KIRKHAN BELEDİYESİ'NDEN HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR KAMPANYASI googlepng

Kırıkhan Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Ceren Ahrazoğlu, Kırıkhan Belediyesi ile Ferhanoğulları Geri Dönüşüm Hurda şirketiyle ortaklaşa yürüttükleri kampanya kapsamında çöpleri değerlendirdiklerini söyledi.
KIRKHAN+BELEDİYESİ+#39;NDEN+HER+ATIK+ÇÖP+DEĞİLDİR+KAMPANYASI+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Kampanya kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarıyla irtibata geçtiklerini ifade eden Ahrazoğlu, şöyle devam etti:      ''Proje kapsamında plastik, kağıt ve kartonlar, camlar ve metaller geri dönüşümle ekonomiye kazandırılacak. 3 aşamada değerlendirilecek projede, katı atıkların kazanılmasının yanı sıra çevre temizliği de sağlanacak. Bunun için ilçe genelinde kamı kurum ve kuruluşlarına 100 adet iç mekan kutuları dağıtıldı. Bu sayıyı artıracağız. Belediye ve ülkemiz bu projeden kazançlı çıkacak.''      Temizlik İşleri Müdürü Erhan Yavuzyılmaz, ilgili kurumlarla koordineli çalışarak ambalaj atıklarının toplanmasında başarılı olacaklarını da sözlerini ekledi.    
KIRKHAN BELEDİYESİ'NDEN HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR KAMPANYASI haberi 23 Mart 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  5974 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
KIRKHAN BELEDİYESİ'NDEN HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR KAMPANYASI haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5974 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KIRKHAN+BELEDİYESİ+#39;NDEN+HER+ATIK+ÇÖP+DEĞİLDİR+KAMPANYASI+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KIRKHAN BELEDİYESİveamp;#39;NDEN HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR KAMPANYASI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 11 Mayıs 2024 Cumartesi 18:13 https://firmarehberim.com/haber/belediye/kirkhan-belediyesinden-her-atik-cop-degildir-kampanyasi--4162?id=4162&sayfa=9 #KIRKHAN #BELEDİYESİveamp;#39;NDEN #HER #ATIK #ÇÖP #DEĞİLDİR #KAMPANYASI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KIRKHANBELEDİYESİveamp;#39;NDEN #BELEDİYESİveamp;#39;NDEN #HER #HERATIK #ATIKÇÖP #ÇÖPDEĞİLDİR #DEĞİLDİRKAMPANYASI #KIRKHANBELEDİYESİveamp;#39;NDENHERATIKÇÖPDEĞİLDİRKAMPANYASI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

Reyhanlı’daki terör saldırısında hayatını kaybedenler anıldı

Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013’te iki bombalı araçla yapılan terör saldırısında hayatını kaybedenler, 9. yılında düzenlenen törenle anıldı.

Erkan Mutlu İnan | 13 Mayıs 2022 15:48
RAP RÜZGÂRI EXPO’DA ESECEK

Başarılı sanatçıları müzikseverler ile buluşturan EXPO 2021 Hatay alanları, etkinliklerine ‘Hatay Gençlik ve Rap Festivali’ ile devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 13 Mayıs 2022 15:31
HADO 19 MAYIS’TA AKDENİZ SULARINDA

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın “Milli bir proje” olarak nitelendirdiği, Türkiye’nin ilk ve tek belediye eliyle uluslararası yolcu taşımacılığı yapacak olan Hatay Deniz Otobüsleri(HADO) ilk seferini KKTC’ye yapmaya hazırlanıyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Mayıs 2022 14:57
YAYLADAĞI ÇİLEĞİ CİPSİ DÜNYA PAZARINDA YERİNİ ALACAK

Yayladağı’nda dönüşüm ve değişim rüzgarı estiren Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, eski cezaevi binasını çilek işleme tesisine dönüştürdü.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 12 Mayıs 2022 17:21
BAŞKAN ERYILMAZ SAMANDAĞI TURİZM ŞEHRİ YAPACAZ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın Samandağ’ı turizm şehri yapma yolunda mücadelesi son sürat devam ediyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 12 Mayıs 2022 17:11
DEFNE BELEDİYESİ 2. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Kitap Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 12 Mayıs 2022 17:05
ANTAKYA BELEDİYESİ İŞÇİ PERSONELİNE İKRAMİYELERİ ÖDENDİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ikramiyelerinin ödenmesi konusunda işçi personele gösterdiği hassasiyet ile örnek olmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Nisan 2022 15:24
BAŞKAN ERYILMAZ’IN 1 MAYIS MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Nisan 2022 14:39
ANTAKYA BELEDİYESİ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve eşi Saadet Yılmaz, mübarek Ramazan ayı münasebeti ile ev sahipliği yaptığı iftar programında Antakya Belediyesi ailesi ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Nisan 2022 14:26
BAŞKAN YILMAZ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yayınladığı mesajla hemşerilerinin ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Nejla Çetinoğlu | 30 Nisan 2022 14:17
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi için Sıkça Sorulan Sorular
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi En Gücel Haberler
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Firma Rehberi Nerde?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Son Güncellemeleri Neler?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kirkhan Belediyesi&Amp;#39;Nden Her Atik Çöp Değildir Kampanyasi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?