İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); font-family:arial,sans-serif; font-size:13.3333330154419px">İl Koordinasyon Kurulu 2015 Yılı 2. D&ouml;nem Değerlendirme Toplantısı, Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca başkanlığında &nbsp;Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu&rsquo;nda yapıldı.</span>
İl+Koordinasyon+Kurulu+Toplantısı+yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

2015 Yılının 2. Planlama ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nın ilimiz için hayırlara vesile olmasını dileyen Sayın Topaca, “İnşallah yaşanan tıkanıklıkları ve aksaklıkları bu toplantı vesilesi ile ortadan kaldırmış oluruz. Sonuçları itibariyle devam eden yatırımların hızlanması, sürecin iyi bir şekilde işlemesini sağlayacaktır. Bu toplantının ilimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.Hatay’da 2015 yılının ilk üç ayında 395 adet proje üzerinde çalışıldığını kaydeden Sayın Topaca, “Bu projelerin 276 adedi genel ve katma bütçeli kuruluşlarca, 119 adedi ise mahalli idarelerce gerçekleştirilmiştir. Genel ve katma bütçeli kuruluşlar ile mahalli idarelerimizin çalıştıkları bu projelerin yılı ödeneği toplam 592 Milyon 669 Bin TL olup dönem sonuna kadar 253 Milyon 508 Bin TL’si harcanmıştır. Genel ve katma bütçeli kuruluşlarca üzerinde çalışılan 276 adet projenin yılı ödenekleri 384 Milyon 940 Bin TL olarak belirlenmiştir. Bu ödeneğin 115 milyon 340 bin TL’si harcanarak % 30 nakdi gerçekleşme sağlanmıştır.” dedi.Sayın Topaca, Mahalli idarelerin üzerinde çalıştıkları 119 adet projenin yılı ödenekleri 409 Milyon 114 Bin TL olduğunu ifade ederek, dönem sonu itibarıyla bu ödenekten 138 Milyon 168 Bin TL harcama yapılarak % 66,50 oranında nakdi gerçekleşme sağlandığını belirtti.Sayın Topaca, “Yatırımcı kuruluşlarımızın 2015 yılının ilk üç ayında yatırımları için harcadığı ödenek büyüklüğüne baktığımızda 35 Milyon 442 Bin TL ödenek ile Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü birinci sırayı alırken, bu kuruluşumuzu 27 Milyon 44 Bin TL ödenek ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, ardından 14 Milyon 279 Bin TL ödenek ile İl Sağlık Müdürlüğü izlemiştir.” dedi.Sayın Topaca, Temel 7 sektörde gerçekleştirilmekte olan ilimiz yatırımlarının dönem sonu itibarıyla nakdi gerçekleşme oranlarına baktığımızda en çok oranın % 298,83’lık pay ile Ulaştırma Sektöründe olduğu belirterek, bu sektörü % 60,26 pay ile Sağlık, % 49,63’lük pay ile Kanalizasyon, Harita-Kadastro, İmar Planı ve İçme Suyu gibi kalemlerin yer aldığı Diğer Kamu Hizmetleri (D.K.H) Sektörünün izlediğini söyledi.Sayın Topaca şöyle devam etti: “İlimizde 2015 yılının ilk üç ayında yürütülen 395 adet projeden 30 adedi tamamlanarak hizmete alınmış, 217 adedi halen devam etmekte, 74 adedi ihale, 1 adedi proje, 3 adedi sözleşmesi aşamasındadır. 70 adet projeye de çeşitli nedenlerle başlanılamamıştır.” dedi.Toplantının kurumlarımız, mahallelerimiz, ilçelerimiz, ilimiz, ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Sayın Topaca, bu yatırımların gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcıları Kadir Sertel Otcu, Fehmi Sinan Niyazi, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının birinci dereceden yetkilileri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin katıldığı toplantıda daha sonra yatırımcı kuruluşlar, kendi alanları ile ilgili olarak sürdürülen projeler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı haberi 17 Nisan 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  418 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 418 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İl+Koordinasyon+Kurulu+Toplantısı+yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Nisan 2024 Pazar 14:34 https://firmarehberim.com/haber/belediye/il-koordinasyon-kurulu-toplantisi-yapildi-21467 #İl #Koordinasyon #Kurulu #Toplantısı #yapıldı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #İlKoordinasyon #KoordinasyonKurulu #KuruluToplantısı #Toplantısıyapıldı #İlKoordinasyonKuruluToplantısıyapıldı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı için Sıkça Sorulan Sorular
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı En Gücel Haberler
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Firma Rehberi Nerde?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı En Popüler Haber Listesi Nerede?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Son Güncellemeleri Neler?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?