KATLEDİLEN KÖPEKLERLE İLGİLİ SAVCILIĞA SUÇ İHBARINDA BULUNULDU googlepng

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kırıkhan İlçesi BeyazidiBestami Türbesi çevresinde biri yakılarak olmak üzere 5 yavru köpeğin öldürülmesi ile ilgili savcılığa suç ihbarında bulundu.

HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın talimatı ile Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak rapor hazırladı. İlçe tarım yetkilileri, Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkilileri ve besleme yapan vatandaşlarla görüşülerek hazırlanan raporda, minik köpeklerin vahşice katledildiği ve benzer yeni risklerle karşı karşıya olunduğu belirlendi.  Bunun üzerine Hatay Büyükşehir Belediyesi, Genel Sekreter Nihat Tazearslan’ın imzası ile Kırıkhan Cumhuriyet Savcılığına suç ihbarında bulundu. Savcılığa verilen dilekçede, köpek yavrularının insanlık dışı şekilde öldürülmesinden büyük üzüntü duyulduğu dile getirildi.
KATLEDİLEN KÖPEKLERLE İLGİLİ SAVCILIĞA SUÇ İHBARINDA BULUNULDU haberi 29 Temmuz 2022 15:30 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay Büyükşehir Belediyesi adına Hatay / Kırıkhan muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  771 kişi tarafından okunmuş 1 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Şehir
KATLEDİLEN KÖPEKLERLE İLGİLİ SAVCILIĞA SUÇ İHBARINDA BULUNULDU haberi, Hatay Kırıkhan Belediye Haberleri Hatay ili Kırıkhan ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 771 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KATLEDİLEN+KÖPEKLERLE+İLGİLİ+SAVCILIĞA+SUÇ+İHBARINDA+BULUNULDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KATLEDİLEN KÖPEKLERLE İLGİLİ SAVCILIĞA SUÇ İHBARINDA BULUNULDU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 09 Mayıs 2024 Perşembe 05:30 https://firmarehberim.com/haber/belediye/katledilen-kopeklerle-ilgili-savciliga-suc-ihbarinda-bulunuldu-289374?id=289374&sayfa=3 #KATLEDİLEN #KÖPEKLERLE #İLGİLİ #SAVCILIĞA #SUÇ #İHBARINDA #BULUNULDU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #KATLEDİLENKÖPEKLERLE #KÖPEKLERLEİLGİLİ #İLGİLİSAVCILIĞA #SAVCILIĞASUÇ #SUÇİHBARINDA #İHBARINDABULUNULDU #KATLEDİLENKÖPEKLERLEİLGİLİSAVCILIĞASUÇİHBARINDABULUNULDU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

HADO İLE 12 AY BOYUNCA YOLCU TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Deniz Otobüsü (HADO) Limanı’nda düzenlenen istişare toplantısına katılarak HADO’nun gelecek planlamalarına iliskin değerlendirmeler yaptı.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 19:14
Her şey güzel oluyor SAMANDAĞ

Samandağ Atatürk Sahil Parkına Belediye Başkanı Refik Eryılmaz dan ziyaret

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:02
ALTINÖZÜ’NDE BİR İLK DAHA

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Cimemi’nin tescillendiğini duyurdu.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 16:45
Defne’de Kadın Emeği Pazarı İlgi Görüyor

Defne Belediyesinin katkılarıyla kurulan ve her çarşamba günü kurulacak Kadın Emeği Pazarı, Armutlu Semt Pazarı’ndaki yerini aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:00
CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA BAŞLADI

Reyhanlı ilçesinde, yazar, düşünür, çevirmen ve eğitimci Cemil Meriç’in doğum gününde düzenlenen “Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri” yoğun katılımla başladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 13:38
Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Yayladağı Kadın Kooperatifi ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörlüğü (TKDK) arasında “Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 12:37
BAŞKAN YAVUZ ÜNLÜ SANATÇI ALİŞAN VE TRT 1 EKİBİNİ KIRIKHAN’DA MİSAFİR ETTİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Ülkemizin yetiştirdiği ünlü sanatçılarından biri olan Alişan’ı ve TRT 1 Ekibini ilçeye bağlı Kızılkaya mahallesinde misafir etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:28
ŞIRNAK’LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR

Şırnak Kızılsu köyünde eğitim ve öğretim gören 35 öğrenci, eğitimlerine sağladıkları katkıdan dolayı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a videolu teşekkür mesajı gönderdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 25 Kasım 2022 13:16
YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLERE ÖZEL PROGRAM

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Kültür ve sosyal faaliyetler ile fark yaratmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:04
EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE

Antakya Belediyesi Mahfeli Toplantı Salonu’nda, uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi amacıyla yürütülen "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında belediyemiz çalışanlarına yönelik eğitim semineri verildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:09
Katledilen Köpeklerle İlgili Savciliğa Suç İhbarinda Bulunuldu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Katledilen Köpeklerle İlgili Savciliğa Suç İhbarinda Bulunuldu için Sıkça Sorulan Sorular
Katledilen Köpeklerle İlgili Savciliğa Suç İhbarinda Bulunuldu En Gücel Haberler
Katledilen Köpeklerle İlgili Savciliğa Suç İhbarinda Bulunuldu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Katledilen Köpeklerle İlgili Savciliğa Suç İhbarinda Bulunuldu Firma Rehberi Nerde?
Katledilen Köpeklerle İlgili Savciliğa Suç İhbarinda Bulunuldu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Katledilen Köpeklerle İlgili Savciliğa Suç İhbarinda Bulunuldu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Katledilen Köpeklerle İlgili Savciliğa Suç İhbarinda Bulunuldu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Katledilen Köpeklerle İlgili Savciliğa Suç İhbarinda Bulunuldu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Katledilen Köpeklerle İlgili Savciliğa Suç İhbarinda Bulunuldu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Katledilen Köpeklerle İlgili Savciliğa Suç İhbarinda Bulunuldu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Katledilen Köpeklerle İlgili Savciliğa Suç İhbarinda Bulunuldu Son Güncellemeleri Neler?
Katledilen Köpeklerle İlgili Savciliğa Suç İhbarinda Bulunuldu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Katledilen Köpeklerle İlgili Savciliğa Suç İhbarinda Bulunuldu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Katledilen Köpeklerle İlgili Savciliğa Suç İhbarinda Bulunuldu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?