HABİB-İ NECCAR SOSYAL TESİSLERİ 7 HAZİRAN’DA HİZMETE AÇILIYOR googlepng

Antakya Belediyesi’nin Habib-i Neccar Dağı eteklerinde İzmir Caddesi’nde yapım faaliyetlerini tamamladığı “Habib-i Neccar Sosyal Tesisleri” 7 Haziran Cuma günü saat 18.00’de düzenlenecek açılış töreniyle vatandaşların hizmetine sunulacak.

HABİB-İ+NECCAR+SOSYAL+TESİSLERİ+7+HAZİRAN’DA+HİZMETE+AÇILIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, insanlarımızın ailece ziyaret edebilecekleri, piknik yapabilecekleri, Antakya’yı kuşbakışı izleyebilecekleri, yoğun iş temposundan bir nebze de olsun uzaklaşarak dinlenip nefes alabilecekleri, sohbet edip yemek yiyerek çay-kahve içebilecekleri yepyeni bir mekânı daha kent insanının hizmetine sunmanın mutluluğunu ve kıvancını yaşadıklarını belirtirken, Cuma günü gerçekleşecek açılış törenine herkesin davetli olduğunu ifade etti.  Savaş, hizmete sunulacak tesisin, lokanta, piknik ve dinlenme alanı olarak vatandaşlara, yerli ve yabancı turistlere hizmet vereceğini belirtirken, ayrıca Antakya Belediyesi tarafından daha önce bölgede yapımı tamamlanan Seyir Terasları’na ve yürüyüş yollarına da bütünlük sağlayacağını vurguladı. Belediye Başkanı Savaş, Sosyal Tesiste misafirlere lokanta hizmeti sunulacağını, Yerli ve yabancı turistlerin uğrak alanı içerisine dâhil edilecek olan tesiste insanların aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirmenin yanında, ister gece, ister gündüz, Antakya ve çevresini kuşbakışı olarak izleme imkânına sahip olacağını belirtti.       Kent ekonomisine de büyük katkı sağlaması hedeflenen tesisler, İzmir Caddesi ve çevresini canlandırarak cazibe merkezi haline dönüştürecek.   Habib-i Neccar Dağı eteklerinde İzmir Caddesi üzerinde bulunan Habib-i Neccar Sosyal Tesisi toplam 200 metrekare alan üzerine yapıldı. Lokanta ve sosyal tesis olarak hizmet verecek. Tesisi ailece mekânı ziyaret edecek vatandaşların Antakya’yı kuş bakışı izlemeleri amacıyla tesisin çevresi cam görünümlü olarak inşa edildi. Tesiste ayrıca oturma grupları, seyir terası, modern aydınlatma sistemi ve sosyal donatı alanları bulunuyor.   Habib-i Neccar Sosyal Tesisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Antakya Belediye Başkanı Savaş, ‘Hemşerilerimize ailece ziyaret edebilecekleri, yemek yiyebilecekleri, çevre sosyal donatılarda piknik yapabilecekleri, Antakya’yı kuşbakışı seyredebilecekleri, dinlenip nefes alabilecekleri, çay-kahve içip sohbet edebilecekleri sosyal mekânlar kazandırmaya devam ediyoruz. Habib-i Neccar Sosyal Tesisi’de bunlardan biri. İnanıyorum ki hemşerilerimizin ailelileriyle, dostlarıyla ziyaret edeceği Antakya’nın gözde mekânlarından biri olacaktır. Yakında bölgede hizmete sunacağımız Teleferik projesi ile birlikte bölge sosyal tesisleriyle, dinlenme ve piknik alanlarıyla, yürüyüş yollarıyla, turistik mekanlarıyla, yerli ve yabancı turistlerimiz için cazibe merkezi haline gelecektir. 7 Haziran Cuma günü saat 18.00’de hizmete sunacağımız tesisin açılış törenine tüm halkımız davetlidir.’ dedi.
HABİB-İ NECCAR SOSYAL TESİSLERİ 7 HAZİRAN’DA HİZMETE AÇILIYOR haberi 03 Haziran 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  8202 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 1 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HABİB-İ NECCAR SOSYAL TESİSLERİ 7 HAZİRAN’DA HİZMETE AÇILIYOR haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 8202 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HABİB-İ+NECCAR+SOSYAL+TESİSLERİ+7+HAZİRAN’DA+HİZMETE+AÇILIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Habib-İ Neccar Sosyal Tesisleri 7 Haziran’Da Hizmete Açiliyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Habib-İ Neccar Sosyal Tesisleri 7 Haziran’Da Hizmete Açiliyor için Sıkça Sorulan Sorular
Habib-İ Neccar Sosyal Tesisleri 7 Haziran’Da Hizmete Açiliyor En Gücel Haberler
Habib-İ Neccar Sosyal Tesisleri 7 Haziran’Da Hizmete Açiliyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Habib-İ Neccar Sosyal Tesisleri 7 Haziran’Da Hizmete Açiliyor Firma Rehberi Nerde?
Habib-İ Neccar Sosyal Tesisleri 7 Haziran’Da Hizmete Açiliyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Habib-İ Neccar Sosyal Tesisleri 7 Haziran’Da Hizmete Açiliyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Habib-İ Neccar Sosyal Tesisleri 7 Haziran’Da Hizmete Açiliyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Habib-İ Neccar Sosyal Tesisleri 7 Haziran’Da Hizmete Açiliyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Habib-İ Neccar Sosyal Tesisleri 7 Haziran’Da Hizmete Açiliyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Habib-İ Neccar Sosyal Tesisleri 7 Haziran’Da Hizmete Açiliyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Habib-İ Neccar Sosyal Tesisleri 7 Haziran’Da Hizmete Açiliyor Son Güncellemeleri Neler?
Habib-İ Neccar Sosyal Tesisleri 7 Haziran’Da Hizmete Açiliyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Habib-İ Neccar Sosyal Tesisleri 7 Haziran’Da Hizmete Açiliyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Habib-İ Neccar Sosyal Tesisleri 7 Haziran’Da Hizmete Açiliyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?