PASKALYA BAYRAMI’NDA YUMURTALAR BARIŞ İÇİN TOKUŞTURULDU googlepng

Hz. İsa'nın diriliş yortusu olan Paskalya Bayramı, Hatay'ın İskenderun İlçesinde bulunan Karasunmanuk Ermeni Kilisesi'nde ve Samandağ'da bulunan Vakıflı Meryem Ana Kilisesi'nde düzenlenen ayinlerle kutlandı.
PASKALYA+BAYRAMI’NDA+YUMURTALAR+BARIŞ+İÇİN+TOKUŞTURULDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), gerçekleşen ayinlere katılım gösteren vatandaşlara yumurta şeklinde çikolata ve çiçek takdim ederek, anlamlı günlerinin mutlulukla kutlanmasına vesile oldu.İki gün boyunca süren etkinlikler 26 Mart Cumartesi günü saat 17.00'de Karasunmanuk Ermeni Kilisesi'nde Vakıf Başkanı Garbis Kısadur'un katılımları ile gerçekleştirildi. İkinci gün Vakıflı Kilisesi'nde düzenlenen Paskalya kutlamasına, Ermeni Vakfı Başkanı Cem Çapar ve çok sayıda Ermeni vatandaş katılım gösterdi. Kiliselere gidenlere kırmızı karanfiller ile çikolata ikram edildi. Barış için duaların edildiği ayinde, dünya üzerinde iyiliklerin artması temenni edildi.Karasunmanuk Ermeni Kilisesi Vakfı Başkanı Kısadur ve Ermeni Vakfı Başkanlığı ile aynı zamanda Vakıflı Meryem Ana Kilisesi Başkanlığını yürüten Çapar, bayramların tüm dünyaya ve ülkemize barış getirmesi dileğinde bulundu. Ayine katılanların yumurta tokuşturmasının ardından Paskalya'nın hayırlara vesile olması ve barışın tüm dünyaya hakim kılınması yönünde iyi dilekler sunuldu.
PASKALYA BAYRAMI’NDA YUMURTALAR BARIŞ İÇİN TOKUŞTURULDU haberi 28 Mart 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Samandağ Eşitlik Ve Sosyal Haklar Derneği (Ses-Der) adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  268 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
PASKALYA BAYRAMI’NDA YUMURTALAR BARIŞ İÇİN TOKUŞTURULDU haberi, Hatay Antakya Belediye Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 268 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
PASKALYA+BAYRAMI’NDA+YUMURTALAR+BARIŞ+İÇİN+TOKUŞTURULDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
PASKALYA BAYRAMI’NDA YUMURTALAR BARIŞ İÇİN TOKUŞTURULDU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 06 Haziran 2024 Perşembe 10:53 https://firmarehberim.com/haber/belediye/paskalya-bayraminda-yumurtalar-baris-icin-tokusturuldu-24886 #PASKALYA #BAYRAMI’NDA #YUMURTALAR #BARIŞ #İÇİN #TOKUŞTURULDU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #PASKALYABAYRAMI’NDA #BAYRAMI’NDAYUMURTALAR #YUMURTALARBARIŞ #BARIŞİÇİN #İÇİNTOKUŞTURULDU #PASKALYABAYRAMI’NDAYUMURTALARBARIŞİÇİNTOKUŞTURULDU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Paskalya Bayrami’nda Yumurtalar Bariş İçin Tokuşturuldu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Paskalya Bayrami’nda Yumurtalar Bariş İçin Tokuşturuldu için Sıkça Sorulan Sorular
Paskalya Bayrami’nda Yumurtalar Bariş İçin Tokuşturuldu En Gücel Haberler
Paskalya Bayrami’nda Yumurtalar Bariş İçin Tokuşturuldu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Paskalya Bayrami’nda Yumurtalar Bariş İçin Tokuşturuldu Firma Rehberi Nerde?
Paskalya Bayrami’nda Yumurtalar Bariş İçin Tokuşturuldu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Paskalya Bayrami’nda Yumurtalar Bariş İçin Tokuşturuldu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Paskalya Bayrami’nda Yumurtalar Bariş İçin Tokuşturuldu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Paskalya Bayrami’nda Yumurtalar Bariş İçin Tokuşturuldu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Paskalya Bayrami’nda Yumurtalar Bariş İçin Tokuşturuldu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Paskalya Bayrami’nda Yumurtalar Bariş İçin Tokuşturuldu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Paskalya Bayrami’nda Yumurtalar Bariş İçin Tokuşturuldu Son Güncellemeleri Neler?
Paskalya Bayrami’nda Yumurtalar Bariş İçin Tokuşturuldu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Paskalya Bayrami’nda Yumurtalar Bariş İçin Tokuşturuldu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Paskalya Bayrami’nda Yumurtalar Bariş İçin Tokuşturuldu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?