KIRKHAN BELEDİYESİ'NDEN HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR KAMPANYASI googlepng

Kırıkhan Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Ceren Ahrazoğlu, Kırıkhan Belediyesi ile Ferhanoğulları Geri Dönüşüm Hurda şirketiyle ortaklaşa yürüttükleri kampanya kapsamında çöpleri değerlendirdiklerini söyledi.
KIRKHAN+BELEDİYESİ+#39;NDEN+HER+ATIK+ÇÖP+DEĞİLDİR+KAMPANYASI+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kampanya kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarıyla irtibata geçtiklerini ifade eden Ahrazoğlu, şöyle devam etti:      ''Proje kapsamında plastik, kağıt ve kartonlar, camlar ve metaller geri dönüşümle ekonomiye kazandırılacak. 3 aşamada değerlendirilecek projede, katı atıkların kazanılmasının yanı sıra çevre temizliği de sağlanacak. Bunun için ilçe genelinde kamı kurum ve kuruluşlarına 100 adet iç mekan kutuları dağıtıldı. Bu sayıyı artıracağız. Belediye ve ülkemiz bu projeden kazançlı çıkacak.''      Temizlik İşleri Müdürü Erhan Yavuzyılmaz, ilgili kurumlarla koordineli çalışarak ambalaj atıklarının toplanmasında başarılı olacaklarını da sözlerini ekledi.    
KIRKHAN BELEDİYESİ'NDEN HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR KAMPANYASI haberi 23 Mart 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  5976 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
KIRKHAN BELEDİYESİ'NDEN HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR KAMPANYASI haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5976 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KIRKHAN+BELEDİYESİ+#39;NDEN+HER+ATIK+ÇÖP+DEĞİLDİR+KAMPANYASI+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KIRKHAN BELEDİYESİveamp;#39;NDEN HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR KAMPANYASI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 25 Mayıs 2024 Cumartesi 15:03 https://firmarehberim.com/haber/belediye/kirkhan-belediyesinden-her-atik-cop-degildir-kampanyasi--4162?id=4162&sayfa=7 #KIRKHAN #BELEDİYESİveamp;#39;NDEN #HER #ATIK #ÇÖP #DEĞİLDİR #KAMPANYASI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KIRKHANBELEDİYESİveamp;#39;NDEN #BELEDİYESİveamp;#39;NDEN #HER #HERATIK #ATIKÇÖP #ÇÖPDEĞİLDİR #DEĞİLDİRKAMPANYASI #KIRKHANBELEDİYESİveamp;#39;NDENHERATIKÇÖPDEĞİLDİRKAMPANYASI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

HADO GİRNE’NİN ARDINDAN GAZİMAĞUSA SEFERİ BAŞLATIYOR

Hatay Deniz Otobüsü(HADO) filosunu yeni bir feribotla güçlendirdi. 19 Mayıs’ta ilk seferini Sinan Paşa gemisiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Girne kentine yapan HADO’nun ikinci gemisi Arsuz Madenli’deki limana geldi

Nejla Çetinoğlu | 28 Temmuz 2022 15:57
TAZİYE SALONU YAPIMI İÇİN PROTOKOL İMZALADI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın her mahalleye bir Taziye Evi hedefi doğrultusunda ilçeye yeni bir Çok Amaçlı Salon daha kazandırılıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 15:49
JAPONYA BÜYÜKELÇİLİĞİ TEMSİLCİLERİNDEN HBB’YE ZİYARET

Japonya Büyükelçiliği Ekonomi Bölümü temsilcileri Akifumi Doma ve Fatma İskan, Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Kilisli’yi ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 15:45
HBB UKOME KURULU TOPLANDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi(UKOME) temmuz ayı üst kurul toplantısı gerçekleşti.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 15:36
EXPO’21 HATAY İKİ GÜÇLÜ SESİ AĞIRLIYOR

Bugüne kadar yapılan birbirinden özel etkinliklerle ziyaretçilerine farklı deneyimler yaşatan EXPO alanları, pop müziğinin iki güçlü sesi Öykü Gürman ile Burcu Güneş’i misafir etmeye hazırlanıyor.

Nejla Çetinoğlu | 28 Temmuz 2022 15:30
MUHTARLARA TEKNOLOJİK DESTEK

Hatay Büyükşehir Belediyesi, hizmet sunumunda çözüm ortağı olarak gördüğü Hatay’ın 15 ilçesindeki muhtarlara bilgisayar hediye etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 15:22
ORTAK VAROLUŞ MOZAİĞİ GUINNESS REKORLAR KİTABI’NDA

EXPO 2021 Hatay’ın en önemli eserlerinden biri olan Ortak Varoluş Mozaiği, doğal mermer taşlarından yapılan en büyük taban mozaiği özelliğiyle Guinness Rekorlar Kitabı’ndaki yerine aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Temmuz 2022 11:12
YAYLADAĞI’NDA 779 SPORCU İLE GENÇLİK VE SPOR ORGANİZASYONU

21. Geleneksel Yayladağı Kültür, Sanat, Çilek Festivali kapsamında gerçekleşen 2.Geleneksel Gençlik ve Spor Organizasyonu'nu başladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 23 Temmuz 2022 15:37
ORTAK VAROLUŞ MOZAİĞİ’NE DÜNYA REKORU İNCELEMESİ

Guinness World Records Türkiye temsilcileri, EXPO 2021 Hatay'ın en önemli simgelerinden biri olan Ortak Varoluş Mozaiği'ni inceledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Temmuz 2022 15:23
Yeni Dörtyol Devlet Hastanesi Törenle Açıldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Avrupa Birliğinin finansal desteği, Sağlık Bakanlığımız ve Fransız Kalkınma Ajansı işbirliğiyle inşa edilen Yeni Dörtyol Devlet Hastanesinin açılış kurdelesini kesti.

Nejla Çetinoğlu | 17 Haziran 2022 13:11
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi için Sıkça Sorulan Sorular
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi En Gücel Haberler
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Firma Rehberi Nerde?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Son Güncellemeleri Neler?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?