşkilatımızın kademeleri ile sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileriyle bir arada olarak yaptığımız çalışmaları paylaşmak görüş ve önerilerini almak istedik. Teşriflerinizden ötürü teşekkür ediyorum. Hatay’ın MHP li tek belediye başkanı olarak önümüzdeki genel seçimlerde Dörtyol’daki oy oranımızı arttırmak, 30 - 35 bin oy oranıyla partimizin iktidar yürüyüşüne katkı sunmak amacındayız. Hatay’da MHP nin şu anda üç milletvekili tamam ama dördüncü milletvekilini çıkartmak için biraz daha çalışmak durumundayız. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah C.C. hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ben Yaşar Toksoy olarak partimin emrinde ve hizmetindeyim.” dedi.MHP 2. sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Celalettin Yavuz’da sadece Dörtyol’da değil, başta Erzin ve Payas olmak üzere Hatay’ın tüm ilçelerinde kabul gördüklerini, sıcak ve samimi bir şekilde karşılandıklarını belirterek, son olarak ziyaret ettiği Kırıkhan’da bunun çok güzel örneklerine şahitlik yaptıklarını belirtti.MHP 4. Sıra Milletvekili Adayı Doç. Dr. Mehmet Akif Terzi’de il genelinde seçim bürolarının seri bir şekilde açıldığını Dörtyol’un da buna öncülük ettiğini belirtti.      Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)     
DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR TOKSOY İDDİALI KONUŞTU‏ haberi 30 Nisan 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından  1121 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR TOKSOY İDDİALI KONUŞTU‏ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1121 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
DÖRTYOL BELEDİYE+BAŞKANI+YAŞAR TOKSOY+İDDİALI+KONUŞTU‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Dörtyol Belediye Başkani Yaşar Toksoy İddiali Konuştu‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Dörtyol Belediye Başkani Yaşar Toksoy İddiali Konuştu‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Dörtyol Belediye Başkani Yaşar Toksoy İddiali Konuştu‏ En Gücel Haberler
Dörtyol Belediye Başkani Yaşar Toksoy İddiali Konuştu‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Dörtyol Belediye Başkani Yaşar Toksoy İddiali Konuştu‏ Firma Rehberi Nerde?
Dörtyol Belediye Başkani Yaşar Toksoy İddiali Konuştu‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Dörtyol Belediye Başkani Yaşar Toksoy İddiali Konuştu‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Dörtyol Belediye Başkani Yaşar Toksoy İddiali Konuştu‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Dörtyol Belediye Başkani Yaşar Toksoy İddiali Konuştu‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Dörtyol Belediye Başkani Yaşar Toksoy İddiali Konuştu‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Dörtyol Belediye Başkani Yaşar Toksoy İddiali Konuştu‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Dörtyol Belediye Başkani Yaşar Toksoy İddiali Konuştu‏ Son Güncellemeleri Neler?
Dörtyol Belediye Başkani Yaşar Toksoy İddiali Konuştu‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Dörtyol Belediye Başkani Yaşar Toksoy İddiali Konuştu‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Dörtyol Belediye Başkani Yaşar Toksoy İddiali Konuştu‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?